beardie nemozem. Stoji tu za nim cela izba a viac ci menej vsetci ORAVACI podobne slahnuti myslienkami. Ano, mas pravdu, vrazim mu, a co ? a chyti ma dalsi spolubyvajuci a dostanem cez pi*u aj ja, a vies co sa stane potom? nasraty zavolam svojich kamosov z posilky a internatu, cviciacich si bojove umenia na boxerskych mechoch uz roky a vies co sa stane potom ? pobije sa tu kopec ludi ... nalada bohova ti poviem, pri sile, a je*** ci uz mojej alebo niektorych ludoch to bude parada. Skoncime bud v spitale alebo na policii....
U mna v meste by sa to riesilo operativne, ... dostal by v tichosti a este by musel povedat ze dole schodmi spadol lebo vonku mraz a smyklavo .... nestvar na izbe takehoto typu proste nevyriesis. Ok, vyriesis, rupnu mi nervy a spravim daco, ale ci to bude riesenim, isto by bolo keby dostal v tichosti preplesk,....
Ako sa zbaviť nenávisti
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa zbaviť nenávisti
rovno napis, ze si dosraty az za usami 
-
qwerty-xyz
priznam sa, neviem ako by sa to dalej riesilo, typek je zilovaty futbalista, taky na rychlost. ako ja stale hovorim, moze byt clovek rychly aky chce, ked ho chytim pod krk a nastirekam OC cko do ksichtu ide k zemi jedna basen, ale co potom ? akoze si predstav, spolubyvajuci, ... to akoze pockam hodku dve nech sa z toho spamata a potom okolo seba budeme chodit akoby nic ? to nejake zmysluplnejsie riesenie nema.
jimmy xp nenavidi sam seba.
odporucenie je psycholog/ iater
odporucenie je psycholog/ iater
ako povedal jeden klasik, "tak urciteee"qwerty-xyz napísal:nemozem
Určite nie...