Problem s particiou po preinstalovani windowsu
Re: Problem s particiou po preinstalovani windowsu
ano restartol
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mas nastaveny boot na cd mechaniku?popripade stlacaj po restarte F8 a vyber mechaniku
nemam aspon som nemal. Dostal som sa do biosu no ale dalej moc neviem ako to mam vybrat. Mam tam boot priority a dole je nieco ako HDD a mechanika
mechaniku daj na prve miesto, nezabudni ulozit zmeny, potom restart
tak nakoniec som zistil kde je problem. Problem je v CD je to zle napalany windows preto mi aj po par mesiacoch robil sarapaty takze musim bud rovno nasetrit na windows 8 alebo 7 alebo to stiahnut
-
hojko
Site Admin
Ako si zistil, ze mas zle napalene CD/DVD Windowsu??? Ako ti mohol robit system sarapaty??? Neoveruje sa pri instalacii checksum systemovych suborov??? Podla mna si sarapatu spravil len ty, nebude to Windowsom 
nakoniec si mal pravdu, ze to nebude windowsom. Podarilo sa mi to naformatovat a bez problemov nainstelovat len furt mam problem s GB v SSD. Neviem preco mi tam po instalaci windowsu ukazuje v SSD, ze mam 76,1 GB volneho no ale pokial viem, tak windows urcite tolko GB nezabera a naozaj pred tym som dal formatovanie
-
hojko
Site Admin
Preco by nemohol tolko zaberat??? Ak si vezmes, ze 111-76 je 35GB, tak je to relativne v pohode. Treba brat adresar Windows, k tomu adresar Users, Program Files a Program Files (x86), k tomu skryty pagefile.sys, ktoreho velkost bude tolko aku mas velkost RAM (ak nie aj viac), takze sa hravo dostanes na tuto hodnotu. U mna ma adresar Windows 34GB, je pravda, ze mam nainstalovane vsetky aktualizacie..., ale aj tak je to slusne cislo, to som este nepocital Program Files po instalacii + Users (budu mat tak 2-5GB) a pagefile.sys.
no ale ja som urobil teraz cistu instalaciu co je asi 10 GB
-
hojko
Site Admin
Za dve stranky si nedokazal napisat, ze aky Windows mas, ci je to XP, Vista, 7, 8, ci je to 32 alebo 64-bitovy. Tazko ti nieco poradit. Samotna Vista aj 7 idu po instalacii okolo 15GB, k tomu spominane adresar vyssie a pagefile, takze to bude spolu viac. Keby si radsej dal screen z disku, najlepsie z Total Commanderu v ktorom mas oznacene velkosti adresarov vratane skrytych adresarov a suborov, tak sa mozno poradit da. Ale takto urcite nie.
-
typek61
Darca
hojko mne win 7 ultimate 64 bit zabera nie som si isty ale samizda 25 GB cisteho.ak nieco taketo instaluje tak neni divu ze mu ukazuje tak malo
ja mam windows 7 ultimate 64 bit. Ale ked som pozrel kolko mam GB V lokalnom disku, tak tam mam 11,2GB
-
typek61
Darca
ja som s toho uz v pi.. co tu pises.daj sem scan so spravca diskov
mas tam aj hdd?
mas tam aj hdd?
mam tam 2TB HDD a SSD no ale na inom forku mi pisu, ze je to ok tak ja neviem teraz ale ked mi pisu, ze je to dobre, ze to tak ukazuje, tak nevdim v tom problem aby som to zas musel preinstelovat
-
typek61
Darca
ked instalujes win tak si nechavaj iba ten na ktory ides davat.scan so spravca diskov chcem vidiet
start,pravym tlacitkom mysy na tento pocitac,spravovat
start,pravym tlacitkom mysy na tento pocitac,spravovat
tu je ten spravda diskov ako si chcel http://img339.imageshack.us/img339/6889/capturekzf.png
-
typek61
Darca
kvalitnejsia fotka sa nedala?
mas to tam akesi cudne chlape
inac fotky patria do prilohy
aha no ale ako to urobit tu prilohu to vobec neviem
kvalitnejsia sa nedala po je to PC po instalaci windows a par driverov. No ale co teda s tym ked to tam mam take cudne
-
typek61
Darca
ked mas otvoreny spravca suborv stlac print na klavesnici.potom si otvor skicar a tam daj ctrl + V potom to uloz ako jpeg a daj do prilohy na fore
http://img407.imageshack.us/img407/6748/captureynx.png tak tu je to snad som to dal spravne uz do prilohy