Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa hd_ »

A daj, nič tým nepokazíš, že ano.
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

qwerty-xyz : jasné podel sa s nami
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Rozpíš Qwerty, rozpíš.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

na prve dva sposoby treba paradne telo, a paradny face, .... ked ste kripel nemate na to, ... ja som to skusil vyslo mi to ...ale tak necitim sa v tomto vo svojej kozi.
Zobral som dvoch znamych co viem ze su super balici samozrejme kazdy bali ine typy ale obaja balia super krasne zeny.

1. postup bol v tom ze znamy hral v bare neskore poobedie kedy sa ludia este az tak nezbiehali, zo seba velmi krasneho (je to fakt vysoky stihly a rokmi profi sportom vymakany clovek) debilka, To znamena ze ked prisla casnicka najprv ju takym debilnym hlasom (prehnane starostlivym ku tomu samozrejme brutal lutostivy face) vyzval ci nedonesie popolnik a ked ho doniesla tak sa postavil, sklonil hlavu ze by do nho chcel vodu lebo on nefajci, ale vsimol si jedneho psika ktory za nami isty cas behal a ze v takej horucave by sa mu voda isto zisla, a ze ked ju to nebude obtazovat on bybol zato velmi rad, ze si aj objedna v bare ale toho psika mu je velmi luto, lebo vie sa vzit do toho ako sa chudak citi. Nasledne casnicka celkom kocka total mimo doniesla a prisiel trok s vyhodenim papierika, ten isty postup, ze nema kam vyhodit papierik ze ju tym nechce zatazovat vez predca nie je upratovacka a tak krasnej holke by toto nedovolil, a ze bude rad ak to za seba moze odpraztat ze on je dobrew vyhovany. (my dvaja dalsi sme stale cumeli co to robi) nakoniec podobnymi figlami a fintami si ku nam prisadla, a pomocou dalsich takychto kravin prisli dalsie 3 !!!!!! kua !!!! Styri sedeli za stolom, mna a kamosa nevnimajuc a na dalsom mohli oci nechat, samozrejme reci typu ze vsetky chcu tak nezneho chlapca ako je on, a ze aky je zlaty, a ze co robi vecer a ci by nesiel ku nim na ubytovnu a podobne. Skoncilo to stylom ze on ma priatelku on nemoze, slo len o to mi ukazat ako sa to robi v jrho style, ... pretoze on pri svojej postave a celkovom postaveni si to moze dovbolit, od neho by totiz nikto taketo spravanie necakal, takze baby su najprv zaskocene a potom prijemne prekvapene ....
---- miesto? leto zempl. sirava

Ja som i to osobne neohrabane overil v cakarni, ked zhodou okolnosti bola volna jedna stolicka a hned za mnou dorazila jedna holka celkom kocka a zhodou okolnosti par sekund co prisla (a ostala stat --- ja som sedel) sa uvolnila dlasia stolicka (miesto bolo len pre dvoch) Nechcela si sadnut, a klasicky DEBIL by sa postavil nech si sadne na jeho miesto, ... ta kdeee to by bola takticka chyb, tak reku skusim styl obkukany co som mal ,a zacal som ze preco si nesadne, a ona ze si nechce sadnut (samozrejme patricny hlas a ksichty do toho) A ja ze by som bol velmi rad keby si sadla, a ona ze si nebude kvoli mne sadat, ta reku ze ci nebude rada ked moze inym spravit radost, ci je taka sebecka, tak si povzdychla a sada si, ... som sa jej podakoval a povedal jej ze som velmi rad ze posluchla, ona nato ze aj ona je rada lebo som jej dobre poradil ze dobre sa jej sedi (ina stolicka, take ako kreslo, pohodlnaaa... ) a ze ci som uz spokojny, tak ze uz som velmi spokojny. prisiel som na rad ja, vybavil som co som mal, hned po mne isla ona ale ona tam bola len hadam sekundu a hned vysla, hned som si zistil meno a odchadzala prva, ostala stat pri dverach az pokym som na nu nepozrel, a ked som pozrel, usmev a tak kyvla hlavou a ze Cau, ... tak Ahoj, ... mal som kontakt, a uplne za nic, za bavenie vola na styl znameho .... akurat zamienkou bolo ze chcem aby si sadla a stoj co stoj chcem.

2. sposob spocival s baveni debila na iny styl, taktiez znamy, iny bar ta ista lokalita, ked mal k dispozicii len jednu ved co sme mu nechali, CIGARETU. nemal ani mobil ani peniaze ani doklady, len cigaretu za uchom, prisiel ku takym super kockam, samozrejme nie namyslenym kravam, ale normalnej partii peknych bab, myslim ze boli z HE, alebo MI, ... ze ci si moze prisadnut, ale ze so sklopenou hlavou priznava ze je taky aky je ale ze nema pri sebe vobec peniaze ani nic ineho, (ukazal vrecka) ale ze len jednu cigaretu ci mu nejaka nepripali a pokecaju,.... prisaham bohu sa dusovali ktora vytiahne prva zapalovac aby mu pripalili, pripalil si a kecal, na klasicky styl, odkial su co tu robia ako sa bavia, jednu chytil a na barovu diskoteku povykrucal, potom povykrucal sam seba, tak smiesne sa to robi, isto kazdy vie ako :D je to funny celkom, dievcata do rehotu, o chvilku zaznela otazka co si da, on ze nic, ze on od dievcat nic nechce, bol hrubo napadnuty vo forme emancipacie a ze ony mu chcu kupit piut, kupili a nie jedno a dve ho volali na byt, ... tiez zadany tak odstupil, ... cumeli sme zase ja a ten prvy kamos.
Tento kamos ale vie zaujat mnohymi dalsimi vecami horsie je ze si drvivu vacsinu z toho nepamata ,.... kopec pobalenych gogo tanecnic, casnicok, sportovkyn, mamiciek, a ach boze .... a to vsade po svete.

3. moj sposob ? moj sposob spocival v baleni velkeho mnozstva zien viac menej naraz, s tym ze si to rozdelite na dobre kusy a na slabsie kusy. Prvy pokus moc nevysiel druhy sa stretol s obrovskym uspechom, kedy sa v podstate o mna natahovalo asi 5 zien a to ze fakt natahovalo. ... cele to rozpisovat nema zmysel, toto bola taktika na pol roka, .... viac menej zaklad je mat solidnu zenu, a s nou provokovat tie ktore chcete viacej, ak to spravite dobre, tie ostatne sa pozabijaju o to aby sa ku vam mohli dostat do postele, budu ziarlit jedna na druhu a chcuiet si vlasy vyskubat, len preto aby sa k vam mohli dostat, vtedy ich treba trosku podusit a vyberiete si uz len tu ktoru najviac chcete, .... s nou mozte uz natrvalo ostat alebo si hladat pomimo nej dalsie obdobnym sposobom.

ci mi ktosi veri alebo nie ;) mam na haku
majoOr
Expert
Expert

Každopádne veľmi zaujímavé čítanie. Celkom ma zaujal ten prvý spôsob.
qwerty-xyz

prvy sposob treba velmi vidiet na zivo, ton hlasu a ten sposob akym sa to cele vravi je tam velmi dolezite, aby si dievca nemyslelo ze si z nej robite srandu, alebo ste zamerne takyto, .... ale dotycny to ma uz riadne namakane a preto mu nerobi problem, samozrejme ako pisem .... kazdy si bali svoj typ zien a v svojom prostredi. :) Mne sa to celkom kvitovalo, kebyze to vidite na zivo nie je to tazke a dasa z toho kluckovat velmi efektivne.
majoOr
Expert
Expert

Inak ak by sa ti chcelo mohol by si aj ten tretí spôsob rozpísať. Bol by som ti vďačný.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:na prve dva sposoby treba paradne telo, a paradny face, .... ked ste kripel nemate na to, ... ja som to skusil vyslo mi to ...ale tak necitim sa v tomto vo svojej kozi.
Zobral som dvoch znamych co viem ze su super balici samozrejme kazdy bali ine typy ale obaja balia super krasne zeny.
Spoiler
1. postup bol v tom ze znamy hral v bare neskore poobedie kedy sa ludia este az tak nezbiehali, zo seba velmi krasneho (je to fakt vysoky stihly a rokmi profi sportom vymakany clovek) debilka, To znamena ze ked prisla casnicka najprv ju takym debilnym hlasom (prehnane starostlivym ku tomu samozrejme brutal lutostivy face) vyzval ci nedonesie popolnik a ked ho doniesla tak sa postavil, sklonil hlavu ze by do nho chcel vodu lebo on nefajci, ale vsimol si jedneho psika ktory za nami isty cas behal a ze v takej horucave by sa mu voda isto zisla, a ze ked ju to nebude obtazovat on bybol zato velmi rad, ze si aj objedna v bare ale toho psika mu je velmi luto, lebo vie sa vzit do toho ako sa chudak citi. Nasledne casnicka celkom kocka total mimo doniesla a prisiel trok s vyhodenim papierika, ten isty postup, ze nema kam vyhodit papierik ze ju tym nechce zatazovat vez predca nie je upratovacka a tak krasnej holke by toto nedovolil, a ze bude rad ak to za seba moze odpraztat ze on je dobrew vyhovany. (my dvaja dalsi sme stale cumeli co to robi) nakoniec podobnymi figlami a fintami si ku nam prisadla, a pomocou dalsich takychto kravin prisli dalsie 3 !!!!!! kua !!!! Styri sedeli za stolom, mna a kamosa nevnimajuc a na dalsom mohli oci nechat, samozrejme reci typu ze vsetky chcu tak nezneho chlapca ako je on, a ze aky je zlaty, a ze co robi vecer a ci by nesiel ku nim na ubytovnu a podobne. Skoncilo to stylom ze on ma priatelku on nemoze, slo len o to mi ukazat ako sa to robi v jrho style, ... pretoze on pri svojej postave a celkovom postaveni si to moze dovbolit, od neho by totiz nikto taketo spravanie necakal, takze baby su najprv zaskocene a potom prijemne prekvapene ....
---- miesto? leto zempl. sirava

Ja som i to osobne neohrabane overil v cakarni, ked zhodou okolnosti bola volna jedna stolicka a hned za mnou dorazila jedna holka celkom kocka a zhodou okolnosti par sekund co prisla (a ostala stat --- ja som sedel) sa uvolnila dlasia stolicka (miesto bolo len pre dvoch) Nechcela si sadnut, a klasicky DEBIL by sa postavil nech si sadne na jeho miesto, ... ta kdeee to by bola takticka chyb, tak reku skusim styl obkukany co som mal ,a zacal som ze preco si nesadne, a ona ze si nechce sadnut (samozrejme patricny hlas a ksichty do toho) A ja ze by som bol velmi rad keby si sadla, a ona ze si nebude kvoli mne sadat, ta reku ze ci nebude rada ked moze inym spravit radost, ci je taka sebecka, tak si povzdychla a sada si, ... som sa jej podakoval a povedal jej ze som velmi rad ze posluchla, ona nato ze aj ona je rada lebo som jej dobre poradil ze dobre sa jej sedi (ina stolicka, take ako kreslo, pohodlnaaa... ) a ze ci som uz spokojny, tak ze uz som velmi spokojny. prisiel som na rad ja, vybavil som co som mal, hned po mne isla ona ale ona tam bola len hadam sekundu a hned vysla, hned som si zistil meno a odchadzala prva, ostala stat pri dverach az pokym som na nu nepozrel, a ked som pozrel, usmev a tak kyvla hlavou a ze Cau, ... tak Ahoj, ... mal som kontakt, a uplne za nic, za bavenie vola na styl znameho .... akurat zamienkou bolo ze chcem aby si sadla a stoj co stoj chcem.

2. sposob spocival s baveni debila na iny styl, taktiez znamy, iny bar ta ista lokalita, ked mal k dispozicii len jednu ved co sme mu nechali, CIGARETU. nemal ani mobil ani peniaze ani doklady, len cigaretu za uchom, prisiel ku takym super kockam, samozrejme nie namyslenym kravam, ale normalnej partii peknych bab, myslim ze boli z HE, alebo MI, ... ze ci si moze prisadnut, ale ze so sklopenou hlavou priznava ze je taky aky je ale ze nema pri sebe vobec peniaze ani nic ineho, (ukazal vrecka) ale ze len jednu cigaretu ci mu nejaka nepripali a pokecaju,.... prisaham bohu sa dusovali ktora vytiahne prva zapalovac aby mu pripalili, pripalil si a kecal, na klasicky styl, odkial su co tu robia ako sa bavia, jednu chytil a na barovu diskoteku povykrucal, potom povykrucal sam seba, tak smiesne sa to robi, isto kazdy vie ako :D je to funny celkom, dievcata do rehotu, o chvilku zaznela otazka co si da, on ze nic, ze on od dievcat nic nechce, bol hrubo napadnuty vo forme emancipacie a ze ony mu chcu kupit piut, kupili a nie jedno a dve ho volali na byt, ... tiez zadany tak odstupil, ... cumeli sme zase ja a ten prvy kamos.
Tento kamos ale vie zaujat mnohymi dalsimi vecami horsie je ze si drvivu vacsinu z toho nepamata ,.... kopec pobalenych gogo tanecnic, casnicok, sportovkyn, mamiciek, a ach boze .... a to vsade po svete.

3. moj sposob ? moj sposob spocival v baleni velkeho mnozstva zien viac menej naraz, s tym ze si to rozdelite na dobre kusy a na slabsie kusy. Prvy pokus moc nevysiel druhy sa stretol s obrovskym uspechom, kedy sa v podstate o mna natahovalo asi 5 zien a to ze fakt natahovalo. ... cele to rozpisovat nema zmysel, toto bola taktika na pol roka, .... viac menej zaklad je mat solidnu zenu, a s nou provokovat tie ktore chcete viacej, ak to spravite dobre, tie ostatne sa pozabijaju o to aby sa ku vam mohli dostat do postele, budu ziarlit jedna na druhu a chcuiet si vlasy vyskubat, len preto aby sa k vam mohli dostat, vtedy ich treba trosku podusit a vyberiete si uz len tu ktoru najviac chcete, .... s nou mozte uz natrvalo ostat alebo si hladat pomimo nej dalsie obdobnym sposobom.

ci mi ktosi veri alebo nie ;) mam na haku
:smt046
Doneste mi popolnik, lebo sa chcem dat psickovi za mnou napit? To je uplne s prehladom najlacnejsia a najviac prvoplanova bykovina, ktoru som kedy v zivote videl :lol: To sa fakt niekto chytil na taku kravinu? :lol: To iste s tym papierikom ci co to bolo. OMG, zenska, ktora sa chyti na taku hovadinu musi riadne vypatlana, vsak to je tak gycove a silene, ze by cez to prekukol aj Stewie Wonder.

Cigareta tiez tak :lol: Sorry baby, ale som totalny vandrak, nemam ani na zapalovac a tuto cigaretu som si musel tiez vypytat... Keby som bol na ich mieste tak mu zahlasim: "Cool story bro" a poslem ho domov.

A to nehovorim o tej taktike 5tich zien naraz. Viem si dost dobre predstavit, ze kazde dievca, ktore ma aspon polovicu mozgu a nejake tie zakladne naroky na svojho partnera by sa na kohokolvek o kom vie, ze naraz riesi, a keby na to prislo aj tr*ka, 5 zien z prvej vykaslalo a nie, ze sa zacne zrat s ostatnymi len aby sa mu dostalo do postele. Pre ziveho boha dufam, ze nikdy v zivote o take typy nebudem mat zaujem :lol: vsak to co je? Scenar zo serialu o americkej zakladnej skole?
Inac qwerty, pravdivost Tvojich slov nejdem spochybnovat, naco. Ale ak hovoris pravdu tak si totalny manwhore :D keby si bol zena a bol ochotny je**at 5 chlapov len aby si jedneho z nich dostal tak amen :D (plus nehovorim o pocte partnerov predtym) Vimal by som Ta ako totalne ojety kus masa, ktory nie je dobry ani pre psa. Ale to si o Tebe koniec koncov myslim tak ako tak. Stastny novy rok a vela zien prajem.

edit:// Mam taku otazku. Travis svoj zivot aj niecim inym ako snazenim sa niekoho dostat do postele a pisat o tom na internetoch? A ked uz vsade pises ake to kocky balite. Nie je Ti to blbe byt uplne s hockym len preto, ze sa Ti sprvoti zapacila? To aky halflife maju Tvoje vztahy? Jeden piatkovy vecer + 5dni? A este potom plac, ze uz vsetko robis akosi automaticky a nic Ti to nedava.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Poradte nejaký otvarak, frázu na čašníčku, barmanku. Niečo zaujímave čo nepočuje denne sto krát.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

lukas:
Peter_Retep napísal:... sa jej opytaj ci ma rada banany a ako ich je ci od stopky alebo naopak...
toto zarucene nepocuje casto...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lukas9206 napísal:Poradte nejaký otvarak, frázu na čašníčku, barmanku. Niečo zaujímave čo nepočuje denne sto krát.
Nemas popolnik? Vonku je pes a nema z coho pit. Pripadne za nou pridi s cigaretou za uchom a povedz, ze nic ine nemas. A aby si jej to dokazal tak si vyvrat vrecka aby videla, ze fakt nic nemas. Potom Ta s najvacsou pravdepodobnostou zavola na ubytovnu.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

:lol: :lol: Nemám slov
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

zaujimave citanie ked si vezmem ze som nikdy zenu neoslovil ako prvy,co sa tyka qwertyho a jeho kamosov ked mu take zeny stacia preco nie, aspon rano si v nej prvy :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Normalna casnicka, ktora ma aj nejaku robotu by mala minimalne nervy potom umyvat oslintany popolnik/misku. (vlastna skusenost). Dost co by na to nemala cas. Toto sa da skusat len v predpotopnych prazdnych kaviarnach.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

qwerty-xyz

Axxis, ... baby ktore balim ja su biochemicky, a farmaceutky, teda v drvivej vacsine pripadov. Koniec koncov mas ich vela v BA over si to sam, su to mudre kočky jednoducho. To na co sa nechaju a na co zase nie je mojou parketou. Poviem ti na rovinu treba to vediet, a aj top balic sa vie velmi popalit. :) A castokrat padaju na hubu v priamom prenose, je to funny sledovat. Ono to pre niektore mozes byt neviem aky uzasny ked neovladas par veci si v haji, lepsie vsak je ked ovladas nieco co ony nie a zacne ich to velice velmo srat. :)
Ja som s nimi uz dlhsie tak priblizne viem co a ako. A povie mza seba su to velmi zlate baby. Rad by som povedal ze aj pedagogicky a prekladatelky su na tom podobne, ale castokrat su na tom inteligencne kdesi inde, ....
Balenie mojich znamych? boli to dva pripady, ktore som opisal do podrobnosti celkom presne, vzhladom na atmosferu a situaciu boli velmi trefne .... Koniec koncov rozmyslas axxis ty vobec nad tym ze dievcata boli na balenie pozitivne naladene a oslovenie sympatickym chlapcom im prislo vhod ? Ci si fakt taky looser ze tieto situacie nevies odhadnut a preto ich dookola spochybnujes ?

Axxis, ... pozri vikend sa ucim, ale vedel by som si najst nejaky ten cas, ... keby sa pripojil schyzo, ktory mi neberie telefon uz hodnu chvilu tak by som vedle ist von, kludne aj romantika len s tebou, a uvidime, uvidis co ti ukazem a mozno uz prestanes vsetko spochybnovat. napr s grimom uz ist musim, vela veci sa pomenilo co sme boli naposledy spolu, a javatar ma viac menej take najlepsie info zatial.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vies co, seriozne sa s Tebou stretnem a chcem vidiet ako niekoho zbalis na tu sracku s popolnikom alebo cigaretou. To bude fakt pohlad na nezaplatenie.

Btw. ja nespochybnujem co pises. Ja len pisem, ze su to debiliny. A navyse ak je niekto naladeny na balenie to este neznamena, ze je naladeny na nejake prvoplanove cheesy veticky. A ak povazujes dievca, ktore naozaj nedokaze prehliadnut cez do oci bijucu pretvarku o nejakom psikovi za inteligentne tak radsej ani nechcem vediet koho povazujes za hlupeho. Ved sa pozri ako zareagoval nejaky nahodny uzivatel na to ked som mu poradil aby casnicku oslovil tym Tvojim turbo pickupom a sam uvaz ci to aj Tebe samemu neznie sprosto.
qwerty-xyz

ty vole ty ses blbej? ...

Sa kukni axxis vonku z okna, ..... a teraz sa zamysli presne nad tym co ti napisem. vies kde je zemplinska sirava a vies ako je tam niekolko desiatok stankov a barov s otvorenymi terasami ? ze nie ? bol si tam vobec? tak si predstav poobedie cca 2-3 hodiny poobede kedy slnko prazi nehorazne vonku 34 stupnov, casnicky nemaju ani moc koho obsluhovat a su to brigadnicky z hotelofky, nejake trietiacky stvrtacky 18-19 rocne ktore su rady ze maju brigadu cez leto na nejakom "solidnom" fleku blizko bydliska, a nemaju zase az tak vela prace a v tej horucave si predstav ze to balenie na psika zaberie....vtedy zabralo. a keby si nebol trafeny tak vies ze to nebolo o psovi, ale o celom pristupe, ....

A je kur*a velky rozdiel ako ked prides v minus 20 tich stupnoch do disko baru kde je 1000 ludi vsetci sa tlacia k baru a ty ides vo vetrovke povedat casnicke nech ti da vodu pre psika vonku. Vsak?

Podobne ako aj s cigaretou, trocha pozmurkas, trocha posrandujes a da sa, .... mna realne balit holky neuvidis nemam to za potreby mam svoju holku a kebyze ju nemam tak mam inu. Nejako klasicke balenie v tomto obdobi nie je potrebne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A preco nikoho nezbalis? Vsak ja nenvravim, ze ju mas otrtkat na hajzli. (aj ked len v tejto teme si popisal minimalne jednu situaciu ked si dievca strasne zbalil, ale nic si neriesil bo si zadany) Len mi predviest ako to robi majster remesla. Poznas to, proof of concept. Dokonca si mozes zavolat aj nejake "dobre kridlo" alebo ako si to tu tych ludi tituloval.

Btw. tu Tvoju psikodramu si predstavujem uplne rovnako na Liptovskej mare pri 50 stupnoch rovnako ako v bare v bunde kde je 1000 ludi. Pripada mi to asi tak originalne ako sa nejakeho dievcata opytat ci ju to bolelo ked spadla z neba. Je uplne jedno ci to nakoniec fungovalo alebo nie, je jedno ako to bolo pravedene. Stale je to na smiech.

Inac je fakt super, ze sudis svoju uspesnost u zien podla poctu rozhovorov, ktore si Ty alebo nejaky Tvoj kamarat naviazal.

P.S. Odkedy si zakladas na vernosti? Myslel som, ze si pokrokovy clovek co prekukol skrz ludske povahy a vie, ze kazdy podvadza kazdeho. Dokonca aj ta Tvoja priatelka podvadza Teba. S najvacsou pravdepodobnostou prave teraz. Nechapem co sa okolkujes, ci len chces vyzerat navonok dobre aby si nemyslela, ze si totalny kkt? :) V PM-kach si sa mi javil ako uplne iny clovek.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

V PM pise qwerty ako normalny clovek....takze jeden fakt nevie :D
Napísať odpoveď