do mobilu NOKIA C5-03 chcel nahrat android a navišlo
do mobilu NOKIA C5-03 chcel nahrat android a navišlo
Dobrý deň kamoš dostal brilantny napad že si do Nokie C5-03 nahra android
a tak z pamäte Nokie vymazal všetky veci (cez total comander) čiže j skrite pričinky a potom prekopiroval subori z mobilu z androidom (z pamäte telefonu SAMSUNG GALAXY ace) a zapol mobil a čierna obrazovka ani PIN nepita
PLS naapište že si uplne do... mobil
lebo my furt vyvolava že či s tim nečo neviem spraviť
PS. je spravna moja odpoveď že nesom kuzelnik ??
a tak z pamäte Nokie vymazal všetky veci (cez total comander) čiže j skrite pričinky a potom prekopiroval subori z mobilu z androidom (z pamäte telefonu SAMSUNG GALAXY ace) a zapol mobil a čierna obrazovka ani PIN nepita
PLS naapište že si uplne do... mobil
lebo my furt vyvolava že či s tim nečo neviem spraviť
PS. je spravna moja odpoveď že nesom kuzelnik ??
Re: do mobilu NOKIA C5-03 chcel nahrat android a navišlo
takto sa to nerobi...
zalohoval nokiacke veci predtym ako ich vymazal?
zalohoval nokiacke veci predtym ako ich vymazal?
ee on jednoducho dal delete a dal tam z androidu
skušal som mu obnoviť tamte subori cez avast backup (mne obnovilo 326 fotiek z 328) a jemu tie subori našlo ale napisalo že uš ich neje možne dať speť
a to iste cez dajaky iny soft
skušal som mu obnoviť tamte subori cez avast backup (mne obnovilo 326 fotiek z 328) a jemu tie subori našlo ale napisalo že uš ich neje možne dať speť
a to iste cez dajaky iny soft
1. nech tam android ani nedava, bude to nepouzitelne, telefon ma 100mb ram, android samotny potrebuje minimalne 200mb ram len na spustenie...
2. najst na nete zalohu systemu c5-03 a skusit to nejakym sposobom dat do prazdneho mobilu
inak to nevidim
2. najst na nete zalohu systemu c5-03 a skusit to nejakym sposobom dat do prazdneho mobilu
inak to nevidim
však ja viem že to nebude použitelne s androidom
a tu zalohu mu dam brat ma tieš nokia c5-03
EDIT uš som mu to poslal cez skype tu zalohu z bratovho mobilu a IDE To dik budem mať o 90% menej telefonatov
a tu zalohu mu dam brat ma tieš nokia c5-03
EDIT uš som mu to poslal cez skype tu zalohu z bratovho mobilu a IDE To dik budem mať o 90% menej telefonatov
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak toto je ozaj expert
kadejaky borci tu tie androidy dlhe tyzdne prisposobuju na konkretne telefony a on si ho proste len ta kskopci 
tj ked my to povedal tak ja som sa pol hodiny rehotal
a potom som mu naspet zavolal
a potom som mu naspet zavolal
Pre takych ludi by mali zakazat pocitace. 
-
Arkaz
Addict
preco ? ved on si pokazil mobil jeho hlupost =) ja vzdy ked nieco idem robit pozorne citam navod. a to mozem povedat ze tychto ,,ukonov" ako flash a pod mam za sebou sakramentsky vela. ale istota je gulomet
ani by ma neprekvapilo, keby to spravil sam OP
-
Kok
Light Professional
trosku OT, ale musim sa priznat ze moje investigativne zmysly saleju pri tomto threade
OT zhruba 15 rokov pouziva trik ked maskuje na forach seba za kamarata
ee ja mam samsung galaxy Ace
a naviše každy debil pochopi že na 100 MB ram ndroid nepojde
a naviše každy debil pochopi že na 100 MB ram ndroid nepojde
-
Arkaz
Addict
no ocividne jeden nie 
skus nejake update / repair cez oficial nokia SW...
ale tak dobre som sa dlho nenasmial
...
ale tak dobre som sa dlho nenasmial
Chlapcovi Nobelovku. 
(Nenapadlo by ma, že vymazanie súborov z veľkokapacitnej pamäte (karty) dokáže rozmrdkať OS. Aj tie Android súbory čo si tam dal nebol samotný Android, iba dáta aplikácií, fotky, a podobný balast. Mne sa stalo niečo podobné, ale to som naformátoval internú pamäť Galaxy S na NTFS, tam sa to opraviť v pohode dalo. C5-03 to bola ale asi SD karta, a to má prd vplyv na chod OS.)
C5-03 má 128mb RAM, a je plno 128mb Android telefónov, o to tam ale vôbec nejde. Skilex tiež "vie" o čom hovorí a je do toho asi takú expert ako jeho "kamarát" (resp. sám on, to sa nedozvieme).
PS: Ak sa nenaučíš základy gramatiky, tak ti neporadím.
(Nenapadlo by ma, že vymazanie súborov z veľkokapacitnej pamäte (karty) dokáže rozmrdkať OS. Aj tie Android súbory čo si tam dal nebol samotný Android, iba dáta aplikácií, fotky, a podobný balast. Mne sa stalo niečo podobné, ale to som naformátoval internú pamäť Galaxy S na NTFS, tam sa to opraviť v pohode dalo. C5-03 to bola ale asi SD karta, a to má prd vplyv na chod OS.)
C5-03 má 128mb RAM, a je plno 128mb Android telefónov, o to tam ale vôbec nejde. Skilex tiež "vie" o čom hovorí a je do toho asi takú expert ako jeho "kamarát" (resp. sám on, to sa nedozvieme).
PS: Ak sa nenaučíš základy gramatiky, tak ti neporadím.
"plno"? mozno je, akoze su vyrobene a daju sa kupit, ale kolko ludi ich pouziva? 
podla mna sa na slovensku neda kupit dokonca ziadny
podla mna sa na slovensku neda kupit dokonca ziadny
Chezter: Hovorím skôr o časoch začiatkov Androidu, keď high-endy vyzerali trošku inak, ako dnes.
Každopádne, je to Android... Možno Donut, ale je. Ako príklad uvediem Xperiu X8, ktorá bola na Slovensku a aj vo svete fakt dosť rozšírená. 
bola dost rozsirena 
zanikla tak rychlo ako aj vznikla, nastup droidu bol rychly, v podstate sa z nej z doslova z roka na rok stala "nedostacujuca hracka", ale mas pravdu
ix osmička no...
zanikla tak rychlo ako aj vznikla, nastup droidu bol rychly, v podstate sa z nej z doslova z roka na rok stala "nedostacujuca hracka", ale mas pravdu
ix osmička no...