SAMSUNG Galaxy S II
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: SAMSUNG Galaxy S II
Len sa pytam, lebo som videl ze v novembri by mal byt. Dik za info 
aktualizoval si uz niekto ten novy software ? ma cca 133mb
verzia?
neviem prave preto sa pytam ci sa oplati aktualizovat lebo nemam spravenu zalohu, akurat mam 4.0.3 android
minuly tyzden som cez OTA nahadzoval 4.0.4, ak myslis tu
postrehol som rychlejsie odomykanie a par zmenenych ikoniek, mozno je jemne sviznejsi, mozno si to len namyslam
postrehol som rychlejsie odomykanie a par zmenenych ikoniek, mozno je jemne sviznejsi, mozno si to len namyslam
uz som si to nahodil je to 4.0.4
lenze teraz mam problem jak s wifi tak s netom a neviem ci to je tou aktualizaciou ale ked par krat vypnem/zapnem net tak mi uz potom nejdu nacitat stranky az pokial nerestartnem mobil ...
lenze teraz mam problem jak s wifi tak s netom a neviem ci to je tou aktualizaciou ale ked par krat vypnem/zapnem net tak mi uz potom nejdu nacitat stranky az pokial nerestartnem mobil ...
Ja som si svoj asi po 3 mesiacoch rootol a hodil custom ROM. Ta originalna stoji za prd. Obsahuje vela veci, ktore su zbytocne a nepouzitelne. Velmi sa mi paci CMUI ale momentalne ficim na Resurrection Remix JB v3.1.2 (Android 4.1.2) a jadre Dorimanx i ked Syiah sa mi zda byt lepsi...
Celkovo telefon ide super, rychlo. Jediny problem co som mal je, ze nestiha spracovavat SMS. To asi bude tym, ze ich mam cca 3000
a ked pride nova, tak pride az o 20 min 
Celkovo telefon ide super, rychlo. Jediny problem co som mal je, ze nestiha spracovavat SMS. To asi bude tym, ze ich mam cca 3000
-
johny17
Medium Star
nemali ste niekto problem s aktualizaciou softwaru?..lebo ja ked si ho chcem aktualizovať tak mi napiše že sa nemože pripojiť,pritom som pripojeny na wifine..
-
qwerty-xyz
jop, .... daj ho restartovat, a skus, alebo skus inu wifinu, alebo este lepsie sprav to cez KIES a mas viac menej pokoj....
Ja som ho rootol po 5 dnoch, nahodil prvy krat CheckROM , slo to o poznanie lepsie, hned s overclockom, vtedy (2.3.6 XWLA4)
posledne som mal CM10 Vsync (mcm) + Dorinmax kernel vo ver 7.23, 1.6GHz CPU/520MHz GPU, slo vyborne, hry slapali lepsie nez napr na One X, a v porovnani s originalnou SGS II, ta originalna bola na vysmech
posledne som mal CM10 Vsync (mcm) + Dorinmax kernel vo ver 7.23, 1.6GHz CPU/520MHz GPU, slo vyborne, hry slapali lepsie nez napr na One X, a v porovnani s originalnou SGS II, ta originalna bola na vysmech
-
johny17
Medium Star
ahojte mam problem s mojim SGS2..kamoš mi posielal nejake aplikacie a asi o den nato uplne zblbol telefon,sam sa mi zapinal voice talk,nejaky mod v aute a telefon ukazoval že sa nabija aj ked nebol pripojeny na nabijačku...všetko som z telefonu vymazal,dal som ho do povodneho stavu..problemy zmizli,akurat mi blika stale baterka a občas ešte ukazuje že sa nabija aj ked nie je pripojeny..mate nejaku radu pre mna??.diky
-
D_I_C_K
Light Professional
to s ukazovanim nabijania je problem vačšinou v slote kde pchaš nabijačku ..bud sa tam dačo poondialo alebo maš dnu len špinu ...skus prefuknuť..
A je to tu android 4.1.2!!! Zatial pre Španielsko. http://www.sammobile.com/2013/01/23/sam ... laxy-s-ii/
čo v prípade samsungu znamená, že pre slovensko môže byť aj pozajtra, alebo reálnejšie aj o rok...
-
masterdead
SysAdmin
Zaujimave, ze aktualizaciu dostalo prve Spanielsko, dnes Cina. Vzdy prve releasy sli na Polsku XEO verziu.
Zdravim mam problem s tymto mobilom, je tam povodny neupraveny soft od vyrobcu, teda android 4.0.4, ziadny custom ROM ani nic. Problem je v tom, ze vzdy po restartovani telefonu mi nenajde domacu siet, ale hlasi roaming a je potrebne sa manualne pripojit na operatora cez menu sieti. Dalsi problem nastal len nedavno - doslo k zdvojeniu vsetkych skladieb v telefone, proste kazda pesnicka je tam dva krat, s tym, ze jedna verzia prehrat ide a druha nie. Problem zotrvava aj na povodnom hudobnom prehravaci aj na winampe. Viete s tym niekto poradit?
-
94jakub
Guru wannabe
Skúšal si factory reset?
Alebo vyskúšať SIM iného operátora?
Alebo vyskúšať SIM iného operátora?
Co je factory reset?
SIM ineho operatora som neskusal, ale aj tak nemyslim, ze by to ovplyvnovalo to zdvojenie pesniciek. Ci na to by mohol zabrat ten factory reset?
SIM ineho operatora som neskusal, ale aj tak nemyslim, ze by to ovplyvnovalo to zdvojenie pesniciek. Ci na to by mohol zabrat ten factory reset?
predtym si ale zazalohuj vsetko co sa da
factory reset je vratenie telefonu do tovarenskeho nastavenia, proste zapnes telefon druhý krát po prvý krát, nic tam nebude, tvoje data na sd karte, ale ostanu nedotknute