Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
ak budu mat rovnaku koncovku, tak preco nie?
-
Kok
Light Professional
nie musia byt vsetky s jablkom ..
Ide o jack na rozdvojke.
A nemusia byt jablkove, ja mam Koss iSpark a vedia to...
A nemusia byt jablkove, ja mam Koss iSpark a vedia to...
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Viem sa v zalohe nejako dostat k zmazanej poznamke??
Pokial ich nezalohujes na iCloud alebo na gmail ucet tak nemas ako
-
WiZard
Star
na iCloud mam zalohu... ale obnovit ju viem iba celu, nie? neviem ju rozbalit a vybrat iba to, co potrebujem...
Prihlas sa na icloud(bodka)com a tam maš poznamky
-
WiZard
Star
Vdaka, ja som to skusal hladat cez ten control panel, co mam nainstalovany a tam to nebolo... 
čaute..potreboval by som sa spytať ako alebo vlastne či sa da vymazať tie uložene data napr čo sa tyka facebooku ...aplikacia ma len možno 15 MB..ale teraz mi to použivanim zabera asi 300 MB..da sa to nejako prečistiť? alebo mi to spravi samo? ...či existuje nejaka aplikacia ktora to spravuje? Diki
h.olub napísal:Zdar, zamrzol mi iphone 3g a tak som spravil restore a nasledne som chcel znova spravit jb a potom ho odblokovat, no po jb mi nechce brat ziadnu sim kartu, po vlozeni pise ze ziadna sim karta sa nenachadza v telefone, nejake napady ?
stale sa mi to nepodarili rozbehat, este nejake napady ?
robil som restore aj JB uz niekolko krat a stale nechce brat sim kartu od ziadneho operatora, momentalne tam je 4.2.1 iOS a 5.13 bb
Zdravím, mám problém s iTunes ...
zo stránky apple som stiahol najnovšie iTunes, už pri inštalácií mi vyskočí error, že Apple Mobile Device Service sa nepodarilo spustiť, v inštalácií sa nedá pokračovať, takže mi ostáva len kliknúť na ignorovať ..
Následne keď iPhone pripojím k PC, v itunes mi vyskočí error, niečo ako "Newer version of Apple Mobile Device is required" ...
Mám Win 7 64bit, na bráchovom notebooku to ide všetko v pohode.
Na nete som hladal, aj som skúšal rôzne postupy no nič nepomohlo... nestretol sa už niekto s rovnakým problémom?
zo stránky apple som stiahol najnovšie iTunes, už pri inštalácií mi vyskočí error, že Apple Mobile Device Service sa nepodarilo spustiť, v inštalácií sa nedá pokračovať, takže mi ostáva len kliknúť na ignorovať ..
Následne keď iPhone pripojím k PC, v itunes mi vyskočí error, niečo ako "Newer version of Apple Mobile Device is required" ...
Mám Win 7 64bit, na bráchovom notebooku to ide všetko v pohode.
Na nete som hladal, aj som skúšal rôzne postupy no nič nepomohlo... nestretol sa už niekto s rovnakým problémom?
Neviem ci sa o tom tu uz pisalo, ale potreboval by som zsitit, ci by sa nedalo na iPhone 3GS dat z 6.0.1 dole na 5.1.1
da, pokial mas SHSH zalohu na iOS ktory tam chces nahodit.. zistis cez program TinyUmbrella 
ak nemas -> there's no way
ak nemas -> there's no way
takze... no way 
čaute..je aj nejaka free appka ktora stahuje bez problemov a zadarmo mp3ojky do ipodu resp. iphonu? dik
je problem to urobit cez iTunes v PC? pridas si do playlistu cokolvek z disku a pocuvas...
Viete mi niekto pomoct s vymenou rozbiteho predneho skla na iPode touch 4? Priatelke vcera spadol a platit 90e v servise sa mi zda prehnane.
Ak je niekto ochotny z Ba-okolia, tak budem rad a urcite sa dako dohodneme.
Sam si na to doma asi netrufnen.
Ak je niekto ochotny z Ba-okolia, tak budem rad a urcite sa dako dohodneme.
Sam si na to doma asi netrufnen.
nieje to problem..no nechce sa mi pripajať stale ipod ked chcem len jednu pesničku
-
badboy007
Star
ja na to použivam ProTube z cydie. pesničku si pekne stiahneš z youtube a potom si ju možes importovať do prehrávača hudby. možeš ju tam otagovať+pridať cover..