Kód: Vybrať všetko
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1">
<td width="150" height="20"><center>Domov</center></td>Kód: Vybrať všetko
<td width="150" height="20"><center>Domov</center></td>Kód: Vybrať všetko
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1" style="background-color: #000000;">
Mám to nebudem tu vypisovať celý kód zbytočneaudiotrack napísal:to čo máš sa nedá nazvať tabuľkou, lebo ti chýba otvorenie riadku (tr tag), ukončenie riadku (toho čo si neotvoril) a ukončenie tabuľky. A aj ten <center> by si mal radšej dať style="text-align:center" pre príslušnú bunku
<td width="150" height="20" style="background-color: #000000;"><center>Domov</center></td>Tak potom sa nedočkáš normálnej odpovede. Máš to celé úplne čudné, daj sem zbytočne celý kód. Ideálne odkaz na živú ukážku.nemo napísal:Mám to nebudem tu vypisovať celý kód zbytočne
<tbody>
<tr>
<td width="150" height="20" style="text-align: center; background-color: #000000;">Domov</td>
</tr>
</tbody>
</table>
Pán múdry načo sem chceš celú tabulku keď ja chcem iba zmeniť farbu bunky no tu ju máš...BX napísal: Tak potom sa nedočkáš normálnej odpovede. Máš to celé úplne čudné, daj sem zbytočne celý kód.
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tbody>
<tr>
<td width="150" height="20" style="text-align:center">Domov</td>
<td width="250" height="20">2</td>
<td width="150" height="20">3</td>
</tr>
</tbody>
</table>
ok a existuje aj niečo ako text-color: #FFFFFF; ? nech to nemusim robit cez <FONT COLOR="#000000">audiotrack napísal:no napríklad tam máš </center> čo tam nemá čo robiť (máš to tam 2x)
color:#FFFFFF;ďakujem môžeš lockaudiotrack napísal:áno, ale bez toho text-Kód: Vybrať všetko
color:#FFFFFF;