matematici ukazte sa
Re: matematici ukazte sa
38 je v skutocnosti 83 ale hore nohami. je vidno ze 8 ma vacsie brusko hore
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hore nohami? Tak to otoč o 180° čo dostaneš? 8 a € (obrátenú trojku) ale aj tak nevyjde ten výsledok ktorý dala ona.
Môže to obrátiť aj vodorovne no to bude stále 38.
Môže to obrátiť aj vodorovne no to bude stále 38.
-
Grim
Darca
...a prečo to otáčajú? Prvým predpokladom u normálnych ľudí je zrozumiteľne napísaný príklad na vypočítanie...ešte som nevidel, aby nám na matematike v škole učiteľka písala číslice opačne, prípadne jednu "digitálne" a jednu normálne...na to sú iné chytáky...by som sa hanbil sám pred sebou, keby som dobrovoľne pozeral televíziu, alebo si televíziu do domácnosti kúpil...hovno si viem vyrobiť aj sám...a kvalitnejšie...
Ale vsak ked uz tak nakonci by to mala vyratat, teda vysvetlit ako prisla k tomu random cislu. Zaujamlo by ma kolko ludi im tam vola.
Takze myslim ze viem ako to vypocitat pozrite si http://vasicek.blog.sme.sk/c/309776/Sexy-vyhra.html je to tam celkom vysvetlene a este ktomu niekedy byva na obrazku nejaky napis aj tak si pozrite aj http://www.zsmalinovpart.edu.sk/matika/ ... _cisla.htm vzdy sa moze hodit a skuste tam zavolat niekto a vyhrajte to
)
Ja by som tam urcite nevolal, a celkom sa aj cudujem, ze tam davaju hentake otazky, vacsinou pri tychto sprostostiach, chcu aby co najviac ludi volalo.
To su neskutocne kraviny hento... 
-
audiotrack
VIP
a ľudia sú neskutočne sprostí, takže to funguje
Suhlasim, keby tam nikto nezavolal a nikto to pozeral, tak by vymysleli nieco realnejsie, ze ta nenechaju cakat na linke 10 minut alebo by to cele zrusili. Ja by som bol za to, aby to zrusili. Ale s tym my nic nespravime
Ze sa nehanbia takto verejne klamat ludi...
asi pred 3 rokmi cez prazdniny isla podobna sutaz. raz sa mi to aj podarilo vypocitat taky vysledok, aky oni vlastne chceli
ale tam treba spocitat uplne vsetko, aj tie stvorky tej brunety z obrazka
ale tam treba spocitat uplne vsetko, aj tie stvorky tej brunety z obrazka
-
KaptMichal
King
Ked som si cital tuto temu, nozik sa mi vo vrecku otvaral...
audiotrack Ludia su sprosti, ale preco? Lebo dru jak kone za 350E a potom im niekto ukaze jednoduchy priklad a vyratanim mozu vyhrat trojmesacny plat. Ja viem, ze tam volat nemusia, ale nevinil by som z toho len volajucich. V prvom rade by sa s tym malo nieco robit, lebo tu kto na to ma, si moze robit co chce..
audiotrack Ludia su sprosti, ale preco? Lebo dru jak kone za 350E a potom im niekto ukaze jednoduchy priklad a vyratanim mozu vyhrat trojmesacny plat. Ja viem, ze tam volat nemusia, ale nevinil by som z toho len volajucich. V prvom rade by sa s tym malo nieco robit, lebo tu kto na to ma, si moze robit co chce..
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Raz som to pozeral, bolo tam spočítať eurá na obrázku. Nedalo sa to, porovnával som všetky mince a bankovky čo tam boli a všetky okrem desaťeurovky boli pravé. Ale doteraz neviem ako jej mohlo vyjsť viac ako tam bolo aj s tou nepravou bankovkou
-
audiotrack
VIP
možno boli dve bankovky na sebe
-
MichalkoOo
Zablokovaný
neboli, bol som centimeter od TV a nič som si nevšimol. Ďalších 100 ľudí tiež nie 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ono to treba spočítať aj tie ukryté v šuflíku. Také ľahké nevieš?!
-
ktozesomja
Medium Star
dnes som to videl v novinach vyriesene. Plus a nasobenie je rimska cislica X (desat), kazda ciarka je rimska I (jedna), este aj ta digitalna osmicka, ktora pozostava zo siedmych ciarok sa ma pocitat ako 7-krát I (cize sedem), rovná sa je rímska II (dva). zátvorka je rímske C (100 tuším), prva sedmicka je otocene L (50) a podobne. Totalna kravina. Ale kedze som uz videl, ze je tam napisane, ze spocitajte vsetky cisla na obrazku, tak mi doslo, ze to asi nebude bezny priklad, pretoze inak by tam napisali, ze vyrieste priklad.
http://www.cas.sk/clanok/260275/pokutov ... c-eur.html
tak tento biznis sa coskoro prestane vyplacat
tak tento biznis sa coskoro prestane vyplacat
-
mirak2
Hardcore addict
http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... utaze.html
kompletne riesenie, chce sa mi grcat:
kompletne riesenie, chce sa mi grcat:
Písmená V, I, L, L, V, I uvedené v rámci zobrazeného nápisu (AVRIL LAVIGNE) predstavovali číselné hodnoty 5 (V), 1 (I), 50 (L), 50 (L), 5 (V), 6 (VI), 1 (I). Číslo 3 predstavovalo číslo 3, znamienko plus vo forme, ako bolo zapísané v zadaní, predstavovalo číslo 1 (rímska I), prvá zátvorka predstavovala číslo 100 (rímska C), číslo 5 predstavovalo číslo 1 (rímska I) a 100 (rímska číslica C), a to v dôsledku toho, ako bola táto číslica zapísaná, znamienko krát (x) predstavovalo číslo 10 (rímska číslica X), v digitálnej forme zapísané číslo 6 je číselnou hodnotou 5 a 6, druhá zátvorka predstavovala číslo 100 (rímska císlica C), znak plus predstavoval číslo 1 (rímska číslica I), v digitálnej forme zapísané číslo 8 predstavovalo všetky čísla od 1 až po deväť, číslo 40 bolo číslo 40 a aj 4, mínus 11 (zápis – 11) predstavovalo číslo 1, znamienko plus tak, ako bolo zapísané v zadaní, predstavovalo číslo 1 (rímska číslica I), číslo 2 bolo číslo 2, znamienko krát (x) bolo číslo 10 (rímska číslica x), v digitálnej forme zapísané číslo 8 sú všetky čísla od 1 až po 9, znamienko krát (x) predstavovalo číslo 10 (rímska číslica 10), číslo 5 je číslo 5, znamienko rovná sa (=) sú čísla 1, 1, 2, znak ? zapísaný spôsobom v zadanej úlohe predstavuje číslo 2. Spočítaním takto získaných čísiel je možné dosiahnuť výsledok 614.
-
hojko
Site Admin
Dalsi pripad, tentokrat s pokutou 16 000 eur: http://vas.cas.sk/clanok/8598/su-audiot ... lupou.html