samsung galaxy s II wifi hotspot
samsung galaxy s II wifi hotspot
dobry den viem ze na tomto mobile sa da spraviť wifi aby sa mohli ostatny na mna pripojiť ale chcel by som sa opytať či neexistuje nejaka aplikacia cez ktoru by som to mohol tiež robiť ale videl by som kto je na mna pripojeny ake zariadenie a kolko MB mi presurfoval, lebo v tom čo je stavany v mobile tam sa to neda kuknuť. dakujem
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: samsung galaxy s II wifi hotspot
mne na htc sa mi da kuknut kto je napojeny, ale kolko MB precerpali to nie
viem ze na htc to ide kamarat to ma a videl som to, a preto ze ci neni aj nejaka app na ine mobili, v obchode som pozeral a boli tam nejake ale ziadny taky aky hladam
-
typek61
Darca
na precerpane data si daj - call meter NG to budes mat celkovo kolko si precerpal.s tym by si si mal vystacit ci?
na precerpane data mam v mobile app ktora mi to ukazuje ale tam mam iba ze zdielane pripojenie ale ja by som chcel vedieť aj ktore zariadenie kolko zozralo mb
-
D_I_C_K
Light Professional
ak maš ROOT tak vraj toto je niečo take ..no neviem či to fakči jak ma ..robinko93 napísal:na precerpane data mam v mobile app ktora mi to ukazuje ale tam mam iba ze zdielane pripojenie ale ja by som chcel vedieť aj ktore zariadenie kolko zozralo mb
http://goo.gl/E6Msz