Debilnejšie ako keď niekto nevie ako zavolať kamaráta na kafe?axxis napísal:Oh god the irony......mozes mi verit, ze je mi uplne jedno ake stare to slovo je, nic to nemeni na fakte, ze je pekne debilne
Ako povedať
Re: Ako povedať
-
veronika6478
Amateur
bolek napísal:Nikuš, bude aj ďalšie?
ano sme sa dohodlí aj na dalsom stretku, sice nevíem presne kedy. neprisíeĺ na bmw ale ma cakal na zastavke. neboĺa
síce pusa v ktoru som dufaĺa. prechadzalí sme sme sme sa pri jazere.
Daj tomu čas čas čas a možno bude pusa pusa pusa
Karmista: Zato ma osočovať, že som napísal Báwo, lebo sa to sem hodí je vážne inteligencia...
Karmista: Zato ma osočovať, že som napísal Báwo, lebo sa to sem hodí je vážne inteligencia...
Tak si mu ju mala dať keď si ju chcela.veronika6478 napísal:
ano sme sa dohodlí aj na dalsom stretku, sice nevíem presne kedy. neprisíeĺ na bmw ale ma cakal na zastavke. neboĺa
síce pusa v ktoru som dufaĺa. prechadzalí sme sme sme sa pri jazere.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nenabrat odvahu zavolat niekoho von je bezny fakt, ktory slovo báwo nerobi o nic menej debilnym nez jemelonSVK napísal: Debilnejšie ako keď niekto nevie ako zavolať kamaráta na kafe?
seriozne? báwo? povedzte si to 5x nahlas...
Axxisko prestan to tu uz morit prosim ta, je to normalny slang taky isty ako bavorak tak bávo, bavaria, medak, medved, lambo alebo audina. Ukludni sa predychaj to, su aj horsie veci. Napriklad Jana Hospodarova a jej slovencina a pozri sa, kazdy den je na obrazovke.