Tak ako kostričky to pŕ.TommyHot napísal:Ja som nosil spicate naramky s kostrickami, retaze po riflach, nasivky na taske, odznaky a pod. Az sa niekedy hanbim aky som bol hlupy
Cvoky, vybíjance a vybíjancová móda :D
Re: Cvoky, vybíjance a vybíjancová móda :D
-
Permonik1998
Light Star
dobre, ďakujem za pomoc
poskytol som také zdroje aké som vedel, tak sa nehnevajte no 
ináč nenosia to len 12-13 ročné deti ale aj napríklad taký rytmus to nosil
ináč nenosia to len 12-13 ročné deti ale aj napríklad taký rytmus to nosil
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...30 ročné decko...či koľko vlastne má...
Samozrejme Grim, na úrovni decka budeš asi ty, keď súdiš človeka podľa oblečenia. Konformita víťazí!
-
Grim
Darca
...nikoho som podľa oblečenia nesúdil...
S tým Rytmusom si to jak sa hovorí zaklincoval 
// a ty sa obes
// a ty sa obes
Grim: Už vidím tú následnosť, beriem späť, prepáč.
-
Soviet
Darca
lol, ze moda
Nosim vybijany kozeny opasok a maximalne som spokojny, ale s modou to nic nema..
Toto je takmer cele "odkuknute" z punkoveho stylu obliekania. Uz fakt chybaju len rozne "mota" na nasivkach. Az mi je do placu, ze ludia nosia nieco len preto, ze je to moda.
Toto je takmer cele "odkuknute" z punkoveho stylu obliekania. Uz fakt chybaju len rozne "mota" na nasivkach. Az mi je do placu, ze ludia nosia nieco len preto, ze je to moda.
-
Permonik1998
Light Star
ja to chcem nosiť pretože sa mi to brutálne páči
a s tou módou, tak prepáčte, ešte raz sa ospravedlňujem jednoducho to bolo napísané v tých ženských zdrojoch ako to napísal Grim 
.. a najlepsie takto nie?

- Prílohy
-
- justin-bieber-punk-photo.jpg (14.62 KiB) 1183 zobrazení
-
Permonik1998
Light Star
ano, niečo také
Tieto vybíjané srandy leteli niekdy v roku 2008 naposledy. Odvtedy som to videl dosť zriedka, chvala bohu. Asi som teda zaspal dobu aj ja, ale toto vôbec neletí...
V prvom rade je mi ukradnuté, čo "letí a čo neletí," oblečiem sa tak, ako ja budem chcieť a ako to je mne samému pohodlné a v čom sa cítim ja príjemne.
Preto mňa osobne vytáča už to, ak by nejaký učiteľ vyžadoval na skúšku oblek a pod. chobotiny - čo jeho do toho.
Preto mňa osobne vytáča už to, ak by nejaký učiteľ vyžadoval na skúšku oblek a pod. chobotiny - čo jeho do toho.
to je tzv. slusnost 
-
Grim
Darca
...hughito...ale slovným spojením "teraz letí vybíjané" sa oháňal sám autor témy a preto to tu všetci píšeme...tým ale nepoukazujeme na to, že by si sa tak nemohol obliecť, ale na fakt, že to nie je "hit sezóny"...ani minulej ani predminulej...
Grim: Ja viem, nenarážal som na vás, proste som mal len potrebu sa tak všeobecne vyjadriť k tomu.
beardie: Komu to príde slušné, nech sa tak oblieka. Našťastie som sa s tým stretol zatiaľ iba raz, aj to som tú skúšku nemusel absolvovať, lebo som dal písomný test. Som rád, že to upadá tieto formality.
Aj naši učitelia - niektorí chodia v oblekoch stále (tých je málo), niektorí majú na háku a obliekajú sa ako zvery.
beardie: Komu to príde slušné, nech sa tak oblieka. Našťastie som sa s tým stretol zatiaľ iba raz, aj to som tú skúšku nemusel absolvovať, lebo som dal písomný test. Som rád, že to upadá tieto formality.
Aj naši učitelia - niektorí chodia v oblekoch stále (tých je málo), niektorí majú na háku a obliekajú sa ako zvery.
-
Permonik1998
Light Star
Eľte raz sa ospravedlňujem: áno máte pravdu, už to vobec neletí, sú to sračky a nosia to len buze**** a debili a ko*ot atd.... viem že vždy sa nájdu múdrehší
, tak prepáčte, ešte raz sa ospravedlňujem jednoducho to bolo napísané v tých ´´ženských´´ zdrojoch ako to napísal Grim, ináč Ďakujem ti HUGHITO že aspoň ty si sa ma zastal a ty jediný si sem nenapísal negatívne komentáre
Ináč GRIM ďakujem ti že si mi ZNIZIL karmu, ale ja ti ju neznížim, vieš to by bolo pod moju úroveň 
-
Grim
Darca
...si láskavo pozri moje komentáre karmy...žiadnu K- som ti nedal a môžeš si to skontrolovať v mojom profile...tak o čom tu točíš?...
-
Permonik1998
Light Star
dobre, hádať sa nebudem, nechcem si pokaziť náladu do nového roku
-
Grim
Darca
...tak prestaň krivo obviňovať a kaziť náladu ostatným...