Notebook ASUS K50ABseries-graficke karty
Notebook ASUS K50ABseries-graficke karty
Mam mensi problem s udpatovanim grafickych kariet, mam notebook od ASUSu K50AB a su v nom dve graficke karty.
Su to karty ATI Mobility Radeon HD 4570 512 MB-posledny update bol 2009/12/16 a ta druha je ATI Radeon HD 3200 Graphics 1407 MB,posledny update 2009/09/18, na tuto grafiku NTB prepina vtedy ked nie je pripojeny do elektriny kvoly setreniu sa to prepne, pravdaze ja si to mozem aj sam prepinat.
Tieto grafiky maju jeden spolocny ovladac, takze tie dve grafiky si nemozem updatovat samostatne(naposledy ked som to skusil tak to dobre nedopadlo).
Chcem sa spytat ci by sa to nejako updatovat nedalo, pretoze ten posledny ovladac je dost stary
PS: Nechapem preco mi hry idu horsie na tej grafike HD 3200 ktora ma 1407 MB ked ta druha HD 4570 ma skoro o 1 GB menej a idu mi na nej hry lepsie
Su to karty ATI Mobility Radeon HD 4570 512 MB-posledny update bol 2009/12/16 a ta druha je ATI Radeon HD 3200 Graphics 1407 MB,posledny update 2009/09/18, na tuto grafiku NTB prepina vtedy ked nie je pripojeny do elektriny kvoly setreniu sa to prepne, pravdaze ja si to mozem aj sam prepinat.
Tieto grafiky maju jeden spolocny ovladac, takze tie dve grafiky si nemozem updatovat samostatne(naposledy ked som to skusil tak to dobre nedopadlo).
Chcem sa spytat ci by sa to nejako updatovat nedalo, pretoze ten posledny ovladac je dost stary
PS: Nechapem preco mi hry idu horsie na tej grafike HD 3200 ktora ma 1407 MB ked ta druha HD 4570 ma skoro o 1 GB menej a idu mi na nej hry lepsie
Re: Notebook ASUS K50ABseries-graficke karty
velkost grafickej pamate ma maly vplyv na celkovo vykon
Poviem ti priklad na Ramke môžeš mať ramku 8gb 1066MHz a 2bude 4gb 1666MHz čo myslíš ktorá bude lepšia?:-)Devix napísal:Mam mensi problem s udpatovanim grafickych kariet, mam notebook od ASUSu K50AB a su v nom dve graficke karty.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lukas1169: Ta 8GB.
To si dobrú blbosť zadrelhojko napísal:Lukas1169: Ta 8GB.
ps. Tak ako lepšia je lebo má viac pamate ale vsetky hry co existuju este nepotrebuju pamat vacsiu ako 4gb cize 4GB je lepsia ako ta 8gb
-
hojko
Site Admin
Preco si to myslis???
Nepoznam hru ktora vyuziva viac ako 4gb pamat ram. Veď čím vačšia frekvencia tym lepsie...hojko napísal:Preco si to myslis???
ps. Pokial teda nepotrebujes na hru 6gb ram... to by ta 4gb bola zla...
-
hojko
Site Admin
Narast vykonu medzi 1066 a 1666MHz je aky, percento, dve alebo nebodaj aj tri??? A co casovanie pamati, aj to ma este vplyv, ci o tom si este ani nepocul???
Hra nemusi vyuzivat viac ako 4GB RAM, pretoze staci, ze ti bezi Win7, na pozadi prehliadac (napriklad pre BF3 nutny), a zrazu len system berie okolo 2GB a ostanu ti 2GB na hru, co nepostaci.
Hra nemusi vyuzivat viac ako 4GB RAM, pretoze staci, ze ti bezi Win7, na pozadi prehliadac (napriklad pre BF3 nutny), a zrazu len system berie okolo 2GB a ostanu ti 2GB na hru, co nepostaci.
Najvačsí rozdiel bude v pripade použitia winraru, tam je citit rozdiel taktovania ramiek (DDR400 @ ->> 458MHz) ušetrilo nejaký ten čas..
ooo, dakujem, vidim ze vsetci ste mi skvelo pomohli, dufam ze ste si dobre podebatovali
-
Chalesnik
Medium Professional
co tak skusit odinstalovat ovladac kompletne aj z registrov aj zo vsetkeho a skusit to nanovo ? ... ako to zle dopadlo ?
No ono to uz je sumafuk kedze som sformatoval disky a nanovo windows, teraz vsetko fici jak ma, aj je rychlejsi kedze predtym som mal virus urcte