Boj o najlepsi serial 2 - FINALE
Re: Boj o najlepsi serial 2 - 4. male Finale
Tiez mi padla sanka.... ale 100 ludi 100 chuti
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mirak2: A co je na tom, ze Step by Step vyhralo??? Pre mna je to podstatne lepsi serial ako trapny IT Crowd alebo novodoby Life.
Cele je to aj tak neobjektivne cize sa netreba nad tym pozastavovat. Je to proste nahoda, ako boli serialy nominovane a ako sa dostali do skupin pri hlasovani.
-
hojko
Site Admin
Nominovane boli ludmi a do skupin sa dostali nahodnym vyberom. Co je na tom neobjektivne, vies mi to vysvetlit???
Pri žrebovaní kvalifikácie na MS vo futbale sa tiež vyberajú náhodne tímy? Nie - sú rozdelené do košov podľa ich papierovej sily, aby sa v jednej skupine nestretli napr Taliani, Angličania, Nemci, Holanďania, Španieli a Francúzi a v druhej San Maríno, Luxembursko, Lichtenštajnsko, Malta a Faerské ostrovy...
Niečo podobné by sa malo zaviesť aj tu. Otázne je, podľa čoho by boli seriály usporiadané do košov, ale presne na to tu máme rebríčku, ako napr ČSFD alebo IMDB...Potom už by sa len z jednotlivých koľov vyberalo, ktorý seriál bude v akej skupine...
Niečo podobné by sa malo zaviesť aj tu. Otázne je, podľa čoho by boli seriály usporiadané do košov, ale presne na to tu máme rebríčku, ako napr ČSFD alebo IMDB...Potom už by sa len z jednotlivých koľov vyberalo, ktorý seriál bude v akej skupine...
Vám to tak troška neje*e? Tu riešite nejakú hojku súťaž jak keby sme rozhodovali o nejakej cene pre ten seriál, film, pritom tu hlasuje 60 ľudí a väčšine je aj tak jedno, kto to vyhrá.
Pascalwb tu píše jak keby to bolo celé skorumpované a tu konyk nado mnou tu vymýšľa pravidlá a porovnáva hlasovanie na hojku pre seriál s kvalifikáciou na MS pri žrebovaní ... nemám slov
Pascalwb tu píše jak keby to bolo celé skorumpované a tu konyk nado mnou tu vymýšľa pravidlá a porovnáva hlasovanie na hojku pre seriál s kvalifikáciou na MS pri žrebovaní ... nemám slov
toto je velmi tazka patica
mirak, mne stacilo vidiet co vobec postupilo
mirak, mne stacilo vidiet co vobec postupilo
-
lekoklatik
VIP
Re: Boj o najlepsi serial 2 - 5. male Finale
Takze skoncilo to celkom tesne 
Ked bude nahodene nove hlasovanie, budete o tom informovani.
Ked bude nahodene nove hlasovanie, budete o tom informovani.
Laster: Ja som reagoval na predosle prispevky, kde sa cudovali, ze vyhralo step by step.
Tu neobjektivnost som myslel tak, ze na zaciatku boli silne 5tice. A tak vypadli aj kvalitne serialy, kdezto ku koncu uz tam boli rozpravky, a neviem co vsetko podobne.
Tu neobjektivnost som myslel tak, ze na zaciatku boli silne 5tice. A tak vypadli aj kvalitne serialy, kdezto ku koncu uz tam boli rozpravky, a neviem co vsetko podobne.
-
lekoklatik
VIP
zatial to vyzera celkom jednoznacne, hlasujte hlasujte, nech mozeme ist do finale 
-
hojko
Site Admin
Re: Boj o najlepsi serial 2 - FINALE
Hlasujte vo finale. Je povolena aj zmena hlasu.
-
Soviet
Darca
zabijak. Snad to jeden z mojich top 2 favoritov vyhra..
Osobne som velmi zvedavy, co zvitazi...
Su tu 2 velmi dobre rozbehnute serialy.
2 velmi kvalitne ukonecene serialy...a jeden s ktorym sme vyrastali...
Osobne som dal hlas pre Housa pre velmi putavych, vtipnych a napinavych 8 sezon.
Ak vyhra TBBT, mrziet ma to nebude, lebo to je asi podobny kaliber...
//edit: inak si myslim, ze Step by Step sem urcite nepatri...Keby tu namiesto Step by Step bol Dexer alebo Community...keby je jeden z tychto serialov v druhej skupine, urcite nieje Step by Step vo finale...
Su tu 2 velmi dobre rozbehnute serialy.
2 velmi kvalitne ukonecene serialy...a jeden s ktorym sme vyrastali...
Osobne som dal hlas pre Housa pre velmi putavych, vtipnych a napinavych 8 sezon.
Ak vyhra TBBT, mrziet ma to nebude, lebo to je asi podobny kaliber...
//edit: inak si myslim, ze Step by Step sem urcite nepatri...Keby tu namiesto Step by Step bol Dexer alebo Community...keby je jeden z tychto serialov v druhej skupine, urcite nieje Step by Step vo finale...
Tak ja asi nezahlasujem za nic nakoniec. TBBT sice pozeram, ale hlas si nezasluzi.
pani, Krok za krokom (sakra, nemozte to napisat po slovensky?) som ako decko miloval. no teraz ho nenavidim. pride mi prilis taky umely, stale chce poucovat o moralnych hodnotach, a vsetko dobre nakoniec vyhra nad zlom (fakt ako rozpravka).
-
theBliZZard
Star
Ziadny z tych serialov nie je napisany po slovensky, tak preco ti vadi prave Step by Step? Ako dieta som ten serial tiez miloval, ale teraz ... pred 2-3 rokmi som sa to donutil pozriet cele, ale uz to proste nebolo ono, aj ked stale sa to da pozriet...
-
Soviet
Darca
No TBBT si nezasluzi takyto ohlas. Darmo keby neboli pri sebe BOB a House, tak je to o inom 
<bezpredmetný príspevok o mojom hlasovaní>
Band of Brothers som nevidel, takže môj hlas (možno neprávom) nedostane. Step by Step mám rád, ale v rodine sitcomov určite nie je na prvom mieste. House je perfektný seriál, po všetkých stránkach, avšak žánrovo mi skôr sadol Game of Thrones, aj keď sú kvalitatívne oba seriály vysoko. TBBT je jeden z mála seriálov, ktorý som videl celý niekoľko krát, a je to môj najobľúbenejší sitcom. Teda - GOT alebo TBBT? Oba patria do pätice seriálov, ktoré teraz aktívne sledujem, resp. čakám na pokračovanie, avšak keďže TBBT mi už x krát dokázal zlepšíť náladu, a aj po rokoch pri ňom dokážem zrelaxovať, tak volím TBBT.

</bezpredmetný príspevok o mojom hlasovaní>
Band of Brothers som nevidel, takže môj hlas (možno neprávom) nedostane. Step by Step mám rád, ale v rodine sitcomov určite nie je na prvom mieste. House je perfektný seriál, po všetkých stránkach, avšak žánrovo mi skôr sadol Game of Thrones, aj keď sú kvalitatívne oba seriály vysoko. TBBT je jeden z mála seriálov, ktorý som videl celý niekoľko krát, a je to môj najobľúbenejší sitcom. Teda - GOT alebo TBBT? Oba patria do pätice seriálov, ktoré teraz aktívne sledujem, resp. čakám na pokračovanie, avšak keďže TBBT mi už x krát dokázal zlepšíť náladu, a aj po rokoch pri ňom dokážem zrelaxovať, tak volím TBBT.
</bezpredmetný príspevok o mojom hlasovaní>
-
Soviet
Darca
Do kedy je hlasovanie?
V pondelok by to malo byť 5 dní.
/okey, moja chyba
/okey, moja chyba