Notebook ako wifi router

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
aladeen
Novice
Novice

Notebook ako wifi router

Príspevok od používateľa aladeen »

Zdravim nasiel som na nete clanok ale nejako mi to nejde, Chcem sa spytat, mam notebook s internetom ktory taham z mobilneho telefonu cez kabel. Chcel by som sa ale spytat vedeli by ste mi poradit krok po kroku ako spravit z toho notebooku wifi Router? Chcel by som aby mi vysielal wifi a mohol by som sa pripojit na tablete.. Velmi pekne dakujem
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Notebook ako wifi router

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Aký máš telefón? Podľa mňa by bolo jednoduchšie spraviť router práve z neho.
aladeen
Novice
Novice

nie, ja som chcel spravit z ntb router, takze som sa pytal tych co to vedia a nie tych co nieco navrhuju.
Spravil som to podla tohto navodu a spokojnost http://pcworld.cz/ostatni/vytvorte-si-w ... vista-3522
doddo999
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa doddo999 »

D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

v prvom rade ti chcem poblahoželať ak maš Win. Vistu :nono: :nono: :nono: ...a... on ti chcel s mobilom len dobre..totiž ak maš ten internet v mobile a maš nejaky smartphone...tak smartphonu nerobi problem spravit wifi hotspot..stači len mať widget a stači jeden klik na widget a maš z mobilu router..a to bez kablov .. :sly: ...ale pohodke maš čo si hladal ..ide ti to tak nieje čo riešiť.. ... 8) 8)
aladeen
Novice
Novice

Nie je snad jedno co mam za win ? To je snad jedno co preferujem na ntb. To ze mam win 7 na desktope tiez nikoho nezaujima...
Ja som sa pytal a jasne som specifikoval poziadavky. Mam mobil z ktoreho taham net do ntb ked nie som prave doma a takto som chcel spravit este aj router . Nie z mobilu pretoze tu funkciu moj mobil nepodporuje a nebudem robit root.
Pre niekoho kto bude mat "problem" ako ja som nechal alternativu v podobe linku. Dakujem. Mozete Lock
Napísať odpoveď