Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Filipito
a vies aky je jediny rozdiel medzi Tebou predtym a teraz? - ze si proste viacej veris, mas vecsie sebavedomie a preto si trufas uvolnene bavit s cudzou babou, hoci predtym si mal v tomto smere zabrany.Nie je to v tom CO hovoris, ale AKO to hovoris, co z Teba vyzaruje./samozrejme ak zacne clovek trepat uplne blbosti tak to uz nezachrani/
a vies aky je jediny rozdiel medzi Tebou predtym a teraz? - ze si proste viacej veris, mas vecsie sebavedomie a preto si trufas uvolnene bavit s cudzou babou, hoci predtym si mal v tomto smere zabrany.Nie je to v tom CO hovoris, ale AKO to hovoris, co z Teba vyzaruje./samozrejme ak zacne clovek trepat uplne blbosti tak to uz nezachrani/
áno, to viem, ale musíš to vedieť neako povedať a o tomto to je, spojiť zaujímavú "reč" (iné slovo mi nepríde na rozum) a pekný/milý prednes 
myslím že obidvaja myslíme na to isté
išlo mi len o to aby mi neikto poradil neaký vtipný otvárak/openner ktorý by stal za skúšku
myslím že obidvaja myslíme na to isté
išlo mi len o to aby mi neikto poradil neaký vtipný otvárak/openner ktorý by stal za skúšku
-
qwerty-xyz
Ano grim myslim, pretoze zacnes uplne inak ako ostatni, a prve co to sposobi mierny sok, ktory ked okamzite vies ako vykryt tak neni problem, co sa nie vzdy podari.Grim napísal:qwerty - osobne dost pochybujem o tvojich schopnostiach v tejto oblasti. Vychádzajúc z faktu, že si tu ešte pred nejakou dobou vyplakával, ako ťa ženy nechcú v spolupráci s tým, aký máš na ženy názor. Daľšia vec, ktorú nesmiem zabudnúť spomenúť je fakt, že človek (čiže aj žena) si vytvorí názor na človeka v priebehu pol minúty (optimisti tvrdia, že na to majú až 120 sekúnd)...a keď ty k nej prídeš a ešte ju aj urazíš, utvorí si názor podľa prvej spomienky na teba, ktorá podľa tvojho opisu nieje nijak pozitívna. V princípe platí, že človek si najviac pamätá prvé a posledné sekundy zo stretnutia a tie sú potom tou najintenzívnejšou spomnienkou. A ty si myslíš, že je múdre túto intenzívnu spomienku napĺňať negatívnymi emóciami?...
--- plus pekna baba je castokrat zvyknuta na lichotky a dotierave reci, ak ukazas v prvych sekundach ze mas na haku tak spozornie preco mas na haku, ... doplnis to trefnou recou a pristupom a pokracujes, .... ako pisem toto sa nie vzdy podari ale da sa aj takto,
Filipito
zdrave, normalne sebavedomie ziska chalan tym ze bude co najcastejsie v spolocnosti zien
a snazi sa s nimi komunikovat. Nejake teoreticke pick-up rady s tym nemaju nic spolocne pretoze su vytrhnute zo situacie ktora je vzdy jedinecna. Je to podobne akoby sa niekto snazil naucit plavat
iba podla nejakej ucebnice a v zivote by do vody nevliezol, tak sa mu to samozrejme nikdy nepodari.
zdrave, normalne sebavedomie ziska chalan tym ze bude co najcastejsie v spolocnosti zien
a snazi sa s nimi komunikovat. Nejake teoreticke pick-up rady s tym nemaju nic spolocne pretoze su vytrhnute zo situacie ktora je vzdy jedinecna. Je to podobne akoby sa niekto snazil naucit plavat
iba podla nejakej ucebnice a v zivote by do vody nevliezol, tak sa mu to samozrejme nikdy nepodari.
imho neake základné rady alebo ako sa vynajsť a tak sú vždy dobré 
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa velakrat stalo, ze prebrali iniciativu baby, resp. "zautocili" prve. Najlepsie ked je este aj "k svetu", tak mam na vecer o zabavu postarane.
Napr. naposledy sa to stalo kamaratovi. Sedeli sme len tak pri pive v krcme a zachvilu doniesol barman kamaratovi listok, kde bolo napisane "Chcem ta a tel cislo", ukazal, ze je to od baby co sedela asi o 4 stoly dalej. Kamarat jej odpisal na papierik svoje cislo a odovzdal barmanovi a barman zaniesol babe. Na druhy den sme isli zase na pivo. Zavolali sme jej, prisla, zaplatila ucet co sme pili, zobrala flasu a islo na byt. Tam si snou kamarat uzil (nechcela ist do trojky
) a potom sa jej nevedel zbavit
.
Podla mna je velmi dolezite zdrave sebavedomie. Ked vie clovek ako sa v urcitych situaciach spravat a reagovat, dokaze zaujat. To ako sa spravat a oslovit babu je myslim indiviualne, zalezi od povahy tej baby, treba to vycitit a pracovat so vsetkymi informaciami co mame k dispozicii. Ale vo sveobecnosti by som to rozdelil na dva tabory. Tzv. :"Pipky", kde trba prejavit aj stipku arogancie a trochu im zhodit sebavedomie a obycajne klasicke baby (nemyslim tym nutne obezne, neupravene atd.) ktorym zase treba sem tam polichotit.
Zaujimalo by ma ako by ste riesili takuto situaciu:
Idete v autobuse do roboty / skoly. Kazdy den sa stam stretate s babou, ktora sa vam lubi. Sem tam prehodite pohlady. Ako by ste ju oslovoli priamo v autobuse pred vsetkymi tymi ludmi. Nenastupujete spolu (cize necakata na tej iste zastavke na autobus), nevystupujete spolu. Nikde inde sa spolu nestretate iba v autobuse.
Diki za kazdy koment.
Napr. naposledy sa to stalo kamaratovi. Sedeli sme len tak pri pive v krcme a zachvilu doniesol barman kamaratovi listok, kde bolo napisane "Chcem ta a tel cislo", ukazal, ze je to od baby co sedela asi o 4 stoly dalej. Kamarat jej odpisal na papierik svoje cislo a odovzdal barmanovi a barman zaniesol babe. Na druhy den sme isli zase na pivo. Zavolali sme jej, prisla, zaplatila ucet co sme pili, zobrala flasu a islo na byt. Tam si snou kamarat uzil (nechcela ist do trojky
Podla mna je velmi dolezite zdrave sebavedomie. Ked vie clovek ako sa v urcitych situaciach spravat a reagovat, dokaze zaujat. To ako sa spravat a oslovit babu je myslim indiviualne, zalezi od povahy tej baby, treba to vycitit a pracovat so vsetkymi informaciami co mame k dispozicii. Ale vo sveobecnosti by som to rozdelil na dva tabory. Tzv. :"Pipky", kde trba prejavit aj stipku arogancie a trochu im zhodit sebavedomie a obycajne klasicke baby (nemyslim tym nutne obezne, neupravene atd.) ktorym zase treba sem tam polichotit.
Zaujimalo by ma ako by ste riesili takuto situaciu:
Idete v autobuse do roboty / skoly. Kazdy den sa stam stretate s babou, ktora sa vam lubi. Sem tam prehodite pohlady. Ako by ste ju oslovoli priamo v autobuse pred vsetkymi tymi ludmi. Nenastupujete spolu (cize necakata na tej iste zastavke na autobus), nevystupujete spolu. Nikde inde sa spolu nestretate iba v autobuse.
Diki za kazdy koment.
Don_Pipino
no tak to musela byt dobra zufalkyna, ked je odkazana na vypisovanie listockov cudzim chlapom
v bare.
Mne sa parkrat tiez stalo ze ma balila nejaka baba velmi aktivne, ale za prve mi je taky
pristup z jej strany a na takom mieste tak trochu neprijemny a za druhe to vecsinou neboli dvakrat moje typy
A k tej situacii v autobuse je riesenie jednoduche: proste nabuduce vystup s nou a vonku sa jej
spytaj na cestu niekam a hned mozes potom prejst na nejaku normalnu konverzacku..
no tak to musela byt dobra zufalkyna, ked je odkazana na vypisovanie listockov cudzim chlapom
v bare.
pristup z jej strany a na takom mieste tak trochu neprijemny a za druhe to vecsinou neboli dvakrat moje typy
A k tej situacii v autobuse je riesenie jednoduche: proste nabuduce vystup s nou a vonku sa jej
spytaj na cestu niekam a hned mozes potom prejst na nejaku normalnu konverzacku..
-
Soviet
Darca
No a ak zistis ze ma priatela, alebo nebude mat chut s tebou kecat (aj ked prehodi pohlady), tak budes tie pohlady od toho dna v buse asi obmedzovat 
-
Don_Pipino
Darca
gogo956: To je mozne zo bola zufala, pocitam, ze potrebovala ay ju dosi prevetrala. A co sa tyka vyzoru by som povedal taky priemer. K tomu busu, podla mna vie, ze nevystupujem tam kde ona, kedze ideme v buse niekolkokrat do tyzdna, takze neviem ci je to celkom riesenie. Idealne by bolo stretnut ju niekde v nejakom bare.
Soviet: Nech ma priatela, ja niesom ziarlivy (JOKE)
, aj ked v poslednej dobe sa mi dari skoncit prave so zadanymi babami. Ked sa s nou stretnem tak, ze sa bude dat prehodit rec a bude tam iskra, tak v pohode, ked nie, ide sa dalej....
Soviet: Nech ma priatela, ja niesom ziarlivy (JOKE)
v tom autobuse, ak sedí, tak sa jej spýtaj či má vedľa seba voľné, prisadni si, spýtaj sa kam chodí do školy alebo hocijako inak začni konverzáciu a potom to už pôjde 
Have.Fun
nie dobry napad. Autobus na to nie je vhodne miesto, konverzacia asi by nebola uvolnena.
Don_Pipino
a co je na tom ze normalne vystupujes inde? aspon jej bude jasne ze to robis kvoli nej a ze sa chces zoznamit, co je na tom?
nie dobry napad. Autobus na to nie je vhodne miesto, konverzacia asi by nebola uvolnena.
Don_Pipino
a co je na tom ze normalne vystupujes inde? aspon jej bude jasne ze to robis kvoli nej a ze sa chces zoznamit, co je na tom?
-
Don_Pipino
Darca
No a ked odmietne spolupracu, tak mozem zmenit dopravny prostriedok 
12 rokov? sorry, to sa mi zda na vztah velmi malo aj ked je pravda ze baby dospievaju skor. 12 rocne su este povacsine deti, radsej pockaj. alebo si najdi starsiu v tvojej vekovej kategorii
ruky prec, ju este zaujima barbie...
Martin31
presne ako pise Zero ruky od nej prec ak nechces aby Ti ich dolamal jej otec
na take mlade sa ani nepozeraj radsej..
presne ako pise Zero ruky od nej prec ak nechces aby Ti ich dolamal jej otec
na take mlade sa ani nepozeraj radsej..
By ste sa čudovali ako sa dnes 12 ročné dievčatká dokážu vyslovene kur*viť. 
-
TommyHot
Addict
To nic nemeni na veci, ze su to deti a na vztah nemaju ziadne predpoklady...
Neviem, či som si ja pomýlil tému alebo ty, ale ja tu 12-15 ročných pick-uperov teda fakt nevidím. Tích, ktorí tu nemajú zverejnený vek fakt odhadujem na viac, tebe sa zdá, že túto tému rozširujú 13 ročné deti?Martin31 napísal:Všimol som si že takmer trištvrte z vás čo tu píšete máte od 12-15 rokov.
K tvojmu príspevku, daj jej cukrík, určite sa poteší.
Čo tak trocha oživiť túto tému, pochváliť sa nejakými úspechmi za ten rok čo sa tu nič nepísalo či novými spôsobmi balenia, prípadne aj trocha pomôcť? 
-
qwerty-xyz
videl som v roku 2012 niekolko zarucenych a overenych metod .... rozpisovat nerozpisovat?