devil eyes svetla
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: devil eyes svetla
Podla obsahu prispevkov a jeho K
usudzujem,ze budu zverejnene niektore vtipne citacie jeho karmy v koncorocnom zhrnutí
-
chlapec10
Addict
ach jaj.. aj som chcel nieco napisat ... ale tak
v celej europe som nenasiel flexibilny LED pasik co by bol certifikovany ako Denne svietenie, to jest E4 podla RCE87...
V nemecku som nasiel zopar kusov LED pasikov, ktore boli certifikovane ako E11 teda obrysove svietenie ale stale nie ako denne svietenie...
takze nakoniec som sa cele pasiky vykaslal, kupil tieto http://www.nssc.eu/drl-lights.php#502 ktore si dam navrtat do naraznika a budem mat pokoj
a dovod preco som do toho isiel je, ze sa mi nechcu pravidelne menit ziarovky v svetlach lebo na to treba vymontovat cely predny naraznik
v celej europe som nenasiel flexibilny LED pasik co by bol certifikovany ako Denne svietenie, to jest E4 podla RCE87...
V nemecku som nasiel zopar kusov LED pasikov, ktore boli certifikovane ako E11 teda obrysove svietenie ale stale nie ako denne svietenie...
takze nakoniec som sa cele pasiky vykaslal, kupil tieto http://www.nssc.eu/drl-lights.php#502 ktore si dam navrtat do naraznika a budem mat pokoj
-
tacosi
Moderátor
V tom linku su vsetky drl,ktore maju v ponuke
ale zrejme si myslel tieto,po ktorych uz dlhsiu dobu pokukujem aj ja http://www.fusion.sk/katalog/product/35935/
//sorac,,link Ti funguje dobre,len mi to nenacitalo hned cele
ale zrejme si myslel tieto,po ktorych uz dlhsiu dobu pokukujem aj ja http://www.fusion.sk/katalog/product/35935/
//sorac,,link Ti funguje dobre,len mi to nenacitalo hned cele
-
RATZINGER666
Darca
keby jedno za 120... ale za 120 nastriekal obe, jedno za 80e a druhe za 40melonSVK napísal: a suseda čo strieka komplet auto za 120 eur by som rád spoznal, mal by som preňho dosť veľa kšeftov...
aj toho kamosa, co vozi diely by som chcel vidiet... v 95% sa doprava kamionmi riadi a reguluje spedicnou spolocnostou, kedy vodic zisti, co vezie, az ked mu to nalozia a pozrie sa do faktury... ak ich bral priamo z toho svojho kamiona, bolo naozaj stastie, ze tam mal akurat take diely, ktore mu sadli
ako este stale si niekto o ctrx-ovi nemusi mysliet, ze je idiot... idiot sa podla mna stane az v pripade, ze auto v hodnote 5500-6000 za podstatne menej ako za polovicu
nechcem sa ho zastavat, ale mozno ich v holandsku kupil za cash a mal ich pri sebe v kabíne 
-
RATZINGER666
Darca
hej, hej, prave Holandsko je zname tym, ze tam je vsetko za facku, najma diely na auta 
mas pravdu, tu ho nic nezachrani, keby to nenapisal este to mohol uhrat ze to nakupil v Nemecku cestou s5ctrx napísal:central som mal zadarmo "kamarat dováža na kamione pre jeden veľkoobchod s autodielmi a sem tam mi nejaku krabicu donesie"
-
spojka13
Darca
chlapec, nepočuvaj ich... pred prívod + k pasikom daj aspon 2x diodu 1n4007(pozor, prd každy pasik) a maš vyriešene...

-
Runes
Addict
Ale sak kamarat je slovak a dade na odpocivadle sa stretol jeho srobovak a audinka
btw k tej spotrebe tak moj 18 rocny citron 1.9td jazdi mesto za 6.5 dialnicu 5.5 teda jazdil ked som nanom zacal kedze to bolo moje prve auto som to dvihol o liter ale tak ucil som sa a casom som zacal vytacat motor a radit pri 2500 co mu dako neprospelo len ked som radieval pri 1800 2000 tak spotreba super ale dymova clona pri prudsom plyne zarucena 
-
bry4n1
Light Star
beriem spat. je to rozpravkar.bry4n1 napísal:Kde berie clovek takeho formatu na to peniaze? Sice, uz som videl aj takeho, <ktori pyse asy takto> a siel kupovat auto za ~8000€. (bol to Slovak, ziadny cudzinec a pod.)
Ako musím uznať, že táto téma je skvelé čítanie na dobrú noc. Aspoň sa mi bude lepšie zaspávať. To jeho vyjadrovanie sa, vymýšľanie si akých má on kamarátov, čo všetko má zadarmo, kto mu čo spraví. Nepoznám človeka, ktorý by mi niekedy povedal nejaký podobný bullshit 
vidno ,že ste tu väčšina mentalne retardovanych čo presedia u PC 20hodin denne ale to zbytočne tu dačo písať.. vy viete všetko no nenormalne..
sa len možem smiať aky ste niektory sprosty:D:D:D normalne neverite ,ta žite si tu virtualne a komentujte (nič nemám proti normalnym komentom ktore poriadia ale vidim ,že ty veľa retardov len komentuje nezmysli..)
chodte na vzduch radšej..ja viem otom je to forum ,že poradite ale niektory su tu asi virtualne veštice.. možte mi povedať ,že čo ma čo sa zajtra stane? inač diky tým ktory poradily ale tým ostatným čo tu pišu ,že rozpravky atd.. strčte si palec do riťi a možte pokračovať v komentoch lebo to vám ide najlepšie KOMENTATORI POJ*BANY!
pokial čakaš no odpoved a stoho ty žiješ povedz mi to do huby skôr jak to okomentuješ
komenty,prispevky,blogy a nastenky chcete ma zastaviť no nato ste pritenky
ja nekopirujem nikoho vy KOKO*KOVCI,musím sa smát rano, naobed aj vnoci
vaše prispevky su hotove jak decko po opicy, ste len sračky, nuly a stroskotanci
dusil som to už dostatočne dlho v sebe, nemám žiadny komplex ale mňa do huby si neber
bud tam ti facky ja alebo rychlo sa sám preber,lebo nevieš ským ťa mala tvoja kur*va mater
davaj pozor nikdo znas nema rad rany pod pas , naše cesty sa raz stretnu BUM BAC BAACC
chodte na vzduch radšej..ja viem otom je to forum ,že poradite ale niektory su tu asi virtualne veštice.. možte mi povedať ,že čo ma čo sa zajtra stane? inač diky tým ktory poradily ale tým ostatným čo tu pišu ,že rozpravky atd.. strčte si palec do riťi a možte pokračovať v komentoch lebo to vám ide najlepšie KOMENTATORI POJ*BANY!
pokial čakaš no odpoved a stoho ty žiješ povedz mi to do huby skôr jak to okomentuješ
komenty,prispevky,blogy a nastenky chcete ma zastaviť no nato ste pritenky
ja nekopirujem nikoho vy KOKO*KOVCI,musím sa smát rano, naobed aj vnoci
vaše prispevky su hotove jak decko po opicy, ste len sračky, nuly a stroskotanci
dusil som to už dostatočne dlho v sebe, nemám žiadny komplex ale mňa do huby si neber
bud tam ti facky ja alebo rychlo sa sám preber,lebo nevieš ským ťa mala tvoja kur*va mater
davaj pozor nikdo znas nema rad rany pod pas , naše cesty sa raz stretnu BUM BAC BAACC
-
guess.whoo
Redeemer
ale teraz vazne, kolko mas rokov?
basnicka 
-
Grim
Darca
...máš síce pravdu v tom, že momentálne sedím pri PC (a väčšinu času presedím pred PC, keďže moja práca si to vyžaduje), ale AHA...čo to je na stole? To je stredový panel z môjho auta a práve dorábam pár vecí vrátane automatického zapínania svetiel + daľšiu zásuvku (ktorá narozdiel od originálu bude aktívna až po naštartovaní)...tú báseň čo si sem dal, keby mala štylistiku, prečítal by som si, ale na lúštenie nemám čas...
nepisal som všetci ale napisal som väčšina.. (nájde sa tu pár ľudi čo poradia)
-
Grim
Darca
...v tom prípade dúfam, že som ti dobre poradil a zariadiš sa podľa mojej rady...
Basniciek sme uz kazdy videli aj citali tisicky, radsej sa vratme k tomu 2.0 TDi benzinaku, to bolo moje "poprve".
-
RATZINGER666
Darca
...ja tu placem od smiechu
druhy hviezdoslav 
ctrx: co mas s tym druhym uctom "imaginar", zlato?
// pod, kopni si este, pusa, tu karmu tam mam presne pre takychto fesakov
zlozis aj mne basnicku?? prosim, prosim 
ctrx: co mas s tym druhym uctom "imaginar", zlato?
// pod, kopni si este, pusa, tu karmu tam mam presne pre takychto fesakov
-
KaptMichal
King
Ctrx mna by zaujimalo to iste co SRnCa - ako vyzera taky benzinovy 2.0TDI? To tam mozes liat benzin aj naftu? (Alebo tam lejes benzin a ma spotrebu ako dizlak?) Kto ho vyrabal a kedy? Inak dobra basnicka, potom si ju mozes recitovat pri vyrobe laminatovych naraznikov...