ťažke zaradovanie rýchlostí - mazda 2 2005

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Matej18
Light Professional
Light Professional

ťažke zaradovanie rýchlostí - mazda 2 2005

Príspevok od používateľa Matej18 »

ahojte ako som čítal niečo pod touto temou je tema o preradovaní rýchlostí ale je to polo nejak som to čítal ale nenašiel som tam nejake riešenie. Ale u mňa sa tento problem prejavuje tak že riadenie ide s tuha. Neviem či tak má byť ale nik tu v okoli LM take auto nema - auto bolo dovezene z nemecka a má plnu historiu do cca 130000 teraz má niečo cez 152000km. Troška sa tomu tiež rozumiem viem ako to tam je urobene nakolko mám v garaži jamu. Problem je u mňa to že sa to bojím rozobrať a jednak nemam na to nastroje. Auto má cca 5 a pol roka. Čo som zatial zistil že je to vedene lankami nie tiahlami. Je možne aby to malo nejaku hydrauliku na radenie? Spojka je riešena cez hydraulicke ložisko ale spojka zabera aj ide ok lahko a nevydava ani nejak špatne zvuky tanier. Rozmýšlal som nad tým čo by to mohlo byť- myslel som aj nad tým že by boli zhrdzavene tie lanka ale nejak som od toho upustil. Osobne mi to moc nevadí ale ak sa lanko pretrhne tak už nezaradím. Nie je to síce zavodný špecial má to objem iba 1,25 ale ked predbieham nejak to htpčko tak mi to z cela vadí.

Keby to boli lanka- nenašiel som na internete nič podobne ani kolko to stojí a či je s tým vela roboty.
Napísať odpoveď