Auto a pyrotechnika
Auto a pyrotechnika
Ahojte, chcem sa spytat na jednu mozno blbu vec, som mozno aj trosku paranoidny, ale kedze o auto sa staram ako o babatko, tak ma to dnes docela nasralo. Mladi zasrani mi asi meter pred autom odpalovali mega petardy, neviem, ci neskoncila jedna aj pod autom, ale boli to poriadne supy, asi to boli megy a potom neskor zacali odpalovat raketky. Chcem sa teda opytat, ci moze take nieco poskodit nejaku vec na aute. Prepacte ak je to blbost, ale staram sa o auta az velmi prehnane, a presne taketo veci mi vedia pokazit den, napr aj vcerajsieho silvestra a dnesny novy rok. Kazdopadne dik za odpovede a pochopenie. Vsetko dobre do noveho roku prajem.
Re: Auto a pyrotechnika
Ahoj, dik za odpoved, karoseria je v poriadku, na tu nic nedoletelo, ja mam skor obavy ci sa nieco nemohlo stat, ked to buchlo v blizkosti auta, nejaka tlakova vlna alebo co, popripade ta co skoncila pod autom. dik.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
To urcite nie 
ked to nezaznamenal ani alarm, nemas sa fakt coho bat, az taky tlak to potom nemohol byt
Alarm nemam
Kazdopadne dakujem za odpovede vsetkym, hned som kludnejsi, mam trochu paranoidne sklony a o vsetko sa perhnane bojim, tak mi v mysli zacalo chodit po rozume, ci nemohlo nieco spravit pod podvozkom pri motore ked to buchlo alebo tak. diky 
Ja som tiež šiel autom do mesta večer a dôkladne som vyberal parkovacie miesto. Nikdy nevieš, čo v tej nadrbanej okoloiducej hlave vznikne. Kamaratovi pred par rokmi nejaky dement podupal po streche.
Ja som bol na dome s kamarátmi oslavovať a tiež mi nebolo všetko jedno nechávať auto pred domom medzi chodníkom a cestou, kde sa parkuje. Každú chvíľu som pozeral von oknom, či je auto v poriadku. Bol som aj v druhom meste, čiže ŠPZ z iného okresu priťahuje všelijaká spodinu.