Obchodoval už niekto takto, píšte nejaké skúsenosti, postrehy, tipy, poprípade nejaké iné alternatívy
PlayerAuctions.com skúsenosti
PlayerAuctions.com skúsenosti
Zdravím, máte niekto skúsenosti s obchodovaním cez tento systém? Len tak nedávno som tam zo srandy dal môj League Of Legends účet, a ono si ho niekto kúpil za 44USD
. V celku prekvapený som teda poskytol všetky údaje čo boli vyžadované. Priplatil som si aj za nejakú SellerProtection. Všetky údaje aj peniaze ktoré mám dostať boli najprv zadržané tým Protection systémom. Týpek už môj účet dostal, no ja peniaze ešte nie. Mali by mi prísť na PayPal. Pri offer details sa mi odpočítava Disbursement Time skoro 4 dni, ak som správne pochopil, tak ten týpek to už zaplatil, a teraz ja mám čakať 4 dni kým mi tie peniaze dojdu, či?
Obchodoval už niekto takto, píšte nejaké skúsenosti, postrehy, tipy, poprípade nejaké iné alternatívy
Re: PlayerAuctions.com skúsenosti
skusim runescape lvl 85
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2012, 16:32)
dost vela je tam toho na rsko a neviem z coho chceju screeny
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2012, 16:32)
dost vela je tam toho na rsko a neviem z coho chceju screeny
Tak peniaze práve dorazili na paypal, super skúsenosť 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Bratranec tam predával Steam acc...pár desiatok hier kúpených vždy v nejakej akcii, ktoré ho stáli ani nie 100€, a nakoniec ten acc strelil za nejakých 250$ ak si dobre pamatám...takže tiež výborná skúsenosť 
No, práve som tam chcel ísť predať moj Diamond V LoL účet a chce to odomna oskenovat ID 
-
Kok
Light Professional
no asi preto ze chce mat istotu ze ho neodrbes .. ja ked som kedysi davno predaval svoj wow ucet tiez som typkovi posielal scan