v pc som si vymenil disk. Zapojil som vačši disk už s nainštalovanym Windowsom. Spustil som pc.
NA obrazovke sa mi zobrazili možnosti: stav nudze, spustiť system bežnym sposobom apod.
Skusil som všetky možnosti a pc sa vždy reštartoval.
Vložil som povodny disk, zapojil, zapol pc a Windows pohode hneď na prvýkrát nabehol.
Tak som ho vypol. Vytiahol som prvy disk a vložil a zapojil spať druhý disk.
Spustil som pc a znova všetko opakovalo čo predtym.
Windows ma nechcel pustiť dalej, a zase mi nabehli tie možnosti.
Aj keď som volaku vybral vždy sa reštartoval.
V čom by mohla byť chýba? Čo môže sposobvať, že ma systém neche pustiť ďalej?
druhy disk v pc nespusti
Re: druhy disk v pc nespusti
ten windows asi nepatri k tomu kompu, ze?
Nie nepatrí. Som chcel ten druhy disk vložiť do pc a že preinštalujem celý Windows.
Celý Windows som chcel preinštalovať aj preto, že na hardisku boli nainštalovane ovladače k hardvéru z predchadzajuceho pc,
tak aby nerobili zbytočne problémy, tak som ho chcel celý preinštalovať.
Žial, problém nastal ešte predtým než som Windows preinštaloval.
Celý Windows som chcel preinštalovať aj preto, že na hardisku boli nainštalovane ovladače k hardvéru z predchadzajuceho pc,
tak aby nerobili zbytočne problémy, tak som ho chcel celý preinštalovať.
Žial, problém nastal ešte predtým než som Windows preinštaloval.
Windows sa instaluje priamo z bootovacieho cd/dvd/usb, obsah disku je irelevantny
Ďakujem veľmi pekne za rady. Problém som vyriešil.
Vyriešil som to tak, že som povodny disk pripojil do pc ako Primary master a druhy disk kt. tam chcem mať som pripojil ako secundarny master. Windows sa normálne spustil. Keď sa načítal otvoril som si TENTO POČÍTAČ a tam som disk naformatoval.
Teraz ten naformatovy disk som pripojil ako master primary a už mi ide nainštalovať Windows.
Vyriešil som to tak, že som povodny disk pripojil do pc ako Primary master a druhy disk kt. tam chcem mať som pripojil ako secundarny master. Windows sa normálne spustil. Keď sa načítal otvoril som si TENTO POČÍTAČ a tam som disk naformatoval.
Teraz ten naformatovy disk som pripojil ako master primary a už mi ide nainštalovať Windows.