Pozdravujem,
prosim o radu/pomoc. Uz dlhsie sa mi na PC vyskytuje problem s programom Tiemviewer. Konkretne, pripojenie na net mam cez wifi router, net mam od slovanetu - metaliku. Pouzivam notebook. Router je Zyxel. Otec doma tiez na wifine, tiez na notebooku, ma optiku od telekomu. Obaja spustime Tiemviewer, otec nadiktuje ID a heslo, ja zadam jeho ID a heslo, zaentrujem a nic. Po chvili sa mi strati pripojenie na net. Pomoze az restartovanie wifi routra.
Viete kde by mohol byt problem? V nejakych nastaveniach?
Btw, cca pred polrokom to este fungovalo a nic som nemenil... (mozno manzelka nieco niekde postlacala...)
Teamviewer
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tiemviewer
Je to Teamviewer, nie Tiemviewer, to len tak pre upresnenie nazvu. V nazve temy som to opravil...
Ked restartnes router, tak to funguje stabilne alebo to opat po chvili padne??? Co firewall v nastaveni routra, je zapnuty alebo vypnuty??? Co NAT (port forwarding) v nastaveni routra, je tam nieco nastavene alebo nie??? Co firewall vo Windowse, je zapnuty, je tam pridana vynimka pre Teamviewer???
Ked restartnes router, tak to funguje stabilne alebo to opat po chvili padne??? Co firewall v nastaveni routra, je zapnuty alebo vypnuty??? Co NAT (port forwarding) v nastaveni routra, je tam nieco nastavene alebo nie??? Co firewall vo Windowse, je zapnuty, je tam pridana vynimka pre Teamviewer???