Strhany zavit
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Strhany zavit
Instaloval som konzolu na stenu pomocou hmozdinky. Vsetko islo v pohode, az na to, ze sa mi zavit na jednej znich strhal, teda s maticou mozem krutit kolko chcem, ale nezatiahnem to ani za boha. Je k tomu nejake vychodisko? Dakujem za kazdu radu.
-
Grim
Darca
Re: Strhany zavit
...to nebude strhnutý závit, ale nekvalitná hmoždinka...treba to vytiahnúť kombinačkami ak sa dá aj s hmoždinkou...nechápem, ako si si mohol myslieť že by si mohol strhnúť závit, keď vrut šróbuješ do plastovej hmoždinky...
-
audiotrack
VIP
nemusí byť nekvalitná, možno len používa nesprávne (alebo si zobral moc hrubý vrták).
-
Grim
Darca
...ja mám skúsenosť, že väčšinou tie pribalené k niečomu sú naprd...ak neboli pribalené a vybral si ich sám, tak je možné, že použil menšie/nesprávne hmoždinky...
čo je to za stenu tehla ? ytong alebo ypor ? ak je to tehla tak ti treba špecialne hmoždiny a ak je to to druhe ja vrtam menším vrtakom o číslo a nabijem to tam kladivom.
-
Yos
Professional
Asi som to zle vysvetlil. V hmozdinke je srob, ktoreho zavit je uz kvazi nepouzitelny, nakolko matica sa na nom stale kruti, cize tym padom ani hmozdinku v stene neotvorim.
Cca toto
//obrázky do prílohy!
Cca toto
//obrázky do prílohy!
Zavitnikom urobis vacsi priemer zavitu do toho strhaneho a naperies tam vacsiu srobu.