tablet do 230€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

tablet do 230€

Príspevok od používateľa galbavymartin »

rozmyslam ze si zaobstaram tablet, mam zopar favoritov...nexus 7 (neviem ci uz je vyriesene odlepovanie displeja), huawei mediapad 7 (bazos inak sa neoplati, ma ho priatelka vedel by som co mozem cakat) alebo daky ainol 7 (rozmyslal som o crystal ale ludia sa vcelku stazuju)

nebranim sa inym navrhom
vyuzitie: surfovanie, filmy a mozno dake hry (angry birds a podobne blbosticky)
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: tablet do 230€

Príspevok od používateľa heker »

Pri tej cene ma hned napadlo, ze Nexus 7 alebo Mediapad. Kedze za tu cenu kupis Nexus rovno v obchode, Mediapad len na bazar, tak je to o tom co preferujes. Mediapad je stale v akcii u operatorov a tak sa da zohnat novy alebo mesacny za dobru sumu, budes to mat aj so zarukou. Temy o oboch su tu, dokonca tu tusim bolo aj porovnanie. Na to co pozadujes ti v pohode posluzia oba.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

V tejto cene ma hardwerovo navrch nexus 7, a aj ja osobne by som volil tento tablet.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

ja by som tak isto volil nexus 7
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Nexus 7 je v tomto pripade jasna volba. Problem s odlepovanim displeja:co som cital tak to bol problem skor pri prvych modeloch.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Re: RE: tablet do 230€

tak mediapad mozem mat za 150€...HW je horsi...a hlavne nexus ma podporu...mediapad ma ale 3G a SD-cky....ale mensiu vnutornu pamat...tazke rozhodovanie...ako to je s Nexusom a kontrastom? cital som ze je slabsi..

co pozeram tak som akosi nenasiel ze problem s odlepovanim je vyrieseny
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

galbavymartin: Prečítaj si pravidlá a vypni si podpis keď píšeš z telefónu.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

este ma zaujal samsung galaxy tab p7510 ma niekto skusenost? viem ze je to 10...to by mi asi aj viac vyhovovalo
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

tak zalezi, ze ci chces 7 / 10 palcov, v tej cene asi najlepsia volba je nexus. ja osobne nepreferujem kupovanie takejto elektorniky z bazarov, aj ked so zarukou, nemam s tym dobre skusenosti. pre 10 palcove, tak pocul som, ze tie samsungy sekaju a padaju im aplikacie. kamarat ma konkretne ten galaxy tab p7510 a velmi sa nestazuje, len ze to obcas sekne alebo freezne. kazdopadne si ich chod vsetky poskusat, ked mas moznost a neunahli sa s kupou.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

ako kaslem na huawei...cize jedine nexus alebo samsung...co som pozeral videa ked je v samsungu ICS je ovela sviznejsi...v podstate by mi bola 10 lepsia...nexus je ale nexus...predsa tegra 3 je niekde inde ako tegra 2....nechce sa mi vsak na nexuse riesit odlepovanie sklicka
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

co som pozeral fora, to odplepovanie je skor problem u prvych vyrobenych modelov, teraz je to vrajze v pohode. ale aj keby, stale mozes reklamovat...
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

tak hej teraz ajj mne odpisovali na fore ze uz tie nove kusy su v poho....teraz uz sa rozhodnut ci 10 alebo 7 a tegra 3 vs 2
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

Podla mna nie je o com. Nexus 7 to isti. Ak nutne potrebujes vacsi tak potom ten Samsung. Aj tak by som vsak isiel do vykonu a aj ked mensieho nexus 7. Co sa tyka odlepovania, tak to skutocne davas na par ludi co maju problem? Vies kolko sa toho predalo? Ta mala skupinka ludi co ma problem s tym je taka malicka oproti tomu kvantu, co s tym problem nema, ze by som sa naozaj neobaval. Na zly kus mozes natrafit kedykolvek aj u toho Samsungu. Ja sa nejakymi chybami co ludia na nieco napisu vobec neriadim, lebo tak by som si nekupil uz vobec nic. Nech si ides kupit cokolvek trebars aj ipad, tak najdes podobne komenty a nespokojnych ludi, lebo prave nespokojny je nuteny viac napisat o tom ako ten spokojny a naozaj nie je produkt kde nie je nieco co ludia napisu v zlom.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

ved jasne...aj som sa rozhodol pre Nexus...ta odladenost je genialna...to sa o samsungu neda povedat...a navyše je zo strany samsungu uz odpisany....zatial co nexus ma aj bude mat este nejaky cas podporu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A co Samsung nebude mat podporu nejaky ten najblizsi rok alebo co???
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

nie dostal teraz ICS a podpora skoncila...JB uz nebude...dokonca iba wifi verzia tabletu ma ICS ..3G sa stale u nas nedockala a bezi na zasekanom androide 3.2
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co takeho rapidneho prinasa JM??? Okrem vstavaneho Chromu som si tam nic extra nevsimol. Ze ma krajsi kalendar (ked su desiatky lepsich aplikacii na kalendar), zmeny pri fotaku a galerii ci mierne upravenu spravu widgetov a notifikacii - tak to su veci, ktore su mi viacmenej ukradnute a nevidim tam ziadny velky skok v porovnani s prechodom na ICS zo starsich verzii. Preto JB nie je prioritov, plnohodnotne postaci ICS a nie je ziadny dovod sa pozerat na to, ze ci bude podporovana dalsia verzia OS v tablete. O rok ci dva mozno tablet predas a kupis uplne nieco ine, pretoze s tabletmi sa rotrhol trh a predpokladam, ze aj tento rok to bude podobne ako minuly, dokonca mozno toho bude este viac, bude ina ponuka... a tak po roku alebo dvoch budes chciet tablet vymenit. A stale je pri tabletoch moznost rootu a nahratia upraveneho firmwaru, ktore portuju na XDA fore.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Tak najvacsi prinos v JB bol project butter, mozes si to vygooglit. v skratke: zaviedol to do androidu konstantnych 60fps pocas staleho behu, cize uplne tym eliminovali lagy (u mna na Galaxy Nexuse asi tak na 98%.)
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Dnes som kupil v nexus a zatial max spokojnost....tak odladeny android som este nevidel (drzal som v rukach dost kuskov)...nechcem dako prehanat ale podla mojho nazorunbje rychlost porovnatelna s ipadom...uvidime casom..

Hojko:
JB som chcel skusit kvoli google now.....a nie som zastanca rootu aj ked niekedy je to nevyhnutne.....tak hej je momentalne boom tabletov...
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

to rad pocujem, tiez som sa konecne rozhodol, ze je cas na novy tablet a volba padla prave na nexusa :P
Napísať odpoveď