DayZ
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: DayZ
ked som este hraval s chalanmi z klanu tak sme hravali tu http://zombies.nu/ , urcite odporucam, su tam vlastne skripty, casto restartovany, udrziavany server.
-
pepo191992
Medium Star
tu sa da stiahnut volaka alpha version http://www.dayzmod.com/ to stiahnem ale musim si kupit arma ? ci to ide uz samostatne?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teraz armu a ked to vyjde tak budeš musieť kúpiť dayZ 
Teraz sa uz Armu kvoli DayZ neoplati kupovat kedze v kratkej dobe bude vypustena Alpha, ktora bude uz ako samostatna hra.pepo191992 napísal:tu sa da stiahnut volaka alpha version http://www.dayzmod.com/ to stiahnem ale musim si kupit arma ? ci to ide uz samostatne?
-
Arkaz
Addict
Arma 2 CO za 12,50 http://store.steampowered.com/sub/4639/
-
Pigesko
King
Nekupoval by som...mód bude slúžiť prevažne na testovanie "nových prvkov", ako tvrdia...a velká časť komunity určite prejde na samotnú hru už len kvôli tej optimalizácii, takže ani tých 12€ by som za to momentálne nedal. Snáď len niekto kto by si rád zahral len Armu 2, čo je tiež niekedy docela fun 
ja by som to naopak kupil aj teraz.
samotna arma 2 je fajn hra a dayz mod bude este hodnu chvilu fungovat.
hlavne s tym standalone to nie je vobec iste ako a kedy bude. pri ohlaseni sa vyvojari dusovali ze na 1000% bude hra vydana do konca roka, ziadne poriadne info odvtedy nevyslo, okrem par obrazkov interierov a dookola opakovane kecy o tom ako to prerabaju na mmo a ake to bude super.
na devblogu je posledny update z novembra, na twitri akurat postuju videa a rozdavaju tricka a vsetci podozorivo cusia ohladom standalone.
ja si myslim ze ak si teraz kupis armu 2 za 12 eur, tak si dayz zahras este dobre 3 mesiace, co za tie peniaze stoji. aj ked standalone mozno pride skor nez za 3 mesiace, predpodkladam ze prvych par tyzdnov to bude nehratelne kvoli hromade bugov a problemov, ktore urcite budu nasledovat tak ako pri kazdej hre, hlavne pri takej, ktora ide do predaja uz v alfa verzii.
takze ozaj nevidim dovod, preco teraz cakat mesiac dva a potom dalsi mesiac dva sa strapit s alfa verziou hry, ked mozem mat teraz mod, ktory je vyvijany uz dlhsiu dobu, vela problemov je tam vyriesenych, existuje vela servrov, velka komunita, rozne mapy, rozsirenia a upravy.
samotna arma 2 je fajn hra a dayz mod bude este hodnu chvilu fungovat.
hlavne s tym standalone to nie je vobec iste ako a kedy bude. pri ohlaseni sa vyvojari dusovali ze na 1000% bude hra vydana do konca roka, ziadne poriadne info odvtedy nevyslo, okrem par obrazkov interierov a dookola opakovane kecy o tom ako to prerabaju na mmo a ake to bude super.
na devblogu je posledny update z novembra, na twitri akurat postuju videa a rozdavaju tricka a vsetci podozorivo cusia ohladom standalone.
ja si myslim ze ak si teraz kupis armu 2 za 12 eur, tak si dayz zahras este dobre 3 mesiace, co za tie peniaze stoji. aj ked standalone mozno pride skor nez za 3 mesiace, predpodkladam ze prvych par tyzdnov to bude nehratelne kvoli hromade bugov a problemov, ktore urcite budu nasledovat tak ako pri kazdej hre, hlavne pri takej, ktora ide do predaja uz v alfa verzii.
takze ozaj nevidim dovod, preco teraz cakat mesiac dva a potom dalsi mesiac dva sa strapit s alfa verziou hry, ked mozem mat teraz mod, ktory je vyvijany uz dlhsiu dobu, vela problemov je tam vyriesenych, existuje vela servrov, velka komunita, rozne mapy, rozsirenia a upravy.
neviem, cital si vlastne to co som pisal?
ja som prave napisal ze na tie 3-4 mesiace je to uplne adekvatna suma. hlavne som nikde nepisal ze ja si standalone nekupim, samozrejme si ho kupim, ale pokial by som bol v situaci ze chcem hrat dayz a nemam armu 2, tak by som urcite necakal x tyzdnov a potom dalsich 7 tyzdnov trpel bugy a nestabilitu ale kupil si tu hru teraz za 12 eur (co pokial je pravda co pisali vyssie ze ten kto zakupil armu2 bude mat zlavu na standalone je efektivne 7 eur) a uzil si teraz kvalitny mod.
ja som prave napisal ze na tie 3-4 mesiace je to uplne adekvatna suma. hlavne som nikde nepisal ze ja si standalone nekupim, samozrejme si ho kupim, ale pokial by som bol v situaci ze chcem hrat dayz a nemam armu 2, tak by som urcite necakal x tyzdnov a potom dalsich 7 tyzdnov trpel bugy a nestabilitu ale kupil si tu hru teraz za 12 eur (co pokial je pravda co pisali vyssie ze ten kto zakupil armu2 bude mat zlavu na standalone je efektivne 7 eur) a uzil si teraz kvalitny mod.
-
Pigesko
King
Lenže aacid to berie z toho pohľadu, že mód už má vyskúšaný, takže by ani dnes neváhal znovu kúpiť Armu. Ale zober si to z toho hladiska, že Armu si kúpi napr. 10 ludí, z toho 8 ani nevie že im to pôjde na 25fps + zalagované servery + bugy + glitche. Takže stojím si za názorom, že by som radšej tých pár mesiacov vyplnil inou kvalitnou hrou, poprípade proste vydržal. Napriek tomu že súhlasím s názorom že je to perfektný mód
Ale hovorím, je to len môj názor...
Perfektny napad, urcite nie mod, tolko bugov, optimalizacnych chyb, glitchov a cheaterov som uz dlho nevidel.
Na sukromnom hive ktorom hravam cheaterov nevidam, ale to ze mi zombie zlomi nohu lebo prejde cez stenu to ma vie niekedy dost nastvat.
Na sukromnom hive ktorom hravam cheaterov nevidam, ale to ze mi zombie zlomi nohu lebo prejde cez stenu to ma vie niekedy dost nastvat.
-
Pigesko
King
Jasné, inde ako na private hive sa už normálne zahrať nedá, snáď len v noci...lenže prídeš na server kde je 30 ludí, z toho 20 z nich tvoria 2-3 grupy o to mne osobne dosť vadí. Áno, je super odkempiť pár členov grupy, lenže o tom tá hra nie je...a ani o tom že je tvoj priemerný čas života pár hodín. Bolo by fajn, aby mali aj hráči ktorí nehrajú v grupe možnosť kvalitne si zahrať. V poslednej dobe zastávam názor, že ak nie sú aspoň 2+ čo budú hrávať spolu, tak by som Armu rozhodne nekupoval.