Ako zapnut pc bez tlacitka..?
Ako zapnut pc bez tlacitka..?
Cavte, som bol vyfukat pc, a ked som ho naspat zapojil, tak som zistil ,ze mi nejde zapnut.. Uz predtym mi trochu blbo zapinacie tlacitko, ze som musel pritlacit, aby som ho zapol.. Da sa zapnut nejak inak, aby som zistil, ci to je tlacitkom, ci niecim inym..? skrinu mam tuto> http://www.thermaltakeusa.com/Product.a ... 90&ID=1819
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zapnut pc bez tlacitka..?
...dá sa zapnúť tak, že spojíš tie dva piny, na ktoré je pripojený vypínač...stačí krátky impulz a nie že ich budeš spájať tak, že ich ohneš...treba ich spojiť niečim malým vodivým nachvíľu...
Najdi na zakladnej doske piny, do ktorych sa zapajaju kable zo skrine. Dva piny, do ktorych sa zapaja tlacitko na zapnutie ma obvykle oznacenie "POWER SW". Skontroluj, ci je do nich zapojeny konektor, ktory by mal byt tiez oznaceny "POWER SW". Ak ho chces zapnut bez tlacitka, tak tieto dva piny spoj napriklad skrutkovacom, aby medzi nimi presiel prud a PC by sa mal spustit.
aku mas dosku? staci pozriet navod na nu a kuknut kde sa pripaja konektor Power
tie kontakty potom staci prepojit na chvilu
tie kontakty potom staci prepojit na chvilu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak na tej skrinke vôbec nevidno aké tlačítka má, ale ak má reset tak by sa mal dať počítač zapnúť aj ním. Potom niektoré biosy umožňujú zapnutie aj klávesnicou, ak máš takú kde je aj tlačítko na zapínanie/vypínanie a ak to máš v biose nastavené
dobry napad, prepojit reset kabel na konektor power
Skvele, dakujem moc! Zapol som ho srobovakom, kedze ani resetovacie tlacitko nefungovalo.. vobec nechapem preco..Asi to vyriesim novou skrinou..