prestalo mi fungovat ovladanie jasu. nielen cez Fn+ ale aj v nastaveniach napajania.
ci ho posuvam manualne, alebo vytiahnem externe napajanie, alebo sa menia svetelne podmienky (menil sa automaticky aj podla toho), stale je to na tom istom - na maxime.
vadi mi to samozrejme ked robim v noci a jedine svetlo je monitor a aj ked robim len na baterku, lebo ta sa potom vybija ovela rychlejsie.
ovladace skor ako mesiac nepreinstalujem, lebo som ich na pobyt nebral som sebou
win7 nefunguje ovladanie jasu monitora
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: win7 nefunguje ovladanie jasu monitora
urcite najdes tie ovladace aj na nete.
Daj konkretny model notebooku 
no to je ten problem 
MacBook Pro 13" unibody 2010
Mam tam Win cez Bootcamp, lebo ArcGIS pre OSX a nie je a mapy k pracam musim robit v nom.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2013, 21:45)
tak som prepatral cely apple support a dostal som sa k tomu, ze najlepsie by bolo downgradnut drivre na grafiku
chlapik minuly rok odporucal verziu 8.17.12.8562, ja vsak netusim aku som mal pred tym ako zacal skusat rozbehnut Assassins Creed 3. AC3 mi neide takze nemam dovod cakat, ci NVIDIA opravi chybu, alebo nie.
otazka znie, ako downgradnut drivre?
MacBook Pro 13" unibody 2010
Mam tam Win cez Bootcamp, lebo ArcGIS pre OSX a nie je a mapy k pracam musim robit v nom.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2013, 21:45)
tak som prepatral cely apple support a dostal som sa k tomu, ze najlepsie by bolo downgradnut drivre na grafiku
chlapik minuly rok odporucal verziu 8.17.12.8562, ja vsak netusim aku som mal pred tym ako zacal skusat rozbehnut Assassins Creed 3. AC3 mi neide takze nemam dovod cakat, ci NVIDIA opravi chybu, alebo nie.
otazka znie, ako downgradnut drivre?
drivre sa downgraduju sposobom ze ten novy ovladac odinstalujes a nainstalujes tu starsiu verziu