Obliata klávesnica
Re: Obliata klávesnica
Ahojte mam podobny problem ale s tym ze moj notebook bol ogrcany. Vzdy ked ho zapnem tak zacne piipat niekedy ma hodi do biosu, a niekedy sa zapne. Ked sa zapne tak sa spustaju veci uplne same, a aj pismena su akoby stlacene akked su neni... Dakujem vpred za pomoc ... Este nejde wifi
"ogracy"? Myslel si ogrcany?
Ano ano som na mobile a smykol sa mi prst xD
Posly to na reklamackudannynko napísal:Ahojte mam podobny problem ale s tym ze moj notebook bol ogrcany. Vzdy ked ho zapnem tak zacne piipat niekedy ma hodi do biosu, a niekedy sa zapne. Ked sa zapne tak sa spustaju veci uplne same, a aj pismena su akoby stlacene akked su neni... Dakujem vpred za pomoc ... Este nejde wifi
Uz neni v Zaruke xD
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 11:12)
Ahojte. tak notebook už ide v pohode aj klávesnica. Rozobral som ho, vybral som klávesnicu a otvoril tie kryty zospodu, dal som ho na noc sušiť, ráno sa zložil (uplne sám lebo je transformer
) . Len stále mi nevie nájsť wifi
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 11:12)
Ahojte. tak notebook už ide v pohode aj klávesnica. Rozobral som ho, vybral som klávesnicu a otvoril tie kryty zospodu, dal som ho na noc sušiť, ráno sa zložil (uplne sám lebo je transformer
Bud rad ze sa ti to nedostalo na dosku v tom notebooku. Zaludocna kyselina by ti to pekne poriesila.
No vidis tak fajn notebook ide a este k tomu aj fajne vonia 
No
Už ide, a už ani nesmrdí :DDDD .... tá wifi stale nejde tak som tam proste pripojil kábel. A kamoš bude museť dať ntb do opravy xDDDDD