Čo vám vadí na fore?
Re: Čo vám vadí na fore?
Takže... 1. vec, čo mi vadí, je prístup ľudí. Dávaju karmu dole aj zato, že sa pomílim napríklad v íčkach... 2. vec je to, že hl. admin, teda hojko rád zamyká témy s odkazom "už sa to tu riešilo". Zaujímavé, že ani raz nenechal link na tú konkrétnu tému, ktorú myslí. On možno nevie, keď je tu celý deň a sleduje každý príspevok jak je ťažké hľadať medzi 95-tisícmi tém. Tiež teraz zamkol tému a povedal, nech hľadám, že nemá rád lenivosť (téma tu - http://www.hojko.com/aktualny-stav-goog ... 73745.html) A načo je potom fórum? Nato aby som sa spýtal, nie nato, aby mi niekto s fotkou Bárta napísal, že mám hľadať...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Karmu tu nebudeme rozoberat, uz sa tu o nej popisalo dost a ked ti niekto chce dat dole karmu, tak ti ju da. Nemusi to byt za aktualny prispevok, ale moze to byt za celkovy prejav na fore a tak ked natrafi na posledny tvoj prispevok, tak ti da dole karmu.
Mojou povinnostou nie je hladat a davat odkazy na temy. Pokial viem, ze sa to tu nedavno riesilo, tak to tu na fore bude a treba si to najst. Ci uz pouzijes vyhladavanie na fore alebo pouzijes na vyhladavanie Google s parametrom, aby hladal len na stranke hojko.com, tak to je uz na tebe. Pouzi co je ti pohodlnejsie. Ak niekto napise, ze sa mu nechce citat, tak nemas pravo sa stazovat, vid. tvoj prispevok: http://www.hojko.com/post1928561.html#p1928561
Mojou povinnostou nie je hladat a davat odkazy na temy. Pokial viem, ze sa to tu nedavno riesilo, tak to tu na fore bude a treba si to najst. Ci uz pouzijes vyhladavanie na fore alebo pouzijes na vyhladavanie Google s parametrom, aby hladal len na stranke hojko.com, tak to je uz na tebe. Pouzi co je ti pohodlnejsie. Ak niekto napise, ze sa mu nechce citat, tak nemas pravo sa stazovat, vid. tvoj prispevok: http://www.hojko.com/post1928561.html#p1928561
-
Grim
Darca
Belzi - gramatika je podstatná vec...to, že dnešná mládež píše tak ako píše neznamená, že je to tak v poriadku...ak sa ti stane preklep, ľudia ti ho prepáčia, ale KHeth BhUdHeSh PhIsHaTt ThAkThoo tak sa na teba každý vykašle...a to neplatí iba pre teba, takže to neber osobne...druhá vec je tá, že ak chceš používať nejakú službu, musíš hľadať odpovede na otázky o nej v prvom rade tam. Hojko ťa správne odkázal na Google Adsense FAQ, pretože tam všetko nájdeš...alebo snáď čakáš že ti to sem niekto skopíruje? A načo?...
// ...a nám sa to má chcieť čítať?...
// ...a nám sa to má chcieť čítať?...
-
hojko
Site Admin
Grim: Skor caka, ze si to niekto vsetko precita a zhrnie mu to piatimi vetami 
-
tacosi
Moderátor
A ma pravdu.
Preco by Ti mal niekto hladat linky len preto,ze si naozaj lenivy venovat tomu stvrtinu casu pisania tohto Tvojho prispevku ?
A podalsie,,,,keby tu kazdy zakladal svoju temu len preto,ze sa mu nechce pouzit tlacitko "hladat" ,a napisat par klucovych slov a parkrat kliknut potkanom,tak by tu namiesto 95k tem bolo minimalne 2 miliony,cize chaos,bordel a absolutna neprehladnost tohto fora.
//kua,kym som to dopisal,tak uz su tu 3 prispevky
Preco by Ti mal niekto hladat linky len preto,ze si naozaj lenivy venovat tomu stvrtinu casu pisania tohto Tvojho prispevku ?
A podalsie,,,,keby tu kazdy zakladal svoju temu len preto,ze sa mu nechce pouzit tlacitko "hladat" ,a napisat par klucovych slov a parkrat kliknut potkanom,tak by tu namiesto 95k tem bolo minimalne 2 miliony,cize chaos,bordel a absolutna neprehladnost tohto fora.
//kua,kym som to dopisal,tak uz su tu 3 prispevky
OK, berem, je pravda, že sa mi nechce čítať, pretože mám teraz toho celkom dosť. Ale tiež som tam napísal tak napíšem na fórum, aby niekto, kto s tým má skúsenosti napísal.
Grim - alebo snáď čakáš že ti to sem niekto skopíruje? A načo?
Hojko - Skor caka, ze si to niekto vsetko precita a zhrnie mu to piatimi vetami
Tacosi - Preco by Ti mal niekto hladat linky
Načo budem čítať celé ich FAQ, keď mi stáčí, keď mi niekto odpíše ANO/NIE ?
//EDIT - A je to tu, načo som čakal - mínusová karma, priamo od človeka s červeným nickom, vraj za zbytočné sťažovanie sa
Takú sprostosť som ešte nečítal
Toto fórum je už fakt v prdeli 
Grim - alebo snáď čakáš že ti to sem niekto skopíruje? A načo?
Hojko - Skor caka, ze si to niekto vsetko precita a zhrnie mu to piatimi vetami
Tacosi - Preco by Ti mal niekto hladat linky
Načo budem čítať celé ich FAQ, keď mi stáčí, keď mi niekto odpíše ANO/NIE ?
//EDIT - A je to tu, načo som čakal - mínusová karma, priamo od človeka s červeným nickom, vraj za zbytočné sťažovanie sa
-
audiotrack
VIP
a ako ti na toto má niekto napísať ANO/NIE?
A celé faq čítať nemusíš, tam je tiež vyhľadávanie alebo sa preklikáš iba k tomu čo chceš vedieťBelzi napísal:Takže, nechcel zakladať novú tému, tak píšem do starej... Chcel by som teraz dať reklamu na svoj web, priemerná návštevnosť je tak 170/deň. Jak ste teda doriešili toto? Čo ste všetko potrebovali na tie google adsense?
Tak to som potom len chcel napísať a zabudol som... Alebo som to písal niekomu inému? 
-
tacosi
Moderátor
Odpoved je "ÁNO"audiotrack napísal:a ako ti na toto má niekto napísať ANO/NIE?
-
audiotrack
VIP
no tak aj my sme ti chceli poradiť ale zabudli sme... Alebo sme to napísali niekomu inému? Je to možné, a práve preto by si nemal byť lenivý a hľadaťBelzi napísal:Tak to som potom len chcel napísať a zabudol som... Alebo som to písal niekomu inému?
Ja mám otázku či sa dá zmeniť e-mail ktorým som sa tu registroval, aby mi upozornenia chodili na iný mail?
Nastavenia -> Profil -> Upraviť nastavenia konta
Diky, nejak som to tam prehliadol.
zaujimalo by ma, kolko miesta na disku zabera toto forum
nedalo by sa zvysit limit prilohy z 6MB aspon na 10-15MB?
nedalo by sa zvysit limit prilohy z 6MB aspon na 10-15MB?
-
hojko
Site Admin
Spixy: Momentalne 19,02GB maju prilohy, scripty fora a tych par avatarov ma okolo 25MB, databaza ma 2,39GB. Velkost 6MB nie je dostacujuca pre obrazky, kratke videa alebo archivy??? K comu treba viac ako 6MB???
-
Hotwire
Addict
asi ma na mysli temu obrazkove vtipy kde castokrat useri musia dat len link lebo samotny obrazok alebo gif sa do prilohy nevojde
Pre gify je limit znizeny. Dovod je ten, ze sa nacitavali pri kazdom zobrazeni stranky a tym zbytocne zvysovali objem dat. Vadilo to aj mne, pretoze mam priemerne pripojenie ale rovnako to muselo vadit aj ludom s datovo obmedzenym internetom. Teraz si mozu spokojne pozerat obrazkove vtipy bez toho, aby im zobrazenie jednej stranky "zozralo" 10 a viac MB.
A čo tak obmedziť veľkosť obrázka na 1024 prípadne 640 ?
Spixy má namysli asi jeho včerajší post http://www.hojko.com/post1924645.html#p1924645
-
hojko
Site Admin
begbeee: Velkost obrazka na "1024 prípadne 640" myslis coho, rozmerovo alebo KB, MB...???