Chcel by som sa opýtať na sluchátka do maximálne 50€. Na hudbu prevažne DnB a nejaké tie basovejšie. Je to pre kamaráta
Sluchatká max 50€
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Sluchatká max 50€
Seruste
Chcel by som sa opýtať na sluchátka do maximálne 50€. Na hudbu prevažne DnB a nejaké tie basovejšie. Je to pre kamaráta
Budú hlavne pripojené k mobilu... je mu jedno či budú štuple, alebo niečo veľké
Ďakujem veľmi pekne, samozrejme K+
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchatká max 50€
Taky vyber je nezmyselny. V prvom rade by si si mal prave vyriešiť konštrukciu. Až potom riešiť modely. Pri kupe auta sa tiež nerozhoduješ medzi konkretnym SUV a konkretnym modelom kupe. Najprv si vyberieš typ vozidla podľa učelu, až potom vyberaš medzi konkretnymi modelmi.
Mal by si vedieť sam aky typ sluchadiel ti vyhovuje viac z hľadiska učelu, komfortu, izolacie, prenosnosti atd.
Mal by si vedieť sam aky typ sluchadiel ti vyhovuje viac z hľadiska učelu, komfortu, izolacie, prenosnosti atd.
-
xXPAINKILLERXx
Star
V podstate ani nie. Príklad - ako hovorím, nie je to pre mňa, ale pre kamoša. Výber je že to chce do 50€ a chce to na niečo basovejšie, pričom je mu jedno či to budú štuple, alebo niečo väčšie... tzn. že nemá vyhradený štýl
Nemyslím si žeby to bol nezmyselný výber
Alebo sa mýlim? Mne to totiž príde normálne... asi som už blb 
-
Ryan Giggs
VIP
Tu vôbec nejde o vyhradeny štyl. Tu ide o to že je to nezmyselny vyber buď to alebo ono. Najprv nech si ujasni čo vlastne chce.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Štuple vraj chce 
-
Ryan Giggs
VIP
Konečne sme sa niekam dostali.
Prejdi si tuto temu: http://www.hojko.com/sluchatka-do-20euro-t176296.html
Prejdi si tuto temu: http://www.hojko.com/sluchatka-do-20euro-t176296.html
-
Ryan Giggs
VIP
Hmm, rád by som videl špunty, ktoré mi poskytnú lepší zvuk ako Porty. 
Ohľadom Portov a sluchátiek do 50€, lepšie som asi naozaj zatiaľ nepočul. Resp. pri asi dvoch modeloch som bol na vážkach. Čo sa týka spracovania, tie sluchátka vydržia snáď všetko, to môžem povedať po vyše roku používania. Dvom kamarátom sa zlomil jack, to je vraj častá chyba - na druhú stranu, keď som videl ako sa k nim správali, nečudujem sa.
Ohľadom Portov a sluchátiek do 50€, lepšie som asi naozaj zatiaľ nepočul. Resp. pri asi dvoch modeloch som bol na vážkach. Čo sa týka spracovania, tie sluchátka vydržia snáď všetko, to môžem povedať po vyše roku používania. Dvom kamarátom sa zlomil jack, to je vraj častá chyba - na druhú stranu, keď som videl ako sa k nim správali, nečudujem sa.
-
Ryan Giggs
VIP
Ty si srandista. 
Tie Sony su zvukom od Port daleko. Plus x dalsich spuntov ako Soundmagic PL30, PL50, E30, Vsonicy atd. AjMonoprice za 7 dolarov hraju lepsie. O nahlavnych za 50 ani nehovorim (Fostex, v-jays, Fischer audio, aj Maxelly za 15 eur...). Navyse aj stare 10 rocne Porty hraju lepsie ako tie, ktore sa predavaju momentalne. Kvalitou isiel Koss dole.
Tie Sony su zvukom od Port daleko. Plus x dalsich spuntov ako Soundmagic PL30, PL50, E30, Vsonicy atd. AjMonoprice za 7 dolarov hraju lepsie. O nahlavnych za 50 ani nehovorim (Fostex, v-jays, Fischer audio, aj Maxelly za 15 eur...). Navyse aj stare 10 rocne Porty hraju lepsie ako tie, ktore sa predavaju momentalne. Kvalitou isiel Koss dole.