World of Tanks
Re: World of Tanks
aha a zaco mam hrat ? nemecko rusko?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Rusi sú jednoduchší pre začiatočníka. Nemci vyžadujú už podstatne náročnejšie hranie a ovládanie... Prípadne môžeš skúsiť anglické heavy tanky.
Ja by som začal rusov, keďže od tieru 5 majú predimenzovane silné tanky(KV-1, KV-1S, atď...).Ja som začal nemcov a do tieru 6 (mám VK3601H) to bolo viacmenej trpenie a je známe, že Wargaming nejako nemusí nemecké tanky a stále ich nerfuje, tak ako nedávno PzIV...Choď s rusákmi,keďže KV-1 sa vyrovná mnohým tier 6 tankom...
aha ok diki a zlataky? kupujete treba mi ?
Na začiatok by som povedal že ich ani nepotrebuješ.Akurát si narábam prachy na tier 7 Tiger,no je to niečo strašne pomalé a tu by som už uvažoval nad zakúpením zlaťákov.
Rusi majú svoje výhody, ale ja by som pre začiatočníkov odporúčil Nemcov. Ja sám som začínal so Sovietmi a boli to ťažké začiatky. Naproti tomu Nemci majú omnoho presnejšie kanóny a to mne osobne vyhovovalo omnoho viac. Taký Tiger alebo Tiger P nemá problém pustit sa do vyrovnaného boja s Typom 59 (a to práve vďaka skvelému kanónu, ktorý Rusom chýba).
-
Grond
Medium Professional
to s tym nerfovanim je blbost , oni to nerfuju podla statistik ako si tanky vedu v bitkach a nie podla narodnosti ved posledne patche okusali ruske tanky , hlavne druhu lajnu ruskych TD , tie teraz skoro nik ani nehra ...deszka3 napísal:Ja by som začal rusov, keďže od tieru 5 majú predimenzovane silné tanky(KV-1, KV-1S, atď...).Ja som začal nemcov a do tieru 6 (mám VK3601H) to bolo viacmenej trpenie a je známe, že Wargaming nejako nemusí nemecké tanky a stále ich nerfuje, tak ako nedávno PzIV...Choď s rusákmi,keďže KV-1 sa vyrovná mnohým tier 6 tankom...
z nemeckych heavy su pouzitelne : Tiger P,Vk4502P,Tiger II,E-75 dalej je to des a hroza hlavne Maus a E100 to su proste velke plechovky na ktorych si nepriatel lahko hrabe kredity ....
osobne preferujem americanov , ak to clovek vydrzi po M6 vyexpit potom ho uz len cakaju luxusne tanky s ktorymi je radost hrat , samozrejme treba sa naucit stylu hrania kryt telo a nechat vystrcenu len vezu
//btw ak pojdes za sovietske heavy tanky tak ako zaciatocnik budes mat problem nieco trafit s tymi kanonmi
-
Sarger
Guru wannabe
Muffi: od kedy je Tiger a Tiger P začiatok ffs? Nemci sú úplne papierový a neskúsený hráč bude len trpieť...
Grond: zbytočne si mu rozpísal veci ktoré využije až od Tieru 7 pri amíkoch. Tu ide o čo najlepšie začiatky...
Grond: zbytočne si mu rozpísal veci ktoré využije až od Tieru 7 pri amíkoch. Tu ide o čo najlepšie začiatky...
-
webmasterr
Medium Professional
Ja si taktiez myslim, ze na zaciatok je najlepsie zacinat rusmi, ved uz mam tolko rozbehnutych tankov do tier 5 a vyssie len malo co 
A ak si este nezacal hrat, tak by som ti odporucil zohnat si z wg fora tzv. "Invite code" (hladaj na fore temu s nazvom invite codes, musis byt prihlaseny) pre novych hracov, ktory ti prida napr. 1den premium ucet + 500 goldov a niekedy aj nejaky premiovy tank... (zavisi to od konkretneho invite kodu) ... s prem. uctom vies v poho spravit za den aj tier 5-6
A ak si este nezacal hrat, tak by som ti odporucil zohnat si z wg fora tzv. "Invite code" (hladaj na fore temu s nazvom invite codes, musis byt prihlaseny) pre novych hracov, ktory ti prida napr. 1den premium ucet + 500 goldov a niekedy aj nejaky premiovy tank... (zavisi to od konkretneho invite kodu) ... s prem. uctom vies v poho spravit za den aj tier 5-6
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som začal s nemeckými TD a bol som spokojný.
Na M3 stuartovi som nahrabal nejaké EXPy a preskočil som až na Marder II. Len čo sa dostaneš na StuG III tak budeš happy.
Ja osobne som sa dostal až na JagdPz IV a potom som začal aj nemecké artiny. Momentálne mám GW Tiger a JagdTiger (z týchto vetiev) a som spokojný.
Samozrejme už mám aj tonu iných tankov (veľmi ma baví Tiger P s jeho 200mm pancierom) ako Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf. A, Amx AC Mle. 1946, AMX 13-90, ARL 44, AMX M4, KV-2, KV-1S, T-50, T-50-2.
Najviac hrávam s Ferdinand (mlátička v pravom slova zmysle), Tiger (P), AMX 13-90, ARL 44, KV-1S a T-50.
Takže ja by som znova začal s nemeckými TD, no teraz by som cez free expy preskočil až na Hetzera. Ak chceš normál tanky, tak ja som pomerne spokojný s VK 3001 (P), ale s ním musíš vedieť hrať.
Fajnoví sú aj francúzi, ale tam je potreba prvé 4 tiery preskočiť (platí u všetkého od frantíkov) a u 5 tieru sa začína hra.
Takže ako vidíš, ak si úplne nový, je vlastne aj jedno s čím začneš, lebo takmer všetky národy majú dobré tanky až od tieru 5/6. Ak chceš ale zabíjať tier 2 tanky na 1 ranu, tak si kúp americké TD T18.
Na M3 stuartovi som nahrabal nejaké EXPy a preskočil som až na Marder II. Len čo sa dostaneš na StuG III tak budeš happy.
Ja osobne som sa dostal až na JagdPz IV a potom som začal aj nemecké artiny. Momentálne mám GW Tiger a JagdTiger (z týchto vetiev) a som spokojný.
Samozrejme už mám aj tonu iných tankov (veľmi ma baví Tiger P s jeho 200mm pancierom) ako Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf. A, Amx AC Mle. 1946, AMX 13-90, ARL 44, AMX M4, KV-2, KV-1S, T-50, T-50-2.
Najviac hrávam s Ferdinand (mlátička v pravom slova zmysle), Tiger (P), AMX 13-90, ARL 44, KV-1S a T-50.
Takže ja by som znova začal s nemeckými TD, no teraz by som cez free expy preskočil až na Hetzera. Ak chceš normál tanky, tak ja som pomerne spokojný s VK 3001 (P), ale s ním musíš vedieť hrať.
Fajnoví sú aj francúzi, ale tam je potreba prvé 4 tiery preskočiť (platí u všetkého od frantíkov) a u 5 tieru sa začína hra.
Takže ako vidíš, ak si úplne nový, je vlastne aj jedno s čím začneš, lebo takmer všetky národy majú dobré tanky až od tieru 5/6. Ak chceš ale zabíjať tier 2 tanky na 1 ranu, tak si kúp americké TD T18.
Lol že dobré tanky až od tieru 5
Tak trebárs tie nemecké TD - Hetzer je ultimátny vraždiaci stroj, takisto Marder. Z iných strojov SU-76, SU-26 (to je imho najviac OP a IMBA mašina v hre) a amícke TDčká T18, T82, T40.
Je pravda, že sú to skoro všetko TDčká, streďáky nízkych tierov fakt za veľa nestoja a poriadne heavy sa začínajú až od 5.
Je pravda, že sú to skoro všetko TDčká, streďáky nízkych tierov fakt za veľa nestoja a poriadne heavy sa začínajú až od 5.
A hádam najdôležitejšie je poznať weak spoty nepriateľských tankov hlavne od tieru 5.
-
Michaelo
Hardcore addict
Mardera teraz poriadne nerfli, preto ho už medzi ultimátne vraždiace stroje nerátam. A Hetzer je pomalý slimák. Jo, má dobré delo ale je proste pomalý. StuG III je pomerne rýchly, nízky (vysoký camo faktor), slušné DPM atď.
No ako hovorím, ak si chce hru ako tak užívať od začiatku, tak rozhodne sa vrhnúť na TD. Pri tankoch bude trpieť. Najlepšie je nahrabať dosť free expov tak, aby prvé 4 tiery preskočil rovnako ako ja (ja som skočil priamo na VK 3001 (P) a som spokojný).
No ako hovorím, ak si chce hru ako tak užívať od začiatku, tak rozhodne sa vrhnúť na TD. Pri tankoch bude trpieť. Najlepšie je nahrabať dosť free expov tak, aby prvé 4 tiery preskočil rovnako ako ja (ja som skočil priamo na VK 3001 (P) a som spokojný).
ok vdaka takze zaver zaco zacat?
kde to najdem na googlu nic moc nasiel som kde rozoberal fasizmus a komunizmuswebmasterr napísal: A ak si este nezacal hrat, tak by som ti odporucil zohnat si z wg fora tzv. "Invite code" (hladaj na fore temu s nazvom invite codes, musis byt prihlaseny) pre novych hracov, ktory ti prida napr. 1den premium ucet + 500 goldov a niekedy aj nejaky premiovy tank... (zavisi to od konkretneho invite kodu) ... s prem. uctom vies v poho spravit za den aj tier 5-6
Začal som hrať s nemeckými tankmi a došiel som k Hetzerovi.Musím povedať že tento tank sa mi veľmi zapáčil,hlavne preto že má silné delo ale nepoznám na tento tank žiadne taktiky a tak.Proste s ním ešte neviem dobre hrať. Poradíte mi prosím ako s ním mám hrať ?? Díky.
-
Sarger
Guru wannabe
Môžeš si prečítať na československom oficiálnom fóre...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ske-forum/
no mam 2gb z hry ale ked stahujem a kliknem an googl cakam 15 minut nez sa ancita a rychlost download je fakt chaba 
-
webmasterr
Medium Professional
@japaja
Konktretne tento link, skus tam napisat, niekto ti ho mozno posle: http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... e__st__660
Ale aby si videl tuto temu na fore, musis tam byt prihlaseny, tj mat vytvoreny ucet do hry.
Konktretne tento link, skus tam napisat, niekto ti ho mozno posle: http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... e__st__660
Ale aby si videl tuto temu na fore, musis tam byt prihlaseny, tj mat vytvoreny ucet do hry.
-
Sarger
Guru wannabe
Ešte môže skúsiť napísať jednému z adminov CZ/SK komunity, tí by mali mať tieto kľúče. Háčik je v tom že platia len do dnešnej polnoci...