Čauko hojkáči, založil som túto tému, lebo by ma zaujímalo, či máte nejaké skúsenosti s touto látkou. Plánujem to použiť na Silvestra (aj s priateľkou ako afrodiziakum) a skúsiť tak niečo nové, no ocenil by som možno nejaké rady a vaše skúsenosti? Na nete som čo-to pobrowsoval, ale nie sú to bohvieaké info.
Skúšali ste to niekto? Ak ano, tak pri sexe alebo len v spoločnosti priateľov?
Popper
Re: Popper
ja som to raz daval nahuleny ked sme boli za skolou
kamos to objednal z netu za 400 a druhy za 600 ako cistic videokaziet 
kvaplo mu to na tricko... vypalilo mu tam dieru...
ked to davas tak budes mat fialove peri a duniet v hlave ti bude... ale inak je to taka haluz ze na 20 sekund az minutu ti to natlakuje gebulu
napr. sme si dali kazdy a potom sme sa nahanali to obvode pieskoviska.. bol to taky tenky murik.. a padali sme.. clekom haluz, od vtedy som to nemal neni to boh vie co a je to zieravina
btw mal ten dlhy modry high.. nieco.. z obrazku
kvaplo mu to na tricko... vypalilo mu tam dieru...
ked to davas tak budes mat fialove peri a duniet v hlave ti bude... ale inak je to taka haluz ze na 20 sekund az minutu ti to natlakuje gebulu
napr. sme si dali kazdy a potom sme sa nahanali to obvode pieskoviska.. bol to taky tenky murik.. a padali sme.. clekom haluz, od vtedy som to nemal neni to boh vie co a je to zieravina
btw mal ten dlhy modry high.. nieco.. z obrazku
je to svinstvo, na mozog to moc dobre neposobi 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...pri častom používaní môže spôsobiť poleptanie sliznice, r´priedušiek a pľúc...skúšal som to nedávno, je to celkom haluz, ale určite nie pravidelne...