Google Android OS
Re: Google Android OS
Keď zapnem mobilne data na one x, tak mi píše odpojene, neviete kde moze byt problem?
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2012, 10:48)
Moze byt problém v tom že mobil je z t-mobile a já mám o2?
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2012, 10:48)
Moze byt problém v tom že mobil je z t-mobile a já mám o2?
Aj ja som kupoval môj mobil v t-mobile a tiež používam o2.Ak sa dobre pamätám tak som musel prepísať VPN či APN v mobile a potom už o2 fungoval.
Ako si to spravil?
deszka3: Ešte raz ďakujem 
Chcem sa ešte opýtať, prečo nemám aktualizáciu na JB. Mobil je z T-komu.
Chcem sa ešte opýtať, prečo nemám aktualizáciu na JB. Mobil je z T-komu.
Aj ja mám podobný problém,ICS som už mal mať na telefóne niekedy v Júni, no doteraz mi nič neponúka aktualizačný softvér.Jediná cesta je asi flashnúť telefón s čím zároveň strácaš záruku, preto sa najprv odporúča záloha softvéru.
To viem, s tým by som ani nemal problém predošlé telefóny som bežne flashoval ale tak One X nemám ani týždeň, a zatiaľ sa mi páči v takom stave v akom je. Možno neskôr.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Telekom by praveze mal predavat nebrandovane HTC telefony mam odtial ONE S a je normalny nebrandovany verzia Eastern Europe... skus si stiahnut z marketu appku "cid getter " a pozri si aky mas CID hore navrchu to vypise, mal by si mat HTC_032... A inak mozes este skusit ručne skontrolovat aktualizacie lebo ono ti to malokedy vyhodi samé...skus O telefone a Aktualizacia softveru 
Tak môj brandovaný je. Skúsil som tu appku a mám tam T-mob101. Jasné, to skúšam každý deň
Ale žeby som sa aktualizácie nedočkal, to by sa nemalo stať, nie?
-
Supersonic
Light Professional
T-mob101 je nemecky T-mobile
toto zeby slovensky telekom predaval? mozne to je ale ak k tomu nemaš zaručak od SK telekomu tak bude najskor dovezeny z Nemecka
Aktualizacie by si sa dočkat mal ale ešte si počkáš 
To ja viem že to je z Nemeckého T-mobilu. A mobil nebol braný z telekomu na Slovensku. Mal som pocit že som to tu už písal. Ale každopádne ma zaujíma ako to bude s tou aktualizáciou. Takže hovoríš že to bude trvať dlho? JB na X-ko vyšiel niekedy na začiatku decembra, nie? Myslíš že to môže byť ešte dlhé čakanie?
-
Supersonic
Light Professional
jaj ja som si myslel ze je zo slovenskeho Telecomu ten mobil... a HTC ma napisane vo FAQ ze update moze trvat 45 dni kym sa rozsiri na vsetkych operatorov do vsetkych statov atd od vypustenia updatu.A ak ani po 45 dnoch ho nebudes mat mas kontaktovat support
http://www.htc.com/WWW/support/content.aspx?id=190044
takze si k 5.12 kedy bol vypusteny pre Europu prirataj 45 dni a dovtedy ten update mat musis takze este niečo vyše 2 tyzdnov maju čas
http://www.htc.com/WWW/support/content.aspx?id=190044
takze si k 5.12 kedy bol vypusteny pre Europu prirataj 45 dni a dovtedy ten update mat musis takze este niečo vyše 2 tyzdnov maju čas
Ešte raz ďakujem
Ani ma to nenapadlo hľadať na oficiálnej stránke HTC.
-
Arkaz
Addict
Zdravim pani. Vcera som s nadsenim dohral prvu point to click adventuru Killer Escape ktora ma neskutocne chytila. Nevedeli by ste mi prosim poradit este nejaku slusnu Point to click adventuru ? Dakujem.
Ja momentalne drtim Machinarium...
ale dobry je aj broken sword 1/2 , polda 2
ale dobry je aj broken sword 1/2 , polda 2
-
Arkaz
Addict
popozeram diky za tip. tato bola super v tom ze islo tam oto ze ta uvaznil nejaky psycho vrah a musel si mu utiect z cely. dost slusne hehe
-
rufus59
Light Professional
Mal som nainstalovany launcher ktory mi pridal app market, game market niečo v tom štyle. Instalovali sa tam hry a app tak isto ako z Obchod play. Nedali by sa tie aplikacie doinstalovat tie obchody ?
existuje appka, ktoru ma lg najnovsie vo vybave?
fotakom sa preskenuje text (ako barcode skener) a text hned vam prelozi do slovenciny
fotakom sa preskenuje text (ako barcode skener) a text hned vam prelozi do slovenciny
Nerobí to prekladač od Googlu?
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 17:16)
Dnes mi prišiel update na 4.1
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 19:14)
Neviete prečo mi Google Now hádže iba odkazy a neni interaktívne?
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 17:16)
Dnes mi prišiel update na 4.1
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 19:14)
Neviete prečo mi Google Now hádže iba odkazy a neni interaktívne?
-
Arkaz
Addict
lebo mas asi nastaveny iny jazyk ako anglictinu. V slovencine vyhodi len odkaz na google. v anglictine normalne ukaze aj pocasie a pod. ale samozrejme musis nanho spíkovat anglicky =)