Urobil som dobre?
Urobil som dobre?
Ja:21
Ona:20
No spoznal som jedno skvelé dievca cez fb.Velmi sme si začali písať,kazdý den.Pri tom písaní sme zistili,že si vo vela veciach rozumieme.Zacala sa o mna viacej zaujmať, co bolo pre mna moc potesujuce.Zacala mi písať,ze som prenu ideálny muž do buducnosti.Aj ja som chcel mat snou cosi viac.Pozrel som si jej fotky a vcelku sa mi aj páčila.Tak včera sme si dali stretko.Ked som ju uvidel,nevyzerala až tak premna pritazlivo ako na tých fotkách.Trošku mala tučnejsie nohy,zadok aj tvár ale nic hrozné.Všetky rozhovory o všeliakych témach prebiehali plynule,aj sme sa nasmiali.Potom sa zacala ku mne tulit a chytať ma za hrud a tam dole.Na oplátku som ju chytal za prsia a pobozkal som ju na pery a ona mi to opätovala.Takže mám pocit ze sa domna zalubila.Lenže ja som pritom bozkávaní necítil niake vzrušenie z lásky.
No a dalsí problém je to,ze nestíha sa poriadne učiť na skusky na Vš a ma choreho dedka v nemocnici,aj ona ma problemy so srdcom.Cize je dosť na nervy a ja som jej povedal,že viac ako kamaratku ju brať nemozem,kedze moje city voci nej niesu tak silné ako jej.Ze lepsie bude ked ostaneme dobrý kamaráti a ona ze ma chce za frajera.Nato som jej povedal,že tak prenu bude najlepšie ked ma vymaze z FB,pokec a mobilu,aby si na mna nenamotala este viac.Prisiel som na fb, tam mi napísala správu že som jej dobre nalozil,ze ked viem ze má skusky+choreho dedka,ze som jej to nemal urobiť a mal som začať snou chodiť.Sklamala sa vo mne.Cosi myslíte otom vy?
Ona:20
No spoznal som jedno skvelé dievca cez fb.Velmi sme si začali písať,kazdý den.Pri tom písaní sme zistili,že si vo vela veciach rozumieme.Zacala sa o mna viacej zaujmať, co bolo pre mna moc potesujuce.Zacala mi písať,ze som prenu ideálny muž do buducnosti.Aj ja som chcel mat snou cosi viac.Pozrel som si jej fotky a vcelku sa mi aj páčila.Tak včera sme si dali stretko.Ked som ju uvidel,nevyzerala až tak premna pritazlivo ako na tých fotkách.Trošku mala tučnejsie nohy,zadok aj tvár ale nic hrozné.Všetky rozhovory o všeliakych témach prebiehali plynule,aj sme sa nasmiali.Potom sa zacala ku mne tulit a chytať ma za hrud a tam dole.Na oplátku som ju chytal za prsia a pobozkal som ju na pery a ona mi to opätovala.Takže mám pocit ze sa domna zalubila.Lenže ja som pritom bozkávaní necítil niake vzrušenie z lásky.
No a dalsí problém je to,ze nestíha sa poriadne učiť na skusky na Vš a ma choreho dedka v nemocnici,aj ona ma problemy so srdcom.Cize je dosť na nervy a ja som jej povedal,že viac ako kamaratku ju brať nemozem,kedze moje city voci nej niesu tak silné ako jej.Ze lepsie bude ked ostaneme dobrý kamaráti a ona ze ma chce za frajera.Nato som jej povedal,že tak prenu bude najlepšie ked ma vymaze z FB,pokec a mobilu,aby si na mna nenamotala este viac.Prisiel som na fb, tam mi napísala správu že som jej dobre nalozil,ze ked viem ze má skusky+choreho dedka,ze som jej to nemal urobiť a mal som začať snou chodiť.Sklamala sa vo mne.Cosi myslíte otom vy?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Urobil som dobre?
mal si jej odpísať, že keď vie že má skúšky tak nemá chodiť za chalanmi po vonku ale učiť sa. A dedka by jej nevyliečilo keby sa s ňou dáš dokopy. Spravil si dobre. Na vzťah treba dvoch, a ak si to tak necítil, bola by hlúposť niečo budovať čo nemá budúcnosť.
ale aby si sa necítil úplne nevinný, aj ty si spravil chybu. Ak ťa nepriťahovala, nemal si ju bozkávať. Vtedy si jej dal falošnú nádej
ale aby si sa necítil úplne nevinný, aj ty si spravil chybu. Ak ťa nepriťahovala, nemal si ju bozkávať. Vtedy si jej dal falošnú nádej
Lepšie to ukončiť hneď v začiatkoch ako to umelo naťahovať. Podľa mňa si spravil dobre podľa tvojho svedomia a vedomia. Falošné nádeje sú horšie ako odmietnutie.
-
qwerty-xyz
klasika citove vydieranie zo strany hrošíka, .... z toho si nic nerob, ... hrošík sa snazil prostrednictvom citov si nabalit chlapca, skusaju to obdobne stale, viac menej su dva sposoby vacsinovo robene, bud je tam citove vydieranie, hlavne v zaciatkoch, ako si sam zazil alebo je tam brutalne sebavedomie, ktore ma za ulohu ochromit chlapca pri prvom druhom rande a ukazat sa ze aj ked som tlusta, som holka krv a mlieko a nehanbim sa zato, ... ale to nie su krv a mlieko, ale to je ze tuk tuk tuk a tuk ,....
Hrošík preto lebo tieto zeny su presne kategorizovane .... podla povahy a vyzoru ....
UROBIL SI DOBRE. nic si z toho nerob, a hlavne nemaj vycitky, ... hrošík to bude skusat na inych ....
Hrošík preto lebo tieto zeny su presne kategorizovane .... podla povahy a vyzoru ....
UROBIL SI DOBRE. nic si z toho nerob, a hlavne nemaj vycitky, ... hrošík to bude skusat na inych ....
Audiotrack-no ona sla z nemocnice,kde jej dedko leží a takto som sa snou stretol.To ze som ju bozkával,to bolo aj vyvrcholenie toho,ze ma zacala chytat kade tade.A proste pri tom bozkávaní som necitil,zeby som ju lubil.
Jedine co ma serie je to,že má kopec starostí okolo svojho zdravia,skusok a svojho dedka.No a teraz som jej este ja zlomil srdce.Napisala mi ze lutuje to ze si ma pritiahla k telu,.Hoci ona prvá ma začala obchytkávat a mna to proste vzrušilo a skusil som sa co najdalej dostat.
Proste aj pri cítaní tém coraz viac zistujem, ze aj fyzická pritazlivost je dolezitá pre vztah.Tiez som sa zmenil po fyz stránke k lepsiemu,cítim sa viac sebavedomo,aj ine zeny po mne kukali.
Jedine co ma serie je to,že má kopec starostí okolo svojho zdravia,skusok a svojho dedka.No a teraz som jej este ja zlomil srdce.Napisala mi ze lutuje to ze si ma pritiahla k telu,.Hoci ona prvá ma začala obchytkávat a mna to proste vzrušilo a skusil som sa co najdalej dostat.
Proste aj pri cítaní tém coraz viac zistujem, ze aj fyzická pritazlivost je dolezitá pre vztah.Tiez som sa zmenil po fyz stránke k lepsiemu,cítim sa viac sebavedomo,aj ine zeny po mne kukali.
Tak, ako píšu predomnou, urobil si dobre.
Bolo by zbytočné ísť do toho, keby si si tým nebol istý a keď ťa nepriťahuje tak, ako by mala. Ja osobne by som ju neriešil už len preto, že na prvom rande by ma obchytkávala po celom tele a nechala by aj sebe robiť hocičo.
-
audiotrack
VIP
to si vôbec nevyčítaj. Nebol by si v tom (akože) vzťahu šťastný. A kedy by ste sa potom rozišli? Čakali by ste kým sa dedkovi polepší alebo nedajbože to skončí? Kým bude mať po skúškach? Potom prídu zase iné veci, a bude ťa takto naťahovať donekonečna. Občas treba spraviť aj nepríjemné rozhodnutie ak je správne, a ako sa s tým druhá strana popasuje, to už nezmeníš. Ja som tiež dostal do ksichtu rozchod noc pred veľmi náročnou skúškou (graph algorythms). Pochopiteľne som ju nespravil, a (aj) kvôli tomu som predlžoval štúdium. A nikto sa ma na nič nepýtal, ani som nikomu nevyčítal že mohla s tým deň počkať. Proste život je pes, ale určite si sa rozhodol správne. Ty vzťah nechceš, a ona sa môže aj na hlavu postaviť. Do ničoho ťa nútiť nemôže, a to že to prišlo v takomto čase nie je predsa tvoj problém.
To je podla mna dost vtipna story.
Uplne sa na to vykasli...a po case to mozes rozpravat ako sprymovnu historku
( inak ta teoria o hrosikoch ma zaujala... )
Uplne sa na to vykasli...a po case to mozes rozpravat ako sprymovnu historku
( inak ta teoria o hrosikoch ma zaujala... )
-
qwerty-xyz
teoria o hrošíkoch by sa dala rozpisat na niekolko knih, to mi ver.
Spravil si dobre a pomohol si aj jej - len o tom ešte nevie. 
-
Croven
Star
qwerty napis mi nieco o tych hrosikoch, celkom zaujimave citanie 
a k teme: urcite si spravil najlepsie ako si mohol, kebyze si snou len z lutosti,tak by si hlavne trapil len seba a neskor, kebyze sa snou ty rozides,tak by sa ona trapila a to este viac ako teraz
takto aspon na teba rychlejsie zabudne
a k teme: urcite si spravil najlepsie ako si mohol, kebyze si snou len z lutosti,tak by si hlavne trapil len seba a neskor, kebyze sa snou ty rozides,tak by sa ona trapila a to este viac ako teraz
spravil si dobre mat vztah v ktorom lubi len jeden je fakt onicom zacal by si sa trapit ty a neskor aj ona radsej to skoncit kym to este nema korene ..
-
TommyHot
Addict
Ja hlavne nerozumiem o akom lubeni tu rozpravate? To sa da lubit niekoho, s kym som sa nazivo videl jeden jedinykrat?
To nebolo ani na vztah. Jemine....ja si to predstavujem ako nejaku scenku z Fantozziho a Blastbit ma podla mna traumu.
-
Soviet
Darca
Co sa stalo sa stalo. Prislo ti to najvhodnejsie, tak si spravil dobre. Zbytocne sa nepozastavuj nad minulostou. Stalo sa.
-
javatar
Hardcore addict
Ked po tebe takto vybehla tak su 3 moznosti:
1. pomylila si ta s niekym strasne bohatym
2. si neuveritelne sexi chlap
3. ta zenska nema stipku sebaucty
osobne to vidim na bod 3 (vychadzam z pravdepodobnosti) a teda si spravil to najlepsie co si mohol...
1. pomylila si ta s niekym strasne bohatym
2. si neuveritelne sexi chlap
3. ta zenska nema stipku sebaucty
osobne to vidim na bod 3 (vychadzam z pravdepodobnosti) a teda si spravil to najlepsie co si mohol...
Tak ona je moc dobré dievca,asi som ju tak pritahoval ze to skusila ci sa chytím ci nie.Mám ju moc rád,ale nemilujem ju proste.Este studuje 50 km od mojho mesta a nebol by som snou niako casto.Co už príde dalsia.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2013, 16:32)
Tak mám novinku,to skvelé dievca je obycajna suka.Dnes mi povedala cez fb(po ktorom si zrusila ucet) ze sa dala s niakym chalanom dokopy.Ze najprv chcela mna ale ze min.víkend sním bola a aj tento.je*.é ženské račej byt sám ako snimi.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2013, 16:32)
Tak mám novinku,to skvelé dievca je obycajna suka.Dnes mi povedala cez fb(po ktorom si zrusila ucet) ze sa dala s niakym chalanom dokopy.Ze najprv chcela mna ale ze min.víkend sním bola a aj tento.je*.é ženské račej byt sám ako snimi.
ved si ju nechcel, tak teraz co fnukas?
Nechcel hned,ale proste ze aký som uzastný chlap prenu atd a teraz mi povie ze chodí s niakym chalanom.Je.al to pes...
Fňuká v každej jednej svojej téme..
Načo to riešiš ? Veď si ju poslal do preč, tak ti môže byť jedno s kým si to slečna rozdáva.
Načo to riešiš ? Veď si ju poslal do preč, tak ti môže byť jedno s kým si to slečna rozdáva.