Prijatie do pracovného pomeru

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
veronika6478
Amateur
Amateur

Prijatie do pracovného pomeru

Príspevok od používateľa veronika6478 »

Minulý piatok mi volali že ma prijali do práce s tým že na budúci týždeň mi budú volať kde bude školenie a 7.1. bude nástup. Včera t.j v piatok mi volala jedna pani že mi poslala dotazník, ktorý má vyplniť a poslať naspať a bude ma ešte informovať o ďalšom postupe. Odoslala som dotazník ešte včera, no zatial sa mi nikto neozval. Neviem čo si mám o tom myslieť, keďže už v pondelok malo by byť školenie.
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prijatie do pracovného pomeru

Príspevok od používateľa Numline1 »

veronika6478 napísal:Minulý piatok mi volali že ma prijali do práce s tým že na budúci týždeň mi budú volať kde bude školenie a 7.1. bude nástup. Včera t.j v piatok mi volala jedna pani že mi poslala dotazník, ktorý má vyplniť a poslať naspať a bude ma ešte informovať o ďalšom postupe. Odoslala som dotazník ešte včera, no zatial sa mi nikto neozval. Neviem čo si mám o tom myslieť, keďže už v pondelok malo by byť školenie.
Pracovny pomer ti zacina podpisom zmluvy, preto vzdy najskor podpis zmluvu a az potom chod na skolenia a pracovat.
veronika6478
Amateur
Amateur

Nič som zatial nepodpisovala, povedala že to potrebuje aby mi mohla urobiť zmluvu
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Numline1 »

veronika6478 napísal:Nič som zatial nepodpisovala, povedala že to potrebuje aby mi mohla urobiť zmluvu
Skus im zavolat, aj ked skor ako v pondelok sa im asi nedovolas. Co to je za firmu, ak sa mozem spytat?
veronika6478
Amateur
Amateur

jedna obuv v Bratislave, otvára sa nová prevádzka a tam hladali.

//autoeditácia príspevku (07 Jan 2013, 9:25)
Tak dnes ráno som volala. Bolo jej divné že mi nevolali naspat... Takže na jedenástu idem do novej práce. Držte mi palce :-)
Napísať odpoveď