Dam vediet aka je
Citate knihy?
-
lekoklatik
VIP
Re: Citate knihy?
Mam moju vytuzenu knizku od James Frey - Milion Little Peaces
Dam vediet aka je
Dam vediet aka je
Gordon Noah (lečiteľ,šaman, lekárka) momentálne mám lekárku rozčítanú uplne ma dostal touto trilógiou, ale jednoznačne najviac sa mi páčila prvá kniha a to aj vďaka prostrediu a času kde sa to odohráva
-
Wonderwall
Medium Expert
Stephen King - Pod kupolou, zatiaľ je to paráda 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ďalšie dve od P.Coelha- Alchymista, tá kniha priam núti človeka snívať a ísť si za svojím a 11 minút. Nie je to taká klasická ´coelhovka´, ale veľmi citlivo napísaná kniha o prostitúcii. Obe vrelo odporúčam. 
-
twardykamen
Medium Professional
Dosazeni jizny tocny- Robert_Falcon_Scott toto nebola klasicka kniha ale scotov dennik.Snazil sa dosiahnut juzni pol ako prvy.Opisuje jednotlive dni az do konca. Spolu totiz so svojou skupinou zahynul na ceste z polu,kde este stihol zistit, ze ho predbehol Amundsen. Este dlho mi tato kniha visela v hlave.
jj, Pod Kupolou je superWonderwall napísal:Stephen King - Pod kupolou, zatiaľ je to paráda
-
Croven
Star
niaku fantasy knihu s tematikou krala Artusa s Merlinom a s tym mecom exkalibrom nepoznate prosim vas? zhanam pre brata,diky 
Podľahol som severskej mánii, po Larssonovi som prešiel na Nesba http://baila.net/autor/46401923/jo-nesbo
Nemá niekto doma knihu Kabala peněz od Rabi Nilton Bonder? chcel by som sa niečo opýtať.
John Steinbeck- Sladký štvrtok.
Trošku zložito napísaná kniha, miestami som sa v deji strácala a nevedela som sa naladiť na myšlienkové pochody autora, napriek tomu pre mňa skvelá.
V texte je zakomponovaných veľa krásnych životných myšlienok a generáciami odskúšaných situácií.
Trošku zložito napísaná kniha, miestami som sa v deji strácala a nevedela som sa naladiť na myšlienkové pochody autora, napriek tomu pre mňa skvelá.
V texte je zakomponovaných veľa krásnych životných myšlienok a generáciami odskúšaných situácií.
Momentálne mám po skúškach a ešte skoro mesiac voľno, tak som siahol po niečom z domácej knižnice. Dan Brown - Digitálna pevnosť, s týmto autorom mám zatiaľ fajn skúsenosti, Da Vinciho kód a Anjeli a démoni boli super, nejak tak rátam s tým, že táto kniha nedosiahne ich úroveň, ale tak z dlhej chvíle si to prečítam, uvidíme, čo to dá. 
-
Croven
Star
teraz som docital Hobita, pohodlne,nenarocne a jednoduche citanie,viac menej pre deti, ale nestazujem sa 
teraz idem na Temné hmoty od Philipa Pullmana
teraz idem na Temné hmoty od Philipa Pullmana
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Paul Johnson - Dejiny zidovskeho naroda
Thukidides - Dejiny peloponezskej vojny I-IV
Herodotos vedel pisat zazivnejsie nez tito dvaja pani
Thukidides - Dejiny peloponezskej vojny I-IV
Herodotos vedel pisat zazivnejsie nez tito dvaja pani
-
KaptMichal
King
Tak pomaly sa preluskavam cez Neffovu Arkádiu - cize Měsic meho zivota, Hvězda meho zivota a dnes prisiel dalsi prirastok Rock meho zivota (Zazrak, ze sa nam ho podarilo s otcom zohnat). Ak niekto necital, vrelo odporucam. Neffa mam v TOP 3 sci-fi spisovateloch 
ja som este k vianociam dostal Anatem od Stephensona. davnejsie som od neho cital Sneh a Diamantovy Vek (jedna z mojich najoblubenejsich knih) a toto ma chytilo minimalne rovnako.
stephensonov styl urcite nesadne kazdemu, je strasne opisny (prvu 1/5 knihy sa viac menej nic nedialo, len opisy sveta/ludi/ideologii) ale ak s tym nema clovek problem bude urcite nadseny.
stephensonov styl urcite nesadne kazdemu, je strasne opisny (prvu 1/5 knihy sa viac menej nic nedialo, len opisy sveta/ludi/ideologii) ale ak s tym nema clovek problem bude urcite nadseny.
Keďže mám konečne po skúškach tak dúfam že do začiatku letného semestra stihnem dočítať spiatočku od Connellyho.
Dnes som začal čítať A Game Of Thrones, v British English, v AmE som to nezohnal 
-
Croven
Star
necital tu niekto knihy od Červenáka? http://www.literama.sk/sk/knihy-seria/93/cernoknaznik aky ja vas nazor nato,ked je to fantasy od slovenskeho spisovatela?
Croven: Ja osobne som od neho zatiaľ nič nečítal, aj keď sa chystám. Dvaja kamaráti ale pár už pár kníh majú za sebou a pochvaľovali si ich. Určite by som tomu dal šancu.
-
Croven
Star
okej diky,lebo ked to budem kupovat tak rovno chcem kupit celu trilogiu,tak aby som nelutoval