Snazenie sa,tlačenie na pílu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Snazenie sa,tlačenie na pílu

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aký je rozdiel medzi: Snaziť sa o získanie si priazne dievčaťa tak,aby som sa nevyskytol v jej Friendzone.
Tlačenie na pílu je vlastne čo?Respektívne aké su to príznaky,náznaky ze tlačím na pilu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Snazenie sa,tlačenie na pílu

Príspevok od používateľa CheZteR »

Blastbit napísal: Tlačenie na pílu je čo?
=
Blastbit napísal:Snaziť sa o získanie si priazne dievčaťa
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

CheZteR - snaženie sa o získanie priazne dievčaťa z jej pohľadu "na silu".
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

U kazdej to je inak vnimane, ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze tlacenie na pilu znamena, ze robis nieco prilis rychlo, na silu, vnucujes sa, si doslova az otravny, nedas jej cas na rozmyslenie. Ak ti povie, ze nemas tlacit na pilu, tak musis polavit, nepisat jej 5x denne hned ako ju uvidis na internete, nepisat jej stale sms spravy, nevolat jej 3x denne, neotravovat ju stale, ze ci sa rozhodla a ine.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked chces babu ziskat musis oscilovat, a potom oscilovat v prvych zaciatkoch vztahu, tak prvy mesiac dva, podla intenzity stretavania sa a inych veci, .... napr postelovych.

oscilacia znamena striedanie zaujmu s nezaujmom, ....

tlacenie na pilu je pojem ktory je vymysleny drist ! Ked ta zena velmi chce uz od zaciatku tak ked zatlacis na pilu je uz aj v prvu noc v tvojej posteli a bude poslusna ako steniatko a tulit sa bude do rana pri tebe, a o ziadnom tlaceni na pilu nemoze byt rec, ked to bude krava ktora sa chce hrat alebo nerozpozna hranicu kedy je uz odmietanie vlastne tyranim chlapcovej trpezlivosti tak ano, ona vie povedat ze tlacis ze chces nieco prirychlo, mam pochopenie pre borcov ktori su az takto vytrvali. Ja mam metodu ze ked nieco chcem dam tomu pocitit ze vlastne ono to chce mna .... je to kua tazke ale ide to ....
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

To dáš ako pocítiť žene, že nechceš ty ju, ale žé práve ona chce teba?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tym ze mam pri sebe zenu ktora tu ktoru chcem nehorazne provokuje. Mozes ju vyprovokovat v style tak ked je tento chlapec s touto babou tak na neho nemam, alebo v style ze boze to je s takou, tak to sa nejako neukazal to nic z neho, ALEBO to moze byt tak ze si povie ze kurnik ved som lepsia ako ta jeho aspon v povahe, kks, chcem ho chcem ho a pojdem si za nim aj cez nu, ona ma predsa nezastavi.
Je to masaker a velky masakewr odhadnut babu ktoru chceme a ku nej dopasovat "navnadu" ale daaa sa .... vacsinou pomoze komando superkrasnych kamaratok, ktore namiesto dristov chceme aby si bol stastny poradia sem tam brutalne dobry vyber.
A kto to nechce cez babu stacia kamosky, ale mno, su kamosky a kamosky, .... su kamosky s ktorymi kecate o somarinach a su kamosky ktorym ked poviete vyfajcis ma? tak si klakne, ... ked su tie kamosky superkrasne a superinteligentne (a supernadrzane) a este o vas co to rozhlasia, (v mojom pripade o postelovych aktivitach kludne aj pravdu ) tak je to na celkom dobrej ceste ako dotycnu zenu vydrazdit aby bojovala sama .... potom je to uz len na chlapovi ... sikovne? jezisi ludia si ani neviete predstavit co za brutal taktika a postupy to su ... a nic sa nesmie posrat, ale potom to stoji zato. :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to podľa mňa trochu preháňaš...na druhej strane je ale pravda, že človek je tak nejak príťažlivejší ak niekoho má...tretia vec je, že sme OT...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

qwerty-xyz napísal:ked chces babu ziskat musis oscilovat, a potom oscilovat v prvych zaciatkoch vztahu, tak prvy mesiac dva, podla intenzity stretavania sa a inych veci, .... napr postelovych.

oscilacia znamena striedanie zaujmu s nezaujmom, ....

tlacenie na pilu je pojem ktory je vymysleny drist ! Ked ta zena velmi chce uz od zaciatku tak ked zatlacis na pilu je uz aj v prvu noc v tvojej posteli a bude poslusna ako steniatko a tulit sa bude do rana pri tebe, a o ziadnom tlaceni na pilu nemoze byt rec, ked to bude krava ktora sa chce hrat alebo nerozpozna hranicu kedy je uz odmietanie vlastne tyranim chlapcovej trpezlivosti tak ano, ona vie povedat ze tlacis ze chces nieco prirychlo, mam pochopenie pre borcov ktori su az takto vytrvali. Ja mam metodu ze ked nieco chcem dam tomu pocitit ze vlastne ono to chce mna .... je to kua tazke ale ide to ....
-Páááni Qwerty teraz si ma ako vážne dostal.Napísal si-ked ťa zena uz od zaciatku velmi chce....=teraz sa to deje práve mne, ze tentokrát mna chce jedno dievča(je iniciatívne,ona prvá chcela stretko atd..) :)
Napísal si- ked to bude krava ktora sa chce hrat....=presný opis tej "mojej ex lásky" o ktorej som tu zalozil topic
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

tlacenie na pilu je v podstate to, ze ked zena ti povie ze chce cas, ze nemas tlacit napilu, tak sa jej proste prestan ozivat, nepis jej, nekontaktuj sa snou nejaku dobu.. samozrejme nie dlho aby to nevychladlo.. chvilku proste pockaj a potom obcas sa ozvi a uvidis. Uz ked zena povie ze tlacis napilu, tak uz vtedy je zle. Bacha na to.
Napísať odpoveď