Problémy s členkom

O športe...
eTh
Light Expert
Light Expert

Problémy s členkom

Príspevok od používateľa eTh »

Zdravím,
chodím občas behávať(teda chodil som :() na ihrisko po obvode a jedného dňa ma začal počas behania pobolievať členok. Mám pocit, že sa mi to mohlo stať z toho, že to ihrisko má asi tak 100m, keď ho obehnem cele dookola, čiže sa tam dosť často ide do zákruty a tým som si ho asi zaťažil. Prvých pár dni to bolo také, že som musel chodiť opatrne a nemohol som poriadne došľapovať na pätu. Potom to pomaly prešlo, ale aj tak som nemohol chodiť behať, lebo sa mi to potom zase vrátilo. Chodím aj skákať gymnastiku a kvôli tomu som musel vynechať určité skoky. Síce to nebolo ako po tom behu, ale tiež som ho potom po tréningu cítil. V čase, keď sa mi to stalo, tak som to nejak moc neriešil, myslel som si, že som si ho len nejak natiahol a že do pár dni to prejde. Prešlo, ale stále to nebolo v poriadku. Blížili sa Vianoce a tým pádom aj prestávka od gymnastiky, tak som bol v tom, že cez sviatky sa to zregeneruje. Na Silvestra sme počas osláv tancovali na námesti a tam som si ho zase moc ponamáhal, že som už potom ani skákať nemohol. Skúšal som aj fastum gel, ale nič. Neviete niekto ako by som to mohol poliečiť? Nechodiť celý týždeň sa mi nedá. K lekárovi tiež nebudem mať moc čas chodiť kvôli skúškovému.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problémy s členkom

Príspevok od používateľa hojko »

Nechapem, ze preco s tym nejdes radsej k lekarovi. Myslim, ze tohto popisu ti tu akurat mozeme napisat, ze je to natiahnute, ale kludne moze byt ten problem aj horsi. Ak je pre teba skuskove dolezitejsie ako zdravie, tak sa radsej pozeraj do kniziek a nestazuj sa.
sliaCan
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sliaCan »

Proste clenok nenamahaj, a dufaj v zlepsenie zdravotneho stavu. Ak usudis, ze mas problemy s clenkom vaznejsie, dlhodobejsie alebo ti znacne prekazaju, tak chod k lekarovi (alebo aspon do lekarne). To, ze mas skuskove, je velmi slaba vyhovorka. Navyse si mohol napisat aj ci mas ten clenok opuchnuty, alebo ako dlho problem pretvava.
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

tym ze chodis do zakrut sa ti to urcite nestalo :)urcite navstiv lekara ...
Napísať odpoveď