Nasadka na autobateriu
Nasadka na autobateriu
Caute.Neviem jak to spravne pomenovat ale nakontakte minus mam nejaky atypicky zavit naktory zasrobujem svorku ako je videt na prvom obrazku.Ked ze som bateriu cez zimu vzdy vyberal zavit sa nejako strhal a uz tam nedrzi teraz bi som sa chcel opytat ze kde zozenem ten zavit pripatne jak sa ta vecicka vola.Auto mam Renault trafic 1996 prvu generaciu
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nasadka na autobateriu
...ja to mám na aute tiež...určite to budú mať v obchode s autodielmi a príslušenstvom (aké prekvapivé, že?)...
-
Sovjet
Expert
Malo by sa to volať "objímka"... Tiež to minulý rok menil otec na aute ale viem, že sa to dalo kúpiť len ako celok. Takže budeš musieť kúpiť len celú svorku. Všetky tieto staršie Renaulty majú tú objímku na zakrúcanie, tak možno pozri na vrakáči alebo dakto ak rozpredáva dáky starý Renault, ak nechceš meniť celú svorku...
Grim presiel som stym 3 obchody a vraj to nemaju takze neviem ale chcem vymenit celu svorku
-
tacosi
Moderátor
Ale ved si kup klasicku svorku,ktoru dostanes takmer vsade. Nemusi byt tento typ aky mas teraz
-
Grim
Darca
...neverím, že to nemajú...ja to mám tiež na Peugeote 306...dával som to dole keď som menil baterku a tiež som s bál, že aby som to nedomrdal, lebo sa to asi bude ťažko zháňať, ale keď vidím, že to majú viaceré autá, tak to musia mať...
//...nieje to toto?...
http://www.okfish.sk/rybarske-potreby-c ... lena-farba
//...nieje to toto?...
http://www.okfish.sk/rybarske-potreby-c ... lena-farba
Hej myslim ze je to ono