Dominik Dán

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktorá kniha od Dominika Dána je podľa vás najlepšia?

Popol všetkých zarovná
8
17%
Nehanebné neviniatko
4
9%
Beštia
5
11%
Sára
2
4%
Cela číslo 17
12
26%
Červený kapitán
3
7%
Hriech náš každodenný
5
11%
Knieža smrť
3
7%
Noc temných klamstiev
4
9%

Celkom hlasov: 46

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dominik Dán

Príspevok od používateľa jackb »

ja som ich cital podla toho ako sa odohravaju. potom som vsak musel cakat nove a tie su, samozrejme, casovo rozhadzane.
zacal som citat nascanove ebooky, potom som si kupil 4 po sebe vydane papierove a tohto posledneho som si do kindle kupil
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už dlho som Dána nečítal, mal by som to napraviť. A naozaj, tie knihy sú dobre čitateľné, majú spád, čítajú sa jedna radosť. :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Dnes som sa rozprávaval s policajtom ktorý pracoval s tzv. Krauzom :) trochu bol rozčúlený lebo čítal tiež tie knihy a niektoré veci sú tam fakt že dosť skreslené hlavne v knihe Popol všetkých zarovná.. Porozprával mi o knihe Beštia... Zaujímavé počúvanie:)
rank
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rank »

tak som dostal od tohto pána pod stromček 2 knihy Hriech náš každodenný a Noc temných klamstiev... dúfam, že sa mi to bude páčiť, keď sa k ním dostanem ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

uprimne, Noc je z tych, ktore oslovili najmenej. ale to som ja, takze sa tesim an tvoju reakciu ;)
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Wonderwall »

Včera som akurát dočítal Uzol, musím povedať, že sa u mňa zaradila to TOP 3 najlepších kníh od DD, fakt skvelé čítanie :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Kráska a netvor - pre mna Dominikova Cervanova. nepatri medzi best, ale ani medzi odpad... priemer
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som akurat dnes dokoncil Nehanebne neviniatko a musim povedat, ze sa mi kniha pacila viac ako Popol. Prislo mi to prehladnejsie, ostatne pozitiva ostali - nejake tie vtipne sceny, napatie, putavy pribeh, atd.
Teraz ma caka Bestia a verim, ze aj dalsie knihy :)
Spoiler
V prvej knihe mi vadilo to prekryvanie pribehovych linii. Bolo to zaujimave, ale niekedy som sa v tom hned nevedel zorientovat. V druhej islo vsetko pekne za sebou a vyhovovalo mi to omnoho viac :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Basnik.
Volne pokracovanie Uzlu. "Pamatnici" hovoria, ze dokonaly obraz sociku. A pripad? Zimovriavky na chrbte. U mna v top 5
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Tesim sa na Basnika :)
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Chlapi keď si prečítam Žiješ iba dvakrát bez toho aby som prečítal Celu 17 tak budem z toho niečo mať ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Dominik Dán

Pamatam sa len matne, ale je tam len malinka zmienka. Aj Basnik sa da citat bez Uzlu. Volne pokracovanie, ale mensie ako Mucha a Mucholapka
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja idem pre istotu vzdy doradu ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

to som urobll ked som s Danom zacinal: precital som vsetko co do vtedy vyslo podla obdobia kedy sa odohrava dej. no potom som uz cital najnovsie a tie nevychadzaju podla tohto kluca :)
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

To je PÁN spisovateľ. Ihneď ako vydá knihu tak ju musím mať, už sa teším na ďalší diel... Čítam ich ako ich vydal lebo som začal už od prvej knihy, nehanebné neviniatko a tiež mi to skákanie z doby na dobu vadí, ale nejak aby ma to odradilo to určite nie... V knihovničke ich mám zoradené podľa toho, v akom období sa dej odohráva a plánujem začať čítať odznova ale už chronologicky.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

12maros34 napísal:To je PÁN spisovateľ. Ihneď ako vydá knihu tak ju musím mať, už sa teším na ďalší diel... Čítam ich ako ich vydal lebo som začal už od prvej knihy, nehanebné neviniatko a tiež mi to skákanie z doby na dobu vadí, ale nejak aby ma to odradilo to určite nie... V knihovničke ich mám zoradené podľa toho, v akom období sa dej odohráva a plánujem začať čítať odznova ale už chronologicky.
Prvé vyšlo popol všetkých zarovná ;)
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Tak ja som sa k Dánovi dostal len nedávno. Vybral som sa cestou chronológie knižnej série. Prvý Uzol bol super, táto kniha ma nakopla. Po nej som za 3 dni prečítal Básnik-a, čo bolo vlastne pokračovanie prvej knihy. Teraz som na tretej knihe, Mucha. Tá je zatiaľ slabšia ako prvé dve, ale hreje ma pocit na srdci že mám pred sebou ešte 15 kníh. Plus za cca tri mesiace má výjsť "Nevinným sa neodpúšťa" tak som zvedavý :)
chukko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa chukko »

jackb napísal:btw, kto je v skutocnosti Kamil? precital som si casti o Mircovi Sykorovi od Gusta Murina niekolko krat, ale neviem ho identifikovat :?
Podla mna ide o Petra Durana Krizanovica - vid http://www.cas.sk/clanok/250636/podrobn ... davky.html
knihomol
Novice
Novice

Príspevok od používateľa knihomol »

Čaute. Už sa vie, kto je v skutočnosti Dominik Dán? Ja mám od neho doma všetky knihy podpísané. Možno to raz bude mať hodnotu a bude z toho rodinné dedičstvo :psssst: Takže dúfam, že svoju totožnosť neodhalí :)
A čo poviete na to, že z Červeného kapitána robia film? Že by sa Slováci konečne pochlapili a natočili niečo kvalitné? Nejako už našim režisérom neverím. Česi točia samé dobré filmy, my za rok zrobíme maximálne jeden. Ale Červený kapitán mal dosť vďačný obsah čo sa týka kulís a efektov. Nič dráhe. Takže pôjde skôr o vykreslenie postáv a herecké umenie. No neviem ako vy, ale ja som dosť zvedavý ako to dopadne...
A ešte jedno reklamné okienko. Tu kupujem jeho knihy ja:
http://www.preskoly.sk/k/knihy-beletria/dominik-dan/
Bohužiaľ, nie všetky majú nový prebal. Viete ich niekde kúpiť aj lacnejšie a s novým prebalom?
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Chlapi nemate nahodou niekto predplateny dennik-n? Chcel by som si precitat tento clanok, ale nemam zaujem predplacat si dennikn kvoli jednému clanku.. Ak sa najde niekto ochotny bol by som velmi vdacny. :)
Napísať odpoveď