Mal by som na predaj mobilný telefón Sony Xperia PLAY - spojenie androidového smartfónu a hernej konzoly od Sony.
Ponúka kombinované ovládanie cez dotykový displej a vysúvacie PlayStation tlačidlá. Xperia Play je zaujímavá najmä prítomnosťou PS Store, cez ktorý budete môcť do zariadenia nakupovať a sťahovať nové hry, samozrejmosťou je aj Android Market. Vo výbave nájdete 4\" Bravia LED podsvietený displej s rozlíšením 480 x 854 bodov.
Z klasických smartfónovských funkcií ponúkne Xperia PLAY podporu HSPA, Wi-Fi, GPS či DLNA. Nechýba 3,5 mm jack či FM rádio s RDS.
Vďaka certifikácii Playstation, ponúka naviac možnosti hrať original PS hry, pripadne ovládať androidové hry cez gamepad..
Prítomné sú všetky ovladacie prvky ako smerový D-Pad, PS ovladacie tlacidla, dotykove senzory na analogy.
Obsahuje 5 Mpix fotoaparát a prednú vebkameru, KVALITNÉ STEREO REPRODUKTORY atď.
Je cca 1 rok starý.
Je ODBLOKOVANÝ PRE VŠETKY SIETE
Je v TOP STAVE, na displeji ani škrabanček.
Vhodný na hranie hier ( android, PS, rozne emulatory), pozeranie internetu, filmy atd...
Nainštalované hry ako Crash Bandicoot, Bruce Lee, Call Of Duty, a ine... taktiež Android Market a PS Market s množstvom hier aj zadarmo... Mimo to umožňuje inštaláciu aplikacií stiahnuté z internetu...
Batéria síce slabšia ale v balení sú 2 baterie.
Výborná na hranie hier typu - GTA III, Shadowgun, Shadow Guardian, Crash Bandicoot, Gran Turismo a iné
Momentálne nainštalované aj GTA Vice City a Max Payne
viac info - http://sdu.sk/lpKzGJCVM
Obsah Balenia:
Telefón
Nabíjačka
USB Kabel
+ 8GB Pametovka
Cena: 159€ !
P: Xperia PLAY -TOP STAV,KOMPLET,5Mpix,GPS,Playstation + 8G
-
Kok
Light Professional
Re: P: Xperia PLAY -TOP STAV,KOMPLET,5Mpix,GPS,Playstation +
vravis rok stary takze este 1 rocik je zaruka hej ? ja by som aj mal zaujem mozno, som z rovnakeho kraja takze by som si bol pon schopny dojst aj osobne. uvidim ako sa rozhodnem po najblizsej vyplate 
Re: P: Xperia PLAY -TOP STAV,KOMPLET,5Mpix,GPS,Playstation +
uz predany, LOCK