TV a DVB Tuner
TV a DVB Tuner
Zdravím , mame som na vianoce kúpil LCD televízor , zapojil som ho podľa návodu , no programy mi nenašlo .
Písané je , že je zabudovaný v ňom tuner , lenže podľa návodu mi žiadne programy nenajde . Najde mi programy keď zapojím cez scartku externý DVBT , no ten je len zatial požičaný , ... Dá sa to nejak vyriešiť , či som to len zle pochopil s tým zabudovaným tunerom ?
Písané je , že je zabudovaný v ňom tuner , lenže podľa návodu mi žiadne programy nenajde . Najde mi programy keď zapojím cez scartku externý DVBT , no ten je len zatial požičaný , ... Dá sa to nejak vyriešiť , či som to len zle pochopil s tým zabudovaným tunerom ?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: TV a DVB Tuner
V prvom rade napiš čo je to za televizor (presny model).
-
Ryan Giggs
VIP
Pre začiatok skus pri ladeni meniť krajinu (Finsko, Švedsko, Česko...) či niečo naladiš.
Okey , volám mame 
-
Ryan Giggs
VIP
Len tym nemyslim jazyk menu, ale krajinu prijmu. Aby nezmenila niečo čo nema.
Hmm pod fínskom jej našlo myslím že STVčko ale že sa jej robia kocky na obraze a seká to a tvrdí mi , že vyskúšala všetky krajiny
-
Ryan Giggs
VIP
Hm, to je divne. Pokrytie signalom tam mate ok? Co je to za antenu? Na STB naladi v pohode vsetko?
na krabicový tuner chytá v pohode jojku , markizu , stv, a suseda má sky link a chytá všetky kanály ako má .... keď prídem domov tak sa na to pozriem
-
Ryan Giggs
VIP
Skylink s tym nema nic, to sem neplet.