World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
andino566
Amateur
Amateur

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa andino566 »

Ahojte.Chcem sa spýtať čo si mám dať na hetzera ź týchto 2 doplnkov.Mám si kúpiť maskovaciu sieť(-25percent neviditelnosť stojaceho vozidla) alebo nástroje(+25 percent k rýchosti oprav).Dík za odpoved
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

vyskusal z vas mausa? ten superheavy tank vizera zaujmavo
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

andino566: sieť, tú si potom prehodíš na ďalšie TD.

jajapaja: maus je ťažká ku**a a primárny ciel v randomkách. Inak fun tank...
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

Primarny ciel? Cmon...Jediny dovod na to je ziskat Maus trap...
Maus sam o sebe nic nespravi...Jeho znicenie trva dlho a napacha tolko skody co IX HT, ktory znicis podstatne skorej...
Primarny ciel je ten, ktory ma najlepsi pomer dpm:znicitelnost...Maus to urcite nieje...

andino566: je to len na tebe a tvojom style hry...ak kempis v krickoch, siet je ta prava vec...
No predpokladam, ze posadka nema repair skill...takze ak chodis skorej do otvorenejsich subojov s TD, tak jednoznacne repair kit...Neni nic horsie pre TD ako detrack...Ale v tejto line skorej ako na ferdinandovi na blizko asi nepojdes, takze camo je dobra volba :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Na takom nízkom tiere mu je mu repair kit nanič. Tých pár strieboných sa dá minúť aj lepšie...

K tomu mausovi, koľko ich stretneš za deň v hre? Ja max 3-5 a to väčšinou vo svojom týme a ver mi, že arcky sa idú zblázniť aby ho zabili. Takže nevďačný tank.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hrám za artiny a nijako si nevyhľadávam mausa. Pálim po tom čo nie je skryté a ak sa to nehýbe, tak to je lahôdka.

A prosím Vás, ak si artina označí nejaký tank, tak k nemu nelozte (ako dnes jeden nemenovaný dement). Človek mu chce pomôcť zabitím nepriateľa a dopracuje sa tak akurát k team killu, lebo on tam vlezie necelú 1 sekundu pred dopadom strely.
andino566
Amateur
Amateur

Čo sa týka tej novej súťaže s názvom Speciál:Zimní regenerace,tak prosím vás dajte nejaké typy ako by som najlepšie mohol získať tu medailu/i odstrelovača.Už ich síce pár mám nejakých 5 ale ani neviem ako som ich získal,bola to asi náhoda.Velmi by som teraz potreboval pár zlatých mincí :wink:
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Veď to tam máš napísané... Abyste medaili získali, musíte zaznamenat zásah v 85 % případů z alespoň 10 střel s potenciálním poškozením 1 000 HP a víc.
andino566
Amateur
Amateur

Bože..veď ja viem že to tam je napísané,čítal som o tom,ale ja som chcel aby ste mi napísali nejaké rady ako ju získam.Nehrám tu hru ešte tak dlho a nemám s tým ešte také skúsenosti
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Rady? Prečítaj si to čo tam je napísané poriadne.

Ale pre istotu po lopate vysvetlím:
Musíš vypáliť aspoň 10 striel a z toho 85% trafiť (tzn. 9 striel).
Ak vypáliš 100 striel tak musíš trafiť aspoň 85 z nich.

Čo je na tom také ťažké? Koľko máš rokov?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

caute otazka ako sa branite proti tankom ktore na vas vystrelia a vy ich nevidite?

a co je take cislo po boji ze 75 dmg a dole male cislo napriklad 3 ?

a ako zistim ze komu som dal kolko lebo mi dnes napisalo 179 a to mam 5cm kanon sak na obrazku vidno tank neviem presne nazov
Prílohy
shot_007.jpg
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

1. schováš sa a počkáš kým ho spotneš ty, prípadne ho spotne niekto iný. (samozrejme každý tank má iný dohľad) + môžeš si doinštalovať mód ktorý ti zobrazí presne odkiaľ prišla strela a páliť viac menej na slepo.

2. Nahodil si starší screen, v novej verzii zobrazuje tvoj celkový dmg + dmg ktorý si získal nasvietením. Pri covernaterovi to číslo 3 zobrazuje počet zásahov, ktoré si mu dal a poškodenie.

3. Ukážeš myšou na spomínanú ikonu v 2 a zobrazí ti tvoje udelené poškodenie.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ten screen je nový, žiadna staršia verzia :)

1) Ak po mne niekto páli tak vidím kde ma trafil (z ktorého smeru, na to mód netreba) a zdrhám za najbližšiu skalu (alebo niečo podobné) aby po mne nemohli páliť (ide aj o DMG aký mi dá, ak nízky tak idem po ňom)
2) Ukazuje ti tam celkový DMG ktorý si dal tomu tanku a to číslo znamená počet zásahov čo si mu dal (a prešli).
3) To zistíš práve cez tu ikonku. Celkový DMG zasa v Podobnom výpise, no aj v Tímovom skóre ak klikneš na svoje meno.
Prílohy
shot_118(1).jpg
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nemôžem súhlasiť...

//w/e lepšie ako nič. Chalan sa dozvedel čo mal. jajapaja pozri si českú verziu stránky worldoftanks.eu a naštuduj si Průvodce hrou pro nováčky + Souhrnný průvodce hrou. Ušetrí ti to dosť otázok..
Prílohy
shot_084.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bacha, toto ale nie je oficiálne od WoT ale neoficiálna úprava :D
Mne to začalo ukazovať až po nahodení jednej modifikácie.

[8.2]Rozsirene herni statistiky, sledovani prijmu

2. Rozsirene informace po bitve.
Primo na obrazovce Osobni skore vidite pocet vystrelu a zasahu, nasviceny DMG a vami zpusobene skody. Na zalozce Tymove skore je misto zbylych HP zobrazen udeleny dmg hrace a podle tohto udaje je i tabulka defaultne razena.
Prílohy
shot_115.jpg
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aha vdaka no

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 14:08)
a zas pise to male cislo a nainstaloval som ten mod z toho fora... iba farebna shcema funguje

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 14:10)
aha michalko asi teraz som to pochopil ono to pise napriklad 55 a cislo 2 takze som dal 110 dmg? tomu dotycnemu kedze presli dve a pise dmg 55 logicky mi to takto vychadza
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie, ono pise celkovy DMG. Ak mu das 4 rany po 50 DMG tak tam napise 200. Aspon u mna tak pise (pozri si tento obrazok: http://www.hojko.com/post1930522.html#p1930522 ).

Ps.: Ja u toho modu vyuzivam farebnu schemu cislo 2.
Pc. 2: Nie som Michalko ale Michaelo, jeden Michalkooo tu uz je).
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aha no sory :D dik :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Po dlhom váhaní som skúsil túto onlinovku, hral som ju zatiaľ 2 hodiny a musím povedať že je to zaujímave i keď zatiaľ absolútne neviem čo kde, jak, ale tak dúfam že časom sa zorientujem, keďže ma technika a hry takého štýlu zaujímajú.

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2013, 14:56)
Kde nájdem nejakú nápovedu, ktorá munícia je na čo dobrá?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

co je na tom na chapanie?

dve skupiny tankov ktore proti sebe bojuju... strielas a snazis sa znicit... thats all folks

je samozrejme rozdiel ci ides v rote, cate alebo v clan wars a k tomu tsko ale na to treba mat aj nejake tanky a skusenosti s mapami... to ale pride casom

co sa tyka napovedy, na googli ti pri wot vyhodi milion odkazov ci uz na oficial web alebo fora... a tam je uplne vsetko
aj na csr fore je vsetko pekne vysvetlene co len potrebujes... aj milion roznych modov, ktore sice ja nepouzivam ale medzi ludmi su zjavne oblubene

btw, vcera som videl rekord, jeden tank znicil 14 superov... skoda ze som to nebol ja 8)

"podla hrdinu co sa nevie podpisat, si to predstavujem moc jednoducho a mam ist radsej hrad D3... nuz ono to jednoduche je vo svojej podstate, su to dve skupiny co proti sebe utocia... ak to nedokazes chapat s tym ja nic nenarobim... skilly, skusenosti kazdy hrac nabere casom a ak sa dostane do dobreho klanu ktory bojuje o uzemia a cela skupina je cez ts potom je to o niecom inom, dovtedy je to len nahananie sa s blbcami a snazenie sa vyhrat hru aj bez teamovej spoluprace... nic viac... ale ked to niekdo zerie a oblieka si doma pritom uniformu a tvari sa velmi dolezito, a ake je to strasne zlozite... to uz je kazdeho osobna vec" :)
Napísať odpoveď