otec nemože poradiť lebo je v Česku na služobke tak som asi preto šiel na forum ne ? tak neviem čo tu trepeš ked chcem tak sa opytam a ked nie tak nepište tote vaše blbe komentyheker napísal:Zabudol si na vymenu tlmicov o ktorej si pisal vyysie, takze cena opravy sa pravdepodobne navysila o tie tlmice. Ja by som si pozrel fotky toho auta co si kupil za 500 eur a predal za 2350 eur, teda nie len na fotky, ale aj na popis auta, teda motorizaciu, najazdene km, technicky stav, info k pneu a tak dalej. Lebo tomu co si napisal nemozes ani sam uverit.
Ano, mam Mercedes, zarobil som si nan sam a je to moja laska. Predtym som jazdil na niecom podobnom, nie na Mercedese, niekede by si sa o tom mohol docitat aj vo fore, tusim som tu o tom pisal mozno pred rokom alebo dvomi.
tie tlmiče som mal od kamoša rozvaža na kamione autodiely..
fotky toho auta už nemám
popis ti možem napisať neičo oňom..
174000 km
2.0 TDI diesel
103kW (140PS)
prevodoka manualna 6stupnova
spotrebu už si asi nespominam ale cca tak V meste: 7.2, mimo mesta: 4.6, kombinovaná: 5.5
komplet elektronika-palubny počitač,ABS,ESP,klimatizácia,ABS a neviem čo všetko ešte tam bolo už nemám papiere
najazdene mal vtedy 174 000 km ked som ho predaval presne den predaja mal niečo okolo 174 050
technicky stav mal to čo som pisal vyššie.. proste bolo po havarke
pneu to auto som predal zo zimnými pneumatikamy na diskoch a letne na elektronoch na letných bol už dezen s hlbkou 1.7mm a zimné boli nové