Zatazenie procesora
Zatazenie procesora
Dobry den. Mam notebook hp envy 17 - cpu:intel core i7 Q 720 1,6 GHz, 6 gb ram, gpu: ati radeon hd 5850. A mam problem, normalne som hraval hry a v pohode sa dali hrať ale potom mi to všetko začalo sekať. Zapol som si len hru a bolo 1 fps. Alebo video na youtube a cely notebook sekal. Už som preinštaloval aj windows a nič. Ked na notebooku bezi napr. len skype tak jeho zatazenie je asi 50 %. Prosím o pomoc. Ďakujem.
Re: Zatazenie procesora
Spusti si Správcu úloh (Ctrl+Shift+Esc) a na karte procesy si pozri, ktorý proces Ti najviac vyťažuje procesor....
To som pozeral a su tam len necinnosti a potom nic.brm napísal:Spusti si Správcu úloh (Ctrl+Shift+Esc) a na karte procesy si pozri, ktorý proces Ti najviac vyťažuje procesor....
Vlavo dole klikni na zobrazenie procesov od vsetkych userov
Áno. Najviac maju procesy systemovej necinnosti a ostatne 0.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2012, 10:20)
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2012, 10:20)
Procesy systémovej nečinnosti znamenajú voľné prostriedky, čiže nevyužitý procesor, čiže ak máš toto na 99%, tak Tvoj procesor je využitý na 1%...
Odkiaľ máš, že zaťaženie procesora je na 50%?
Odkiaľ máš, že zaťaženie procesora je na 50%?
To mi písalo v spravci uloh.
Tak potom to musíš mať medzi procesmi.. si všetky procesy zoraď od najvyťaženejšieho po 0%... a pozeraj, čo tam skáče. A ako bolo písané, dolu si nezabudni zaškrtnúť Zobraziť procesy všetkých užívateľov. Ak sa Ti to nezdá, hoď screenshot, kde sú zoradené tieto procesy a kde Ti ukazuje 50% vyťaženie...
tak už to kleslo, ale ako náhle zapnem hru tak strašne seká.
zrejme sa ti prehrieva, skontroluj teploty
teploty su max do 65 stupnov.
-
drodos
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
pouzivas original istalacku windows?
z mojej osobnej skusenosti mozem povedat ze existuju aj menej "kvalitne" neoriginalne instalacky a hry na nich "sekali" (nizke fps)
vsetky problemy vyriesil originalny windows
z mojej osobnej skusenosti mozem povedat ze existuju aj menej "kvalitne" neoriginalne instalacky a hry na nich "sekali" (nizke fps)
vsetky problemy vyriesil originalny windows
Nie,nemam. Ale win je origo kod len je napalene cd. A mne to zacalo robit az po case. Inak slo vsetko v poho.
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 0:29)
Nie,nemam. Ale win je origo kod len je napalene cd. A mne to zacalo robit az po case. Inak slo vsetko v poho.
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 0:29)
Skus v Control Paneli pozriet, ci je Power Management nastaveny na "HP Recommended". Ak nie, nastav ho tak.