blikanie vlnenie LCD
blikanie vlnenie LCD
Zdravim moj problem spociva v tom ze pred par mesiacmi mi vlnil monitor a vtedy mi poradili aby som zmenil frekvenciu lebo som mal 60Hz a tak som zmenil na 75Hz a vlnenie zmizlo,ale dnes sa problem znovu prejavil a to aj na frekvencii 75Hz skusal som preinstalovat drivery ale nepomohlo to ,,,,monitor na inom PC neblika a ani mne iny monitor neblika,,,,,,nekde som cital ze vraj to je sposobene zlou elektroinstalaciu ale podla mna keby to tak bolo tak by to robilo na zaciatku a nie po par mesiacoch ale nerozumiem sa do toho moc tak nwm .pls poradte
mo ok skusim to len nechapem ked je to tou elektroinstalaciu preco to zacalo robit az teraz ???DjBass napísal:Pri LCD ti zmena frekvencie monitora nepomôže. Vlnenie spôsobuje tá elektroinštalácia. Skús monitor zapojiť to inej zásuvky, ktorá nie je v tom istom obvode alebo by to chcelo nejaký ustálovač napätia.
NO nedalo mi to pokoj tak som rozobral zasuvku a pozrel sa ake mame droty a zistil som ze bola povolena sruba ktora drzala drot dotiahol som ju a uz nevlni tak asi to bolo tym .mozte lock
Re: blikanie vlnenie LCD
Viem ze toto je uz stara tema ale nechcem zakladat novu mal som ten isty problem vyriesilo sa to ze som pouzil DVI alebo HDMI kabel takze nepouzivajte VGA