Nahrada Samsung Galaxy Ace
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Nahrada Samsung Galaxy Ace
Ahojte, chcel by som sa opytat co by ste mi doporucili ako nahradu Samsung Galaxy Ace. Nevyhovuje mi strasne nizka pamat na aplikacie, inak mi telefon plne vyhovuje, najma velkostou a ovladanim. Hladam telefon s podobnymi/lepsimi parametrami, co by ste doporucili?
Dakujem
Dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Nahrada Samsung Galaxy Ace
xperia U / sola
v podstate ti mozme radit hocico, fakt hocico ma vacsiu pamat ako ace, ten ma okolo 150mb?
napr. na galaxy s3 mini (8gb pamat) je teraz dobra cena 250€ .. nevieme tvoj stop
napr. na galaxy s3 mini (8gb pamat) je teraz dobra cena 250€ .. nevieme tvoj stop
-
nejakymarko
Addict
a co tak rootnut ace a dat si apliakcie na SD kartu?
ak ti vsertko ostatne vyhovuje, mas to riesenie za 0€ a root na ace trva do 5 min
ak ti vsertko ostatne vyhovuje, mas to riesenie za 0€ a root na ace trva do 5 min
-
tomexx
King
No ten root prave mam, ale vacsina zravych aplikacii sa aj tak neda presunut...Skolacik napísal:a co tak rootnut ace a dat si apliakcie na SD kartu?
-
nejakymarko
Addict
cez titanium backup presuniec co ta len napadne 
resp cez Link2SD
Tomexx: Musis najprv rozdelit aj kartu (napr: MiniTool Partition Wizard Home Edition) a potom presunut appky, napr. link2sd
Ja som to spravil a mobil facha super aj s kopec apps... Ak sa ti vsetko podari presunut, da sa ist az na 68/181MB
Ace si isto necham ale cakam aj na S Advance.. (ak sa rozhodnes predsa len menit)
Ja som to spravil a mobil facha super aj s kopec apps... Ak sa ti vsetko podari presunut, da sa ist az na 68/181MB
Ace si isto necham ale cakam aj na S Advance.. (ak sa rozhodnes predsa len menit)
Povedz si cenový strop. Za mňa Xperia P.
-
tomexx
King
Skolacik, mmm273, plusminus
Diky chalani, vyskusam...
neqeb
Hmm no nechcelo by sa mi davat viac ako 8000Czk...
Diky chalani, vyskusam...
neqeb
Hmm no nechcelo by sa mi davat viac ako 8000Czk...
Samsung galaxy S3 mini,HTC desire X