Vianočná súťaž
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vianočná súťaž
Vsetky vyhry okrem tlaciarne by mali byt uz odoslane. Tlaciaren by mala byt odoslana v pondelok.
stale neviemGothaR napísal: A co to vlastne je ten autentifikator?
doma este mesiac nebudem, ale dostal som info, ze mi to prislo
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
Fabo
Hardcore addict
Prislo v piatok. tiez vdaka.
-
audiotrack
VIP
Po roku (a pár dňoch) sme tu opäť s vianočnou súťažou. Pravidlá aj systém hry sa mierne zmenil, no veríme, že to pridalo na atraktívnosti. V hre je viac ako 35 cien, a posledný súťažný deň je na štedrý deň, 24.12.2013. Hlavnou zmenou oproti minulým rokom je, že sa nebude vyplňať dotazník. Súťaž sa vám zobrazí v náhodnej téme, na spodu stránky za posledným príspevkom. Ak ste tam súťaž nenašli, musíte hľadať v inej téme. Podstatou hry je preklopenie jednej zo 6 súťažných kartičiek, pod ktorými sa môžu schovávať výhry. Ak ste výhru našli, okamžite o tom budete informovaní na kartičke, aj súkromnou správou s pokynmi ako sa k výhre prihlásiť. V jeden súťažný deň môžete preklopiť iba jednu kartičku, a ak ste tak už spravili, hracia plocha sa vám viac v daný súťažný deň nebude zobrazovať. V hre je na každý deň aj konštantný počet žolíkov. Kto nájde pod kartičkou žolíka, má nárok otočiť ešte jednu kartičku a šancu na výhru si teda zdvojnásobuje.
V prípade konkrétnych otázok sa neváhajte pýtať v tejto téme.
Za ceny do súťaže ďakujeme http://www.xgames.sk, http://www.webko.sk, http://www.cmcdata.sk a jednu cenu daroval tacosi. S grafikou pomohol Innocence. Všetkým ktorí sa na súťaži podielali, či už úpravou pravidiel a systému do takej formy v akej je, alebo technickou stránkou v mene svojom aj v mene celého vedenia ďakujem a hráčom ktorí sa do súťaže zapoja želáme veľa šťastia
V prípade konkrétnych otázok sa neváhajte pýtať v tejto téme.
Za ceny do súťaže ďakujeme http://www.xgames.sk, http://www.webko.sk, http://www.cmcdata.sk a jednu cenu daroval tacosi. S grafikou pomohol Innocence. Všetkým ktorí sa na súťaži podielali, či už úpravou pravidiel a systému do takej formy v akej je, alebo technickou stránkou v mene svojom aj v mene celého vedenia ďakujem a hráčom ktorí sa do súťaže zapoja želáme veľa šťastia
-
lekoklatik
VIP
TOP! 
super 
cez tapatalk asi tazko ze?
cez tapatalk asi tazko ze?
-
audiotrack
VIP
pochopiteľne, že cez tapatalk sa súťažiť nedá
-
PhYs0c
King
tak dnes mi súťaž vybehla v jednej téme ale nič som nevyhral
dá sa niekde pozrieť aké sú vlastne ceny, či je to tajné? 
-
audiotrack
VIP
ceny aj výhercovia budú zverejnení na konci súťaže
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som dnes nemal stastie..snad aspon raz sa na mna usmeje. treti krat za sebou by bolo fajn nieco vyhrat 
Mne to otvara pomaly v kazdej druhej teme. Dam si zobrazit nove prispevky od poslednej navstevy, rozklikam si 20 novych okien a snad v 12-tich oknach bola sutaz. Otravne!
-
guess.whoo
Redeemer
veru strasne to je odignorovat to alebo preskrlovat
-
audiotrack
VIP
upravil som hodnotu zobrazovania na polovicu. Aspoň prvý deň by som to chcel nechať nech sa s tým ľudia zoznámia, potom to kľudne môžme znížiť ešte viac
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 19:33)
V prvý súťažný deň sa do hry zapojilo 235 užívateľov. Na žolíka nemal šťastie nikto, no nejaké ceny sa našli. Nezabudnite sa zúčastniť každý deň, až do Vianoc. Maximalizujete si tak šancu niečo vyhrať
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 19:33)
V prvý súťažný deň sa do hry zapojilo 235 užívateľov. Na žolíka nemal šťastie nikto, no nejaké ceny sa našli. Nezabudnite sa zúčastniť každý deň, až do Vianoc. Maximalizujete si tak šancu niečo vyhrať
-
Scorpion90
King
Ostali nejaké ceny aj na zajtra? 
-
audiotrack
VIP
jasné, je definovaný maximálny počet výhier na deň, aby sa nestalo že sa vyberú všetky prvé dni a na vianoce budeme na sucho. Ak sa niektorý deň vyberie menej výhier, o to viac ostane na ďalšie dni. Ale určite sa nestane že by niektorý deň nikto nevyhral
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 21:28)
po vianociach všetky naraz
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 21:28)
po vianociach všetky naraz
Kolko je vlastne celkovo cien? Je tam aj nieco zaujimave? Ak ano, tak co take (aspon par vymenuj, ak to nie je tajne)?
Moze jeden uzivatel vyhrat aj viackrat?
-
Grim
Darca
...je pod každou šesticou výhra? Alebo je možné, že pod niektorými šesticami výhra vôbec nie je?...
-
lekoklatik
VIP
Kokos ja som vyhral. Umrem 
Dakovacka
Dakovacka