Google Android OS
Re: Google Android OS
viete poradit nejaku dobru RTS ?
Keď som zmenil jazyk tak to funguje 
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 22:21)
Ako zapnem street view na mobile?
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2013, 22:21)
Ako zapnem street view na mobile?
Stiahnes si z marketu a potom v google mapach podrzis dlhsie na mape a vyber moznost google street view.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nedavno som aktualizoval na mojej SGS II android z Gingerbreadu na Jelly Bean a tam mi v Play store nejde hodnotenie/komentovanie aplikacii - nie som na google+ a tak mi to ponukne s tym, ze moj komentar bude publikovany aj tam. Ked to odmietnem, zatvori sa aj formular hodnotenia, ktory bol otvoreny pod touto hlaskou. Da sa to nejako obist?
-
t0m4s3
Admin
Neda, po novom mozes hodnotit iba cez ucet G+
-
Mek
Addict
Hm, skoda. Na starom Gingerbreade mi to slo, aj ked pravda, ze uz dlhsi cas som to neskusal, mozno to zmenili tak, ze uz by to neslo ani tam. Vidim, ze cim novsi FW, tym horsi... najma s tymi socializacnymi bloatware sluzbami, ktore nemusi kazdy chciet. Ale co uz, zvykneme si...
-
t0m4s3
Admin
A co ma toto spolocne s verziou FW?
-
94jakub
Guru wannabe
Recenzie nemajú nič spoločné s verziou Androidu(maximálne tak s verziu Google Play appky).
Skús ísť na Google Play cez PC a tiež sa budeš musieť prihlásiť cez Google účet.
Ja myslím, že je to dobrý krok, aspoň bude menej useless, bloatware, spyware aplikácií, ktoré mali naspamované dobré hodnotenia.
Skús ísť na Google Play cez PC a tiež sa budeš musieť prihlásiť cez Google účet.
Ja myslím, že je to dobrý krok, aspoň bude menej useless, bloatware, spyware aplikácií, ktoré mali naspamované dobré hodnotenia.
ak sa prihlasim do ineho telefonu svojim google uctom, nainstaluju sa mi tam vsetky appky z playu (ktore mam v inom fone) automaticky?
nie..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ale áno. Pri prihlasovaní v niektorých mobiloch máš automaticky zaškrtnutú zálohu aplikácií a aj ich obnovu. Keď sa následne prihlásiš na ďalšom mobile a necháš zaškrtnutú obnovu, tak sa ti všetky aplikácie stiahnu aj na druhom mobile. Ak to chceš nastaviť manuálne, tak nastavenia -> zálohovať a obnoviť.
cize, do druheho telefonu sa mi stiahnu apps z prveho telefonu, co v pripade, ak na prvom telefone obnovim tovarenske nastavenia? zmazu sa apps aj s uctom, na druhom telefone apps ostanu?
-
94jakub
Guru wannabe
Aplikácie sú viazané na účet, nie na mobil, takže ak ich vymažeš na jednom tak na druhom ti ostanú.
Pri Jelly Beane(možno sa to dá nejak manuálne aj na skorších verziách) sa ťa pri tom úvodnom prihlasovaní opýta, či chceš obnoviť zálohované aplikácie. Neviem však, či ti obnoví aj data alebo ich len sprosto nainštaluje.
Pri Jelly Beane(možno sa to dá nejak manuálne aj na skorších verziách) sa ťa pri tom úvodnom prihlasovaní opýta, či chceš obnoviť zálohované aplikácie. Neviem však, či ti obnoví aj data alebo ich len sprosto nainštaluje.
Včera mi prišiel nový telefón (konkrétne LG Optimus L7). Nemám ohľadom neho žiadny výrazný problém, som s ním dosť spokojný, ale po prvom nabití som mobil odpojil včera večer a dnes ráno asi po 10 hodinách som mal už len 20% baterky.
Znovu som ho nabil a teraz ho mám preč z nabíjačky cca hodinku a pol, pričom s ním nič nerobím a baterka klesla už takmer o 10%. Je to len tým, že ho potrebujem spočiatku pár krát poriadne vybiť a nabiť? Alebo môže byť problém s baterkou? Pretože je mi jasné, že mi nevydrží 4 dni, ale aby som ho musel nabíjať každých 12-14 hodín, pričom ho nijak výrazne nezaťažujem, je trošku prehnané podľa mňa.
Znovu som ho nabil a teraz ho mám preč z nabíjačky cca hodinku a pol, pričom s ním nič nerobím a baterka klesla už takmer o 10%. Je to len tým, že ho potrebujem spočiatku pár krát poriadne vybiť a nabiť? Alebo môže byť problém s baterkou? Pretože je mi jasné, že mi nevydrží 4 dni, ale aby som ho musel nabíjať každých 12-14 hodín, pričom ho nijak výrazne nezaťažujem, je trošku prehnané podľa mňa.
-
94jakub
Guru wannabe
Pozri v nastaveniach baterie, čo ti žerie bateriu. Máš zapnuté WiFi, GPS, 3G?
Ak nie, tak je to dosť neobviklá spotreba.
Dnesne baterky uz nepotrebuju "poriadne vybit a nabit", staci ze ju raz poriadne vybijes a posles ju tym do kremikoveho neba. Pozri v menu do bolozky bateria a pozri co ti z nej zerie najviac. Tiez je mozne, ze ti nefunguje deep sleep, na to si stiahni nejaku aplikaciu z Play store, ktora sa o vsetko postara.
-
94jakub
Guru wannabe
To s tým úplným vybitím by som na 100% netvrdil. Už sa mi dva krát podarilo baterku vymlátiť, tak, že nešla zapnúť ani pripojená na nabíjačke. Musel som počkat aspoň 5 minút kým sa dal mobil zapnúť. Po dvoch rokoch mi baterka stále vydrží minimálne deň.
-
Arkaz
Addict
Hej stavalo sa aj na iphonoch co chodili do servisu s tym ze nejde vobec zapnut. Trebalo vytiahnut bateriu a trosku ju so zdrojom nakopnut. No potom fungovala uplne ok.
GPS som vypol, mám zapnutý prakticky len 3G stále, ale nesurfujem, maximálne čo sa mi tak raz za pol hodinu aktualizuje weather widget.94jakub napísal:Pozri v nastaveniach baterie, čo ti žerie bateriu. Máš zapnuté WiFi, GPS, 3G?
Keď pozriem nastavenia batérie, tak mi vypíše nasledovné:
Android System - 46%
Cell standby - 24%
Android OS - 12%
Phone Idle - 10%
Screen - 6%
Facebook - 2%
-
t0m4s3
Admin
Tak sa necuduj. 3G je najvacsi zrut energie (a spolu s nim neustale prepinanie 3G/2G siete aj ked data nemas zapnute). Ja mam zapnute iba EDGE, telefon vydrzi o dost dlhsie, pretoze neustale nevyhladava 3G siet. 3G zapinam iba v pripade potreby (VOIP)