Media Player / Streamer s WEB prehliadacom
Media Player / Streamer s WEB prehliadacom
Existuje viac znaciek XTreamer, Evolve atd..
Potrebujem od toho aby tam bol dobre pouzitelny web browser a tym padom moznost dokupenia a dobra kompatibilita s wireless mysou / klavesnicou , s tym ze v prehravaci bude zapojeny interny 3,5" hdd, na ktory by som chcel data stiahnute cez web browser priamo ukladat (a nasledne prehravat..)
Teoreticky by to mohlo zvladat viac zariadeni ale bez priamych skusenosti sa tazko rozhoduje. Vie niekto poradit?
Potrebujem od toho aby tam bol dobre pouzitelny web browser a tym padom moznost dokupenia a dobra kompatibilita s wireless mysou / klavesnicou , s tym ze v prehravaci bude zapojeny interny 3,5" hdd, na ktory by som chcel data stiahnute cez web browser priamo ukladat (a nasledne prehravat..)
Teoreticky by to mohlo zvladat viac zariadeni ale bez priamych skusenosti sa tazko rozhoduje. Vie niekto poradit?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Media Player / Streamer s WEB prehliadacom
Na to čo chceš zabudni. Inak hneď vedľa je veľka tema, mal si to smerovať tam: http://www.hojko.com/multimedialny-preh ... 49466.html
Htpc, napr xtreamer ultra 2
aha sorry...
nejaky dovod preco nie je na ukladanie dat na interny disk mozne pouzit v tychto pristrojoch integrovany prehliadac?
nejaky dovod preco nie je na ukladanie dat na interny disk mozne pouzit v tychto pristrojoch integrovany prehliadac?
-
Ryan Giggs
VIP
Pretoze na tych prehliadacoch sa neda ani poriadne surfovat, nie to este cez ne nieco seriozne stahovat. Tak maximalne cez torrenty.
To co chces, tak ako pise kolega vyssie, jedine na HTPC s Winom ci Linuxom.
To co chces, tak ako pise kolega vyssie, jedine na HTPC s Winom ci Linuxom.
diky za utvrdenie v tom
cize htpc jasna volba...alebo v podstate prepojit tv hdmi kablom a to by malo riesit vsetko.. aspon dufam
cize htpc jasna volba...alebo v podstate prepojit tv hdmi kablom a to by malo riesit vsetko.. aspon dufam
na prepojenie tv hdmi kablom s cim? Mozes pouzit akykolvek pocitac, ci ad-hoc notebook, ale najlepsie riesenie je spominany htpc s nejakou lahkou verziou win7/win8 a k tomu openelec s xbmc na prehravanie filmov
nejaky energeticky nenarocny pc (integrovane komponenty) ..
uvazujem aj nad pouzitim xbmc
uvazujem aj nad pouzitim xbmc
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. vyssie mas spomenuty Xtreamer ultra 2.
Alebo si zostav sam, predavaju sa dosky mini itx uz priamo s atomom a nvidia ion, alebo aj amd riesenie je mozne...
A co tak NAS server, novsia smart telka si odtial vsetko zoberie cez sietovy kabel. Osobne mam synology ds112, ovladam to krasne cez mobil alebo tablet a zaroven tam mam zalohovane vsetky data.
On chce prehravac, nie telku. A chce pouzitelny web browser, na ziadnej smartTV nie je pouzitelny web browser. Najma pokial chce cez ten browser aj stahovat.
No prave, pouzitelny browser mam na tablete, vsetko mi krasne stahuje NAS a telka vsetko prehra.
-
Ryan Giggs
VIP
Aha, čiže teraz si ma kupiť novy tv a tablet za 1000€ aby takto mohol fungovať, keď podstatne lepšie mu to splni HTPC za 300€?
Neviem aku ma telku, mozno novu. Mozno ma aj tablet. Je to len rada, jedna z moznosti, tak klud 
-
Ryan Giggs
VIP
Keby to mal, tak asi nejde kupovať MMC. Logika.
A mozno ak by poznal kazdu moznost, tak sa nemusi pytat vobec. Kazdopadne, reagoval som na povodnu otazku, takze nemusis reagovat