android 2.2 a 2.3.6 aky je rozdiel ??
android 2.2 a 2.3.6 aky je rozdiel ??
Dobrý deň dnes som aktualizoval Android na Samsung galaxy ace z 2.2 na 2.3.6 a nenasiel som ziadny rozdiel
a pouzil som aj tlacitko s nazvom hľadať.
vie my niekto povedať ky je v tom rozdiel lebo sa my to 3,5 hodiny aktualizovalo s PC ani mobilom som nemohol nič robiť
a pouzil som aj tlacitko s nazvom hľadať.
vie my niekto povedať ky je v tom rozdiel lebo sa my to 3,5 hodiny aktualizovalo s PC ani mobilom som nemohol nič robiť
Re: android 2.2 a 2.3.6 aky je rozdiel ??
nemusia to byt graficky viditelne zmeny, urcite su fixnute rozne bugy, pady niektorych apps, zvysenie vykonu, stabilizacia systemu a prostredia ... proste podstata aktualizacie ako takej vseobecne
Medzi 2.2 (Froyo) a 2.3.4 Gingerbread je niekoľko celkom zásadných rozdielov. Radikálnejší rozdiel bol potom pri prechode na 4.0 (Ice Cream Sandwich), ale to teba už asi nezaujíma, keďže Ace oficiálnu aktualizáciu ešte nemá. 
> http://www.differencebetween.com/differ ... ngerbread/
> http://www.differencebetween.com/differ ... ngerbread/
Práve na telefóne Samsung galaxy ace je rozdiel v tom, že v novšom androide je rozlíšenie videa 640x480. Na 2.2 si bol obmedzený na 320x240, čo je dosť biedna kvalita.
a myslim ze na starsom sa nedali kopirovat aplikacie na SDkartu. Ale od 2.3.4 to myslim uz ide. (ak sa mylim, prosim, opravte ma)
jefty: Tiež sa mi marí. Teda aspoň samotný Android to nedokázal, možno cez nejakú 3rd party aplikáciu to šlo.
Ale slojefty napísal:a myslim ze na starsom sa nedali kopirovat aplikacie na SDkartu. Ale od 2.3.4 to myslim uz ide. (ak sa mylim, prosim, opravte ma)
presúvať aplikácie na kartu idú už od froya (2.2)
vsak som napisal ze slo